kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 beyler 3 tür enteresan mailler alıp duruyorum. bilindik seni özledim aşkım linke tıkla falan mailleri değil. 2 tane fotosunu gönderiyor attachment olarak. mesajda da en son mailde "i am looking for a naughty fun and more so what are you doin now?" yazmış. mailin konusu yok. bot işine de benzemiyor bu haliyle. var mı başına gelen? bir tanesine beni nerden buldun dedim, bi arkadaşlık sitesinden diye cevap verdi ama sonra da cevap vermedi. noluyo anasını ya.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kıçına paticik yaz fotosunu gönder, yoksa inanmam de
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Adam resmen "lan yoksa ekmek çıkar mı?" umuduyla gelmiş topak açmış. yok gardaş yok bizede geliyi o mailler fake hepsi
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 said: Adam resmen "lan yoksa ekmek çıkar mı?" umuduyla gelmiş topak açmış. ahah ben bile yapmadım aga sunu fsdfh topii açan çok dolmuş
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Masakari said: Adam resmen "lan yoksa ekmek çıkar mı?" umuduyla gelmiş topak açmış. yok gardaş yok bizede geliyi o mailler fake hepsi ekmek çıktı ama dostum?
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kozalak said: Masakari said: Adam resmen "lan yoksa ekmek çıkar mı?" umuduyla gelmiş topak açmış. yok gardaş yok bizede geliyi o mailler fake hepsi ekmek çıktı ama dostum? oo işin boyutu değişti şimdi. nasıl ekmek çıktı , doğru mu söylüyon? bütün spamlara boşu boşuna cevap yazdırma şimdi millete.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kamerada güzel bir şov izledik. ah şu batının ahlaksızlığı ne güzel şey.
Öne çıkan mesajlar