s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 1.herhangi bi gate kapi vs.. yerden gecerken str=hits eşitligi olmadan geçilmemesi nasıl saglanır 2.sadece order chous veya faction uyeleri gate den geçmesi için ne yapmalıyım 3.bir de skilllerin gain alisini nerden ayarlayabilirim.. lutfen yardim edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 1- Gate dedigin su buyu gate'i ise on=@step ile baktirirsin, yok bildigimiz kanli canli sehir kapisi vesaire dersen girilen yere bi region event ekler oyle baktirirsin. 2- Bir region event icine asagidakini eklersen olur istedigin; on=@enter if (==1) //chaos icin ==2 olacak src.sysmessage hot, order giremez return 1 3- spheretables.scp.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Baggio birde şehir moongatelerinden str/hits eşit değil ise geçilmesin onun içinde kodu yazabilirmisin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sağol baggio ama biraz daha acıklarsan cok sevinirim bi gate den sadece chaos order faction uyeleri gecsin istiyorum bunun için. birde gateden health full olmayan geçemesin istiyorum yani str=hits esit olarak biraz acıklarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 [events e_skill_gain] ON=@SkillStart IF (==SKILL_HIDING) IF ( > ) IF ( != 100.0) HIDING=+0.1 TAG.HIDING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.HIDING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_STEALTH) IF ( > ) IF ( != 100.0) STEALTH=+0.1 TAG.STEALTH_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.STEALTH_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_TACTICS) IF ( > ) IF ( != 100.0) TACTICS=+0.1 TAG.TACTICS_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.TACTICS_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_WRESTLING) IF ( > ) IF ( != 100.0) WRESTLING=+0.1 TAG.WRESTLING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.WRESTLING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_FENCING) IF ( > ) IF ( != 100.0) FENCING=+0.1 TAG.FENCING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.FENCING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_MACEFIGHTING) IF ( > ) IF ( != 100.0) MACEFIGHTING=+0.1 TAG.MACEFIGHTING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.MACEFIGHTING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_PARRYING) IF ( > ) IF ( != 100.0) PARRYING=+0.1 TAG.PARRYING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.PARRYING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_SWORDSMANSHIP) IF ( > ) IF ( != 100.0) SWORDSMANSHIP=+0.1 TAG.SWORDSMANSHIP_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.SWORDSMANSHIP_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_ARCHERY) IF ( > ) IF ( != 100.0) ARCHERY=+0.1 TAG.ARCHERY_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.ARCHERY_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_TAMING) IF ( > ) IF ( != 100.0) TAMING=+0.1 TAG.TAMING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.TAMING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_TRACKING) IF ( > ) IF ( != 100.0) TRACKING=+0.1 TAG.TRACKING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.TRACKING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_ANATOMY) IF ( > ) IF ( != 100.0) ANATOMY=+0.1 TAG.ANATOMY_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.ANATOMY_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_ARMSLORE) IF ( > ) IF ( != 100.0) ARMSLORE=+0.1 TAG.ARMSLORE_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.ARMSLORE_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_ITEMID) IF ( > ) IF ( != 100.0) ITEMID=+0.1 TAG.ITEMID_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.ITEMID_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_HEALING) IF ( > ) IF ( != 100.0) HEALING=+0.1 TAG.HEALING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.HEALING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_ALCHEMY) IF ( > ) IF ( != 100.0) ALCHEMY=+0.1 TAG.ALCHEMY_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.ALCHEMY_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_BLACKSMITHING) IF ( > ) IF ( != 100.0) BLACKSMITHING=+0.1 TAG.BLACKSMITHING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.BLACKSMITHING_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_BOWCRAFT) IF ( > ) IF ( != 100.0) BOWCRAFT=+0.1 TAG.BOWCRAFT_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.BOWCRAFT_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_CARPENTRY) IF ( > ) IF ( != 100.0) CARPENTRY=+0.1 TAG.CARPENTRY_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.CARPENTRY_PTS = + 8> ELIF (==SKILL_COOKING) IF ( > ) IF ( != 100.0) COOKING=+0.1 TAG.COOKING_PTS = 0 ENDIF ENDIF TAG.COOKING_PTS = + 8> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 o full hp olmadan geçememe olayı da şöle olcak gate e şunu ekliceksin trigger olarak on=@step if !(=) src.sysmessage Sagliginiz tam degil. return 1 else src.go endif[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 30 May 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu da 2. sorunun cevabı on=@step if !() src.message Guild/Faction uyesi degilsiniz.. return 1 else src.go endif[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 birde şehir moongatelerinden str/hits eşit değil ise geçilmesin onun içinde kodu yazabilirmisin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 if !(=) src.sysmessage Sagliginiz tam degil. return 1 else src.go hede..//nereye gitçekse.. abi 237812738123 kere yazdım oku ya biraz !!!!! (onbutton altına yaz bunları teker teker moongate ise..)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: TaZmAnYaK, 30 May 2003 23:15 tarihinde demiş ki: benim yazdıgım bi skill gain scripti. Ama skilli kitleyemiosun :) Denemeye değer.[hline]ICQ: 4435695 IF (>==0) die check ettirirsen sorun kalmaz.(25 Magery mesela) 0 yukarı idi. 1 ve 2 de kilitli ve asagısı olması lazım. Hangisi hangisiydi şimdi hatırlamıyorum ii. ancak bu sekilde cok lag yapar. her oyuncuya fazladan 50 tag ekliyorsun. [Bu mesaj CEDAY tarafından 31 May 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu olayı biliorum da.. skillerin numaralarını bilmiodum..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Skillerin numaralari tables'da bilem yaziyor. Basit bir if (==) yazmayacaksaniz benden yardim istemeyin bu arada, hazircilik olmaz bu kadar ya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 31 May 2003 08:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Valla baggio ne söylesen haklısın.Bu nedenle bende script konusunda çokta fazla yardım etmiyorum.Millet hazırcılığa alışmış... Daha nedeyim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 31 May 2003 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: TaZmAnYaK, 30 May 2003 23:21 tarihinde demiş ki: on=@step if !() src.message Guild/Faction uyesi degilsiniz.. return 1 else src.go endif Bu olmaz bu arada, neutral guild diye birsey var.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Eh zaten paticik adminlerini anlamakta zorlanıyorum arada sırada, ne zaman türkiye'de böyle iyi niyetli bir şeye başlansa bu tür insanlar gelip hazırcılıkta kendilerini aşarlar. Başta 2-3 tane işten anlayan yardımsever adam buldular ya sömür yarabbi sömür... Şahsen paticik/scripts bölümünü okumak dışında zerre sphere scripting öğrenimi görmemiş bir insan olarak yukardaki olayı kurabiliyordum, ki fazla ilgilendiğim de yok scripting'le falan sadece ilgimi çekiyor burdaki güzel örnekleri görmek. Biraz kafa çalıştırın ya, heralde adamlar scripts bölümündeki dersleri devam ettirmedilerse birileri(!) okumadı, gerçi şimdi bile okumayacak kadar üşengeç adamların açtığı topic'leri görüyoruz, bir bakıyorum Sphere bölümüne direk 6-7 tane kilitli topic, uzun zamandır da şöyle ciddi ciddi yapılmış bir script tartışması göremiyorum, paso zaten scripts bölümünde olan şeyler yada Nebula scriptleri hakkında soru çıkıyor, nebula scriptleri yayınlığında anlaşılmalıydı böyle olacağı başka ne beklenebilirdi ki? Neyse lafım uğraşıp edip, bir şeyler yaratan insanlara değil de, script sharing yapıyorum ayağında onlardan bir şeyler çalmaya çalışan asalaklara, bu forumu kullanmasalar ne kadar mutlu olacam ah...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Birileride Onlara Bunlara Laf Atarlar ![hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar