Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ahanda Kaynak[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 saol concuğum linki veren ellerin dert görmesin :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sıraya girdim[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 indirmeye başladım 199 mb yuh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ohhh beee en sonunda emulator degil de pc içn kod yapmışlar benim emektar geforce 2 mx 440da bile çalıştı oyun.. hem de ayarlarla hiç oynamadan.... full versiyonu bekliyoruz... bu arda aslında we'yi bekliyoruz.. o ne zaman gelio bilen var mı iki oyunun da çıkış tarihleri varsa söyler misinzi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 PES4'ün kendisi de yayınlandı? Hatta oynuyoruz biz ailecek :) edik: ee tabii PS2 versiyonunu... Burası PC Bilgisayar oyunlarıydı unuttum... [signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 19 Kasım 2004 06:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 harbi sorunsuz çalıştı yavaşlama felan da olmadı asıl bomba giremediğiniz menülerden birinde online yazması. Başka söze gerek yok sanırım...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ohh be 199 mb hayatta ındıremem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 heyecanla bekliyoruz :) ben 1 ay once x-boxta oynamistim hic hosuma gitmemisti ,demosunu oynadim pc icin bombaydi cok farkliydi x-boxtaki ile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Fullu ne zaman gelio?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 az önce oynadım ve muhteşem olmuş..harika öetsi..pes3teki herşey düzelmiş fıstıkları gibi oynuyorsunuz.ama demoya gıcık oldum sadece 1 yarı oynatıo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 arkadaşlar bir de winning elevendaki gibi daha yukarıdan ve daha çok görüş alanına sahip bir kamera yok mu? ben mi bulamadım.. full oyunda da olmassa bence çok çok büyük bir eksi olur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 wide yapıcan işte[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 wide'dan daha wide istiyorum :) we'deki gibi yaaa neredeyse tam bir yarısahayı görebileceğimiz....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 super olmus.fifa pc'de de bıtmıs.konami pc'yi de ele gecırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şimdi oynadım ama ps2deki kadar zevk alamadım bare gidiyim ps2 için alayım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 süre sınırını kaldırın trainerı çlıştırın sonra oyuna girin: F8: sonsuz zaman F11: trainerın etkisini kaldırır[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 takımlar ve oyuncular aibdik gubidik degildir insallah?neyse oyleysede patchler fln var nasılsa hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 özel hareketler bu haraketleri iyice belleyin oyunun full sürümünde online play olacak artık paticik ligi bilem kurarız :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 evet paticik bi tanede pes4 serverı acar atık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 of ya net normal degil inmiyo bi turlu yarına oynarım heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu özel hareketlerin pc versionu yok mu ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o özel haraketlerin hepsi pc versiyonunda da oluyor. Sadece hangi tuşun kalvyede hangisi olduğunu bilmen gerekiyor (zaten tuşları ayarlayabiliyorsun) sanırım online play direkt ip yazıp 2 kişi maç yapma şeklindedir server muhabbeti olmaz bence.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paticik Ligi : (klup icin)Olympic Lyon ve (ülke icin)Nigeria takımlarını alıyorum.Şimdiden söyliyimde alan malan cıkmasın yakarım ezerim bitiririm harap ederim ona göre :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 of ya a.k bu flashgetin %94 te pause yaptım sonra bastan basladı kodumun dlsi of eger lig vs olursa kulupte celta vigoyu milli takımalrdada hollandayı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar