fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Şu forumu okuyalı akıntı burnumdan gelmeye başladı. Antibiyotik içiyorum adı da Cempes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Başımda ağrımaya başladı, Ayağımda çorap yoksa kafam ağrıyor ne alakaları varsa böyle bildiğin sinüzit ağrısı, kaşların ortası çatlıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Acı kavun denmiş, acı kavun cidden ilacı bunun ama oranını bi kaçırırsan direk beyin akar. O yüzden yılların kronik sinüzitlisi olarak hiç cesaret edemedim ben. Onu çekince zaten 1-2 gün evden çıkmak zor. Sürekli bi akış halinde oluyor burun. Önce iltihap, sonra kanlı parçalar, daha sonra su renginde akıntı. Ama kökten çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 SeaGle said: Onu çekince zaten 1-2 gün evden çıkmak zor. Sürekli bi akış halinde oluyor burun. Önce iltihap, sonra kanlı parçalar, daha sonra su renginde akıntı. Ama kökten çözüyor. Aynı sorun bende de var. Cesaret edemiyorum kökten çözme olasılığı varken işin. Bu olayı gördün mü duydun mu biraz açsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ya tam oranı bilmiyorum, o yüzden söylediklerime bakıp deneme oran bu diye ama 1 tatlı kaşığına 3 damla acı kavun, kalanına da su koyup onu çekiyosun diye biliyorum. Zaten çektiğin anda başlıyormuş yakmaya. Ağlar gibi göz fln yaşarıyor diyorlar. Akıntı başlıyormuş sonra ama şu olayı her yapan o akıntının insani bişey olmadığını söylüyor. Lan kafadan nasıl bu kadar şey akar diyormuşsun sdghsf. Bide böyle kabuk kabuk akıntı oluyormuş bi yerden sonra. Koyu yeşil tabakalar fln. Kanlı akıntı da olduktan sonra bu sefer başlıyormuş normal renksiz sıvı akıntısı. O çok uzun sürüyor diyor herkes. Deneyenlerin anlattıkları bunlar. Ben cesaret edemedim, ama cesaret eden kurtulduğunu söylüyor. Yine de yapamam, bahtsız bedeviyim zaten kesin gözüm mözüm kör olur benim. Eczacıbaşı spreyini yapsa da kullansak sdgsfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Killer said: screwy reyizim böyle kafayı geri atıp kaşının üstüne baktığında eğer bi orantısızlık görüyosan ve daha önce yoksa o olay iltihap kemiğe sıçramıştır. theraflu gibi fakirlik yapmaman lazım antibiyotik daya hemen ya da istanbuldasın sen benim doktor iyidi medicalpark ünaldı adı medium doctor easy / hard değil go go. ben şimdi her gözüm acığıdında geriliyorum baya çok fenalardayım şahsensen boyle soyledikce iyice gerildim asuhd. pazartesi giderim doktora oyle aman aman bi dengesiz goze bakan bi sislik yok suan icin duact + theraflu + burun spreyi ile agrım geciyo. ama heralde antibiyotik kullanmam gerekicek evde bakayım genis spectrumlu antibiyotik var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hacı ağrı geçmesi tedavi değil ki. antibiyotikle bilez or geçiyo yani başla augmentin falan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 küçükken bendede vardı bu dram. kola içip gazını geğirmek yerine sinüzlerime doğru çıkararak iyileştirdim. asla tekrar çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bilader sen hayatın anlamını çözmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tabi çözdüm tek derdim hayatın anlamı, sonsuzluk , nerden geliyoruz ve nereye gidiyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Killer said: gittim doktora beklediğim gibi çıktı. tomogrofi çekildi sol üst kaşımın üstündeki kemiğin iç yüzeyine yayılmış iltihap o yüzden şişiklik varmış. böyle bi druumun ilerki safhaları baya bir sıkıntı internetten frontal sinisutis diye bakarsanız görürsünüz.: annemi korkutmamak için bişey dememiştim de iyi ki gitmişim, çok bişey olmadı aslında 2 gün önce kullandığım antibiyotiğe geri dönmemi söyledi ve başka bi ağrı kesici verdi. 10 gün sonra geçmesse ameliyatla almaları lazımmış. ek olarak sinusrise şeklinde solunum yollarını suyla temizleme yollarını kesinlikle önermiyorum dedi. biyerden sıktığını yarısını boşaltıyosun yarısını öbür tarafa atıyosun dedi. her zaman sağ tarafa sıkmaya başladığımı düşünürsüek solda ağrı mantıklı geldi sdfs. ayrıca bi çalışanları o alet yüzünden 2kulak zarını patlatmış. sonuç:antibiyoik kullanıcam 10gün geçer umarım. ama geçiceiğini sanmıyorum. sipastik sinusrise olayını ben yapmıyodum zaten onun yerine enjektörle iş yapıyodum akıyoudu baya ama arka planda baya sıkıntıymış demek. burun spreylerini de geç diyo, ki aynen katılıyorum (ben üst yolunmdan çok çektim o yüzden böyle bilmişlik yapıyorum). devlet hastenesinde bişey yok alnında diyen doktorun da TA ... ben kendimi bilmesem incelemesem harbi baya sıkıntıya girebilirdi durumum. adam baktı muayene etti, ne kadar yayıldığını görmek için tomografi gogo dedi 100 lira verdik adam gibi muayene olduk sonuç aldık yani. he tomografi patladı o ayrı sgkdsfö. sağlıklı günler dilerim geçmiş olsun. o sinusrinse i ben de denedim ama aynen kulaklarıma baskı yapınca attım. dedigini okumam iyi oldu daha da denemem kullanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 benim de sinüzitler çok kötü durumda. zamanında mağara (7oC ve altı) dalışlarından kalma bir problem. Dün dalışa gittim su daha soğuktu, (17-19C) son 15 dakika ağrıdan duramıyordum, deko daki 3dakika bir ömür gibi geldi. Mağara dalışı yaparken http://www.vitabase.com/supplements/digestive-health/food-enzymes/papaya.aspx bir tane dalış esnasında ağzıma alıp dalıyordum. Ağrı olmuyordu. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fenn said: SeaGle said: Onu çekince zaten 1-2 gün evden çıkmak zor. Sürekli bi akış halinde oluyor burun. Önce iltihap, sonra kanlı parçalar, daha sonra su renginde akıntı. Ama kökten çözüyor. Aynı sorun bende de var. Cesaret edemiyorum kökten çözme olasılığı varken işin. Bu olayı gördün mü duydun mu biraz açsana Valla abim yaptı 2 gün yataktan çıkmadı hep yüzü yere bakar şekilde yatırdılar yatağa biraz bunaltıyor tabi ama kesin sonuç veriyor. Bide o akan sıvıları parçaları görünce bi ara bende adamın beyni mi akıyor diye düşündüm ama daha önceden tecrübeli hala vardı yanımızda "normal normal" diye avuttu hepimizi. Abi iyi yaşıyor ve sağlıklı. Sinüzitten eser kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar