Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni Alan Yetkilisi : Keyzar olmuştur


BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Yaşasın Tirandan kurtulduk :-P Şaka bir tarafa Devvoya şimdiye kadar olan emeğinden dolayı kocaman teşekkürler. Keyzara da yeni görevinde başarılar. Bu göreve Devvodan sonra en çok sen yakışıyordun. Seni seviyoruz.

*!Hemen yeni lidere yağ çekmeye başlar*[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir yetki ve sorumluluk verildiği için teşekkür ederim. Benim için süpriz oldu, çünkü bu Devrim'in oyuna uzunca bir süre devam etmeyeceği anlamına geliyor:(.

Şu an birçok kişiye oyun soğuk gelmeye başladı bunun farkındayım. Eski havayı yakalamak içinde oyun içinde ortaklaşa yaptığımız etkinlikleri arttırmaya çalışıyoruz şu sıralar.

Eminim ki pvp ve yeni patch'in gelişiyle birlikte ara veren birçok kişi geri dönüş yapacak en azından ben umutluyum.

Bu arada Zebris'in başka bir konu altında belirttiği gibi mikrofonu olan arkadaşları teamspeak ile iletişim kurmaya davet ediyorum. Bu aramızdaki oyun içi iletişimi kolaylaştıracak, samimiyeti ve aynı oranda da oyundan aldığımız zevki arttıracaktır eminim ki. Su siteden client'ı çekmeniz ve quick connect'den 213.133.110.178:8767 bu ip'yi girmeniz yeterli.

Gelen gideni aratır, o yüzden bir an önce geri dön Devrim[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirplaya-, 21 Kasım 2004 03:21 tarihinde demiş ki:
Hayirli olsun Serkan, Devrim bey siz neden biraktiniz gorusemiyoruz bayram'da mesaj bile attik insan cevap yazar :)


Evercrack durumları. :-) Mesajın gelmedi Mert bana, geçmiş bayramın mübarek olsun. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler, başarılar.

Devvo'ya da emekleri için ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Hazırladıkları rehBerleri, yol gösteren yapısı ile bizlere çok şey kattı.

Keyzar'ın daha da başarılı olacağına kuşkum yok.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arada bazi arkadaslarin serzeniste bulundugunu gordum. Bir iki sey yazmak istedim. Yeniyim ama umarim hos karsilarsiniz:

-Oncelikle hayirli olsun.
-Simdiye kadar bu isi yoneten arkadasa tesekkurler.
-Yenilere her zaman sans vermek lazim.
-Eskiler belki sikildilar, belki gerektigi gibi zaman ayiramayacaklarindan boyle bir yol sectiler.
-Gelen gideni aratir derler belki dogrudur ama degisiklikte her zaman ferahlik vardir bu da unutulmasin.
-Zaman herseyi gosterir; iyi yada kotu... Lutfen kararlariniz icin acele etmeyin ve bu tur konularin yenilerin sevkini kirar lutfen hatirlayin.
-Eski yada yeni emegi gecen herkese tesekkurler.
-Tekrar kusura bakmayin ve hayirli olsun...[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Zaman herseyi gosterir; iyi yada kotu... Lutfen kararlariniz icin acele etmeyin


Güzel bir konuya değinmişsin. Halk olarak biraz maymun iştahlıyız(en azından ben öyleyim. *!Bu söylediklerimden Keyzar'da mı oyunu bırakacak diye endişelenmesin kimse ben daha uzun süre burdayım:)*). Başladığımız işi noktalamadan bir başka şeye el atıyoruz. Paticik'te hangi mmorpg sayfasına bakarsanız zaten bunu anlayacaksınız.

Kendiminde ne olduğunu bildiğim için oyunu bırakan, satan yada ara veren kimseye hesap sorma hakkını görmüyorum kendimde. Sonuçta hayatımız bir oyuna endeksli değil ve çeşitlilikte her zaman en güzelidir.

said:
Bu tur konularin yenilerin sevkini kirar lutfen hatirlayin.


Bu konuda da haklısın. Alan yetkilisinin değişmesi yada satılık Account tarzı konu başlıkları pek iç açıcı değil oyun hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için. Bu yüzden bu konuları açan arkadaşlarımlada irtibata geçip bunların Pazar Alanları bölümüne taşınması için ricada bulunucam.

COH'a da çeşitlilik geldiği vakit birçok kişiyi tekrar burda göreceğime eminim. PvP olmadığından yakınanlar oluyor, oyunda online kişi bulamadığından yakınanlar yada online birileri olsa da takım halinde takılacak birileri olmadığından.

PvP sorununu çözecek olan developperlar. Tarih ne zamanı gösterir bilmem ama eninde sonunda bu oyuna PvP gelecek, ki PvP'sizde bence mükemmele yakın. Online kişi konusu ve birlikte ortak birşeyler yapmak ise tamamen bize kalmış birşey.


Eski dostları en yakın zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

[Bu mesaj Keyzar tarafından 25 Kasım 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Post atmadığımdan buralara bakmıyorum sanmayın, hepinizi takip ediyorum. Özellikle ben burdayken arkamdan oyun çeviren Kapıkulu (Nam-ı diğer Babysitter) ve Sirplaya (Gral) ikilisine sesleniyorum. Meydanı boş bulup at koşturacağınızı sanmayın. Keyzar yerimi hayli hayli doldurur. :-D

Everquest 2yi SWGye başladığımdan beri bekliyordum. CoH oynadığım 6 ay boyunca çok keyif aldım, çok iyi arkadaşlarla tanıştım. İkisini birarada götürebilirim diye düşünüyordum ama EQ2 evlilik gibi, kendinizi birtek ona vermeniz gerekiyor. :-D İlk MMOları da olması sebebiyle Novasoftun yaşadığı teknik problemler (Coh updater connecting problemi gibi) insanı oyundan soğutuyor. Daha büyük bütçeye sahip SOE-Blizzard gibi firmalar da bu işin lokomotifliğini yapıyor.

Sanılmasın ki CoH iyi bir oyun diil, herkes bırakıyor. SWG forum alanına bir bakın, alan sadece satılık account topicleriyle kaynıyor. Novasoftun yaptığı updateler, eklemeler, diğer oyun firmalarının expansion adıyla sattığı paketlere eşdeğer.

Hepiniz sağlıcakla kalın. Tekrar görüşmek üzere. :)



[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose


[Bu mesaj DA2019 tarafından 25 Kasım 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...