DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bidaha oku attığım mesajı Fizban, bence anlayabilirsin inanıyorum yani. Lan Basel kötü takım mı? Nerde şuan Basel? Saçmalamak için bu kadar zorlama kendini yazık ediyosun yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ha editle kendin açıklamışsın niye saçmaladığını tamam sorun yok, git bi hava al da normale dön sonra yine tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: senin kafan nasıl bir kafa bak açıklıyorum... önce diyorsun ki son 5 seneye bakalım. açıklıyorum sana, bunun saçmalığını, 5 sene önceki bir başarının şu anki sıralamayı etkilemesinin ne kadar mantıksız olduğunu. olm bu kadar sacma bir seyi soylerken hic mi listeye bakmiyorsun? 5 sene onceki basarisi olabilecek en mantikli yere koyuyor takimi zaten. 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olan(yaklasik 32 puan) sonraki senelerde hic bir basarisi olmayan takim 60. siralara denk geliyor. Ki 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olmus bi takimin ilk 60 takim arasinda olmasi kadar normal bir sey yok(tabi sizin kafanizi bilemiyorum). Sen hangi mantikla sacma bulabiliyorsun su mantigi onu anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Bidaha oku attığım mesajı Fizban, bence anlayabilirsin inanıyorum yani. Lan Basel kötü takım mı? Nerde şuan Basel? Saçmalamak için bu kadar zorlama kendini yazık ediyosun yapma. bize yari final kuralarinda basel ciksaydi 1 ay burda FENER BALI LOLOLOLO diye gezmeyecektiniz sanki ne zorladin arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Asriel said: serjuhan said: Asriel elemiş bile Benfica'yı. Ha bence de turu geçer fener ama direk eledi sert olmuş. Ben Fener turu geçer mi dedim?Benfica Fener'dana daha iyi takım diyorum sen turu geçer demişim e getiriyorsun.Ben dedim ki Chelsea daha tehlikeli takımdı Fener için.Ayrıca hala Schalke 1.çıktı o yüzden iyi diyorsunuz.Futbol da bir sürü faktör var işin içinde.GS'da o kadrosuyla 3 maçta 1 puan aldı.Sonrasında yedek Manu + iddası kalmayan Braga'yı yendi çıktı.İlla bunları konuşturacaksınız.Manuyu al çıkar o grupta Avrupa ligi grubundan ne farkı var diğer takımların.Ha siz GS'ı Arsenal,Dortmund,Man city,Milan eşiğine sokuyorsunuz evet sizin grup çok zordu.Sonuçta Cluj ve Braga, Gs ve Manu gibi dünya devlerine karşı mücadele etti.Küçümsemeyin artık ortadaki başarıyı da bu kavga bitsin yoksa ne siz inandırabilirsiniz kendinizin bu sezon muazzam performans sergileyip Avrupada ki en iyi 8 takımdan biri olduğunuza ne de biz gerçekten yarı final kapasitesindeki takım olduğumuza.Kendimizi kandırmayalım gayette sezon başı eleme oynuyor olsaydı elemeyi bile geçemeyecek bir GS olacağını ve aynı şekilde 2-3 maç dışında rezalet top oynayan Fener'in yarı finale çıkacağını.Hayır madem bu kadar iyiyiz Dünya 3.sü olduğumuzun ertesi organizasyonunda kupaya bile gidemeyen bir milli takımımız var.Biz anlık sonuç alan klüplere ve milli takımlara sahip bir ülkeyiz.Bugün şampiyon oluruz sonraki 3 yıl kupaya bile katılamayız... Asriel said: Ya sorunun çıktığı yer belli.Benfica çıktığında şimdi göreceksiniz gününüzü diyenler maçtan sonra bu takımda bir cacık yokmuş,köy takımıymış imajı vermeye çalışıyorlar.Fenerbahçe,kendisinden üstün bir takımı üstelik çok iyi bir futbolla eledi bunu kabul etmek gerekiyor.Bu arada bu büyüklük lafıma karşılık Fener'i küçümseyecek mesajlar atmadan önce Benfica,GS'den da daha büyük bir takım diyerek cümlemi bitireyim:) @Asriel eledik yazmışsın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bak phyx. Şimdi kurada şanslı kura çekmek demek olabilecek kuralar içinde en iyisini çekmek demektir. Basel çekersen şanslı kura çektin demektir tabiki görünen rakipler içinde nispeten en zayıf görüneni o çünkü ama burda işin ince kısmı şu olanların içinde zayıf görüneni o. GS Schalke'yi çektiğinde sevindik çünkü çekebileceğimiz takımlar içinde biraz daha dişimize göre gördüğümüz takım oydu. Senin kurada o takımı istemen o takımı kötü yapmaz sonuçta tavşanlı linyitspor'u isteyemiyorsun kurada. ŞL'de top 16 ya çıkmış takımlar kötü takım olamazlar, en iyi ihtimalle vasat takım çekersin şansın varsa. Çeyrek finalde ya çok iyi takım çekersin ya iyi takım çekersin, yarı finalde uzay takımı veya dünya takımı çekersin vs vs... UEFA'da benim fikrim aynı muhabbet top 8'de başlar yukarıya doğru benzer şekilde devam eder. Bak benim mesajlarımla başkalarının mesajları karışıyor kafalar karışıyor sonra. Ben Schalke>Benfica demiyorum mesela, bu iki takım birbirine yakın takımlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Myshkin said: Şu fotoğrafı bi BJK'li arkadaş koysa yine biraz anlamı olucak da, FB'li koyunca komik bile olmuyor lan. Üzücü sadece. kulübe değil zekaya bakıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 @serjuhan yendik yazacaktım yanlış yazmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Phyx said: sabonis said: senin kafan nasıl bir kafa bak açıklıyorum... önce diyorsun ki son 5 seneye bakalım. açıklıyorum sana, bunun saçmalığını, 5 sene önceki bir başarının şu anki sıralamayı etkilemesinin ne kadar mantıksız olduğunu. olm bu kadar sacma bir seyi soylerken hic mi listeye bakmiyorsun? 5 sene onceki basarisi olabilecek en mantikli yere koyuyor takimi zaten. 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olan(yaklasik 32 puan) sonraki senelerde hic bir basarisi olmayan takim 60. siralara denk geliyor. Ki 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olmus bi takimin ilk 60 takim arasinda olmasi kadar normal bir sey yok(tabi sizin kafanizi bilemiyorum). Sen hangi mantikla sacma bulabiliyorsun su mantigi onu anlamiyorum. troll mü, toşank mı, yoksa gerçekten mi basmıyor? 5 sene sadece bir örnek. bir takım son 4 senede 32biner puan toplayıp, bu sene kadroyu dağıtıp sadece gençlerle oynasa mesela, size göre o takım avrupa'nın en güçlü takımı yani? uefa sıralaması, performansı ödüllendirmekten ibarettir ve son 5 senedeki en başarılı takımları gösterir. uefa sıralamasında 15. takım ile eşleşip "bu takım geri kalan 100'lerce takımdan daha iyi" demek çok yanlış bir yaklaşımdır. Bizim Leeds United örneği gibi, uefa sıralamasında aşağılarda olan ama daha önce avrupa'da yer almayan, ama gerek liginde başarılı gerek avrupa'da terör estiren bir takım, 15. olan o takımdan çok daha tehlikeli ve iyi olabilir. hala anlamadıysanız yapacak bişi yok daha da yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Myshkin said: DeathLord said: Myshkin said: Şu fotoğrafı bi BJK'li arkadaş koysa yine biraz anlamı olucak da, FB'li koyunca komik bile olmuyor lan. Üzücü sadece. kulübe değil zekaya bakıyor ;) http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/tumspor/2010/854220110722124601103.jpg Ne yaptık şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kavga istiyorum bu toptikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 @Asriel Ha ok o zaman sorun yok, çıktım ben aradan ezilecez yoksa arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: Phyx said: olm bu kadar sacma bir seyi soylerken hic mi listeye bakmiyorsun? 5 sene onceki basarisi olabilecek en mantikli yere koyuyor takimi zaten. 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olan(yaklasik 32 puan) sonraki senelerde hic bir basarisi olmayan takim 60. siralara denk geliyor. Ki 5 sene once sampiyonlar ligi sampiyonu olmus bi takimin ilk 60 takim arasinda olmasi kadar normal bir sey yok(tabi sizin kafanizi bilemiyorum). Sen hangi mantikla sacma bulabiliyorsun su mantigi onu anlamiyorum. troll mü, toşank mı, yoksa gerçekten mi basmıyor? 5 sene sadece bir örnek. bir takım son 4 senede 32biner puan toplayıp, bu sene kadroyu dağıtıp sadece gençlerle oynasa mesela, size göre o takım avrupa'nın en güçlü takımı yani? uefa sıralaması, performansı ödüllendirmekten ibarettir ve son 5 senedeki en başarılı takımları gösterir. uefa sıralamasında 15. takım ile eşleşip "bu takım geri kalan 100'lerce takımdan daha iyi" demek çok yanlış bir yaklaşımdır. Bizim Leeds United örneği gibi, uefa sıralamasında aşağılarda olan ama daha önce avrupa'da yer almayan, ama gerek liginde başarılı gerek avrupa'da terör estiren bir takım, 15. olan o takımdan çok daha tehlikeli ve iyi olabilir. hala anlamadıysanız yapacak bişi yok daha da yazmıyorum inanilmaz ya. uefa siralamasinin yalnis olmasinin nedeni 4 senedir basarili olan bi takimin kadroyu dagitma ihtimali miydi yani. abi sen dalga mi geciyosun su an? o liste var cunku istikrar "guclu takim"in en net gostergesidir. 1. olan takim altindaki 99 takimla mac yaptiginda hepsini yenecek diye bi olay yok guclu oldugu icin. cunku takimi zirveye cikartan belirli bir takimi yenmis olmasi degil, her sene duzenli sekilde ayni duzeydeki takimlari yenmis olmasi. senin verdigin ornekteki leeds nerde mesela su an? anlik parlamalar guclu takim yapmiyor malesef, cok cok ektra durumlar harici o onlara yenilen takimin problemi bunun haricinde kadroyu dagitabilirler, futbolculari ölebilir, maddi krize girip oyunculari dagitabilirler. bunlar gibi ekstra durumlari hesaba kadarak her hangi bir sistemi sacma olmakla suclayamazsin, cunku o olaylarin futbolla alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Bak phyx. Şimdi kurada şanslı kura çekmek demek olabilecek kuralar içinde en iyisini çekmek demektir. Basel çekersen şanslı kura çektin demektir tabiki görünen rakipler içinde nispeten en zayıf görüneni o çünkü ama burda işin ince kısmı şu olanların içinde zayıf görüneni o. GS Schalke'yi çektiğinde sevindik çünkü çekebileceğimiz takımlar içinde biraz daha dişimize göre gördüğümüz takım oydu. Senin kurada o takımı istemen o takımı kötü yapmaz sonuçta tavşanlı linyitspor'u isteyemiyorsun kurada. ŞL'de top 16 ya çıkmış takımlar kötü takım olamazlar, en iyi ihtimalle vasat takım çekersin şansın varsa. Çeyrek finalde ya çok iyi takım çekersin ya iyi takım çekersin, yarı finalde uzay takımı veya dünya takımı çekersin vs vs... UEFA'da benim fikrim aynı muhabbet top 8'de başlar yukarıya doğru benzer şekilde devam eder. Bak benim mesajlarımla başkalarının mesajları karışıyor kafalar karışıyor sonra. Ben Schalke>Benfica demiyorum mesela, bu iki takım birbirine yakın takımlar diyorum. tamam abi burda yazdiklarini hepsiyle ayni fikirdeyim, cok fazla post var, cok dallandi budaklandi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar