DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: o zaman bate borisov da manchester city'den iyi takim ? bate 3. oldu manchester 4. cunku. Evet hadi 40 yılda bir denkgelen ölüm grubundan örnek verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ee grup 1.si olan schalkeyi eleyip grup 2.si, yani daha gücsüz madrid'e elendiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 evet ornekleri arttiriyoruz. cunku begenmedi beyfendi: bate > man city shakhtar > chelsea celtic > ajax ya da gecen sene nasilmis benfica > basel > manu napoli > man city apoel > zenit > porto > shakhtar cska > manu = trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 1 satır yukarıyı oku lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 rezalete bak ya resmen seviyenize inip sacma sapan formullerinizle futbol tartisiyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 iq düşürüyor konu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bi dakka bi akka simdi arkadaslar apoel ile zenit'in manchester united'dan ne kadar daha iyi oldugunu dinleyecegiz, galatasaraylilar konussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Olm çok komiksiniz lan. Schalke dediğiniz takım Arsenal'in olduğu gruptan lider çıktı şampiyonlar liginde. İtin götüne sokmak için ilginç bir takım seçimi gerçekten. Yere göğe koyamadığınız takım Celtic'in altında kalıp elendi Şampiyonlar Liginden. Özel bir grupta özel olarak gerçekleşmiş olaylar üzerinden hikaye yaratmaya çalışıyorsunuz. [b]Benfica Schalke'nin yerine o grupta olsa lider çıkardı mı diyorsunuz siz? Bu mu iddianız?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 uefa kupasını alın gelin öyle konuşalım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Phyx said: ee grup 1.si olan schalkeyi eleyip grup 2.si, yani daha gücsüz madrid'e elendiniz yani aynı grupta olsalar bir noktaya kadar doğru olabilirdi şu mantık da, aynı grupta değillerdi bazen şu fenerli mantığı gerçekten inanılmaz oluyor. gerçi bazen diil hep inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bak adim adim aciklayayim, benim kopege anlattim simdi boyle, o anladi. 1. benfica schalke'den iyi takim diyoruz 2. sen cevap olarak diyosun ki iyi takim olsaydi gruptan birinci cikardi. 3. biz de diyoruz ki hayir her zaman oyle olmuyor. senin mantalitenle apoel > manu oluyor. 4. sen diyorsun ki o zaman niye cikmadi schalke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: Phyx said: ee grup 1.si olan schalkeyi eleyip grup 2.si, yani daha gücsüz madrid'e elendiniz yani aynı grupta olsalar bir noktaya kadar doğru olabilirdi şu mantık da, aynı grupta değillerdi bazen şu fenerli mantığı gerçekten inanılmaz oluyor. gerçi bazen diil hep inanılmaz.benfica iyi olsaydi cl'de ust tura cikardi diyenler galatasarayli panpitolarim. bu galatasarayli mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Köpeğim yok, peluşum var ona anlattım anladı sen anlayamadın fizban. Ben diyorum ki Benfica o kadar iyi takım olsa grubundan 2. olarak çıkardı Celtic'i geçerek. Gördüğün gibi geçmesini beklediğim takım Celtic, Barcelona değil. Yine diyorum ki Schalke o kadar kötü takım olsa Arsenal gibi bir takımı altına alamazdı. Boru değil Arsenal lan, el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi ibretle izliyorum trol deyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban dur gozunu seveyim vurma artik canli olanlarida sen olduruyorsun adam gun gectikce anlamamya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: sabonis said: fizban said: O zaman uefanin bu sene toplanan puan kriterine gore karsilastiralim takimlari. Bonus puanlara ragmen benfica > schalke. Fb > gs. Ha derseniz ki objektif kriterler degil old boyz kriterleri isler, karismam. En buyuk gs ve kazim. ahahaha olm gerçek anlamda İNANILMAZSIN lan. uefa puanlaması saçmalık diyorum sana. bi takımın istikrarını gösterir o kadar. sen de o zaman bu seneye bakalım diyorsun. uefa'da 1001 tane kıytırık takım yenip şu puanlara göre manu-arsenal'in önüne geçmiş fenerbahçe mesela. keza benfica da... önce takımın oynadığı topun kalitesine ve kendi ligindeki durumuna bakıcan. sonra o ligin kalitesine bölücen bu performansı. ama size göre benfica 1. olduğu için portekiz liginde inanılmaz bir takım oluyor. ayrıca muhteşem kaliteli bir kadrosu da yok ayrıca adamların.uefa planlamasi sacmalik. uefa sacmalik. hersey sacma. bana objektif bir kriter soyle. topun kalitesi ve kendi ligdeki duruma bakiyorum. kendi liginde lider. topun kalitesine bakiyorum 4-5 ay yenilmemis takimdi. heriflerin iki hafta once derbide attigi golu dibiniz duserek izlediniz hepiniz. peki, mukemmel gs'li kriterlerine gore nedir bu takimi schalke'den kotu kilan ? alman ligi portekiz liginden iyi oldugu icin mi schalke daha iyi takim ? almanya kazandigi icin schalke daha mi iyi olmus saiyliyo ? kriter yok, sıkıntı orada zaten. niye anlamıyorsun bunu? ama fenerli kriteri var işte. kalkıp direk benfica schalkeden iyi bilmemne... ben zaten schalke daha iyi demedim. neyse kriter diye bir şey yok. futbol bu, rakiplerin çok önemi var. biz dünya 3.sü olurken adam gibi takımla karşılaşmadık mesela (senegal iyi oynuyordu da, senegal lan yani), bunu kabul edebilmek lazım. keza fenerbahçe henüz adam gibi takımla karşılaşmadı... senin kafan nasıl bir kafa bak açıklıyorum... önce diyorsun ki son 5 seneye bakalım. açıklıyorum sana, bunun saçmalığını, 5 sene önceki bir başarının şu anki sıralamayı etkilemesinin ne kadar mantıksız olduğunu. e iyi o zaman bu seneki sıralamaya bakalım diyorsun. ama benim dediğim şey benfica'nın ve uefa'daki takımların çoğunun tırt olduğu. yani sonuç olarak illa ki X bir takım fenerbahçe'nin rakibi olacaktı yarı finalde. götümbikspor da olabilirdi bu takımın ismi ve şu anda benfica ile aynı puana sahip olacaktı uefa sıralamasında 2013 senesinde.... anladın mı şimdi? yukarda yazdım kriteri... ne kadar iyi top oynuyor avrupada, kendi liginde naapmış kaç puan toplamış da CL'ye/uefa'ya kalmış geçen sene ve bu sene kendi liginde durumu ne. sonra da o takımın liginin kalitesi ile performansı birbirine bölüyorsun. ama burada kriter diye bir şey yok, pek çok kişi farklı yorumlayabilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Köpeğim yok, peluşum var ona anlattım anladı sen anlayamadın fizban. Ben diyorum ki Benfica o kadar iyi takım olsa grubundan 2. olarak çıkardı Celtic'i geçerek. Gördüğün gibi geçmesini beklediğim takım Celtic, Barcelona değil. Yine diyorum ki Schalke o kadar kötü takım olsa Arsenal gibi bir takımı altına alamazdı. Boru değil Arsenal lan, el insaf.yaa ahahahahhahahaha her zaman iyi olan takim yukarida olmuyor. BENFICA 1. BASEL 2. MANU 3. YA DA APOEL 1. ZENIT 2. PORTO 3. SHAKHTAR 4. manu o zaman cok kiytirik bir takimmis ki benfica'yi yenip de birinci olamamis. PUUU dandik herifler. manchester city'li ornek de yukarida. PUUUUU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bak fenerli kriteri yok. uefanin koydugu bir kriter var. bunu koyuyoruz, begenmiyorsunuz. diyoruz ki tamam, bu seneki puanlara bakalim. olmaz o cok sacma diyosunuz. fenerbahce dandik takimlarla oynadi diyosunuz. peki dandiklerle oynadik. diger takimlar dandikti. lig katsayilarini sen vereceksin gerci, bizim verdiklerimiz dogru olmaz ama soyle bi siralama yapalim; almanya (cunku en buyuk schalke cikmali) > ingiltere > ispanya (cunku fenerbahce ingiliz fransiz takimlariyla oynamadi) > italya > fransa > turkiye > senegal ligi > portekiz fenerbahce fransa ligi 2. siyle oynadi grup maclarinda, 4 puan aldi. o takim 3. oldu biz 1. fenerbahce lazio ile oynadi (en son 5. idi lazio, su an kac bilmiyorum dususteler), onu 2-0 1-1 ile eledi. fenerbahce benfica ile oynadi, portekizde lider, fenerbahce onu elemeye yakin. arkadas diyin ki, fenerbahcenin su kiytirik basarisini bile cekemiyoruz, ondan oturu bahaneler uyduruyoruz. yok bu yemiyo da, kendi gotunuzden kiytirik kriterler uyduruyorsunuz; ustuste 20 pas yapmis top daga kacmadan once kriterine gore schalke > benfica diyosunuz. objektif kriterler koyuyoruz, begenmiyorsunuz. benfica'nin attigi 2. golu gorup, dibiniz dusuyor, sonra yine ama benfica kotu top oynuyo yeaaaaaaa diyosunuz. tamam arkadas, en buyuk sizsiniz de, bu kadar asagilik kompleksinde buyuk de olunmaz ki :) sabonis said: kriter yok, sıkıntı orada zaten. niye anlamıyorsun bunu? ama fenerli kriteri var işte. kalkıp direk benfica schalkeden iyi bilmemne... ben zaten schalke daha iyi demedim. neyse kriter diye bir şey yok. futbol bu, rakiplerin çok önemi var. biz dünya 3.sü olurken adam gibi takımla karşılaşmadık mesela (senegal iyi oynuyordu da, senegal lan yani), bunu kabul edebilmek lazım. keza fenerbahçe henüz adam gibi takımla karşılaşmadı... senin kafan nasıl bir kafa bak açıklıyorum... önce diyorsun ki son 5 seneye bakalım. açıklıyorum sana, bunun saçmalığını, 5 sene önceki bir başarının şu anki sıralamayı etkilemesinin ne kadar mantıksız olduğunu. e iyi o zaman bu seneki sıralamaya bakalım diyorsun. ama benim dediğim şey benfica'nın ve uefa'daki takımların çoğunun tırt olduğu. yani sonuç olarak illa ki X bir takım fenerbahçe'nin rakibi olacaktı yarı finalde. götümbikspor da olabilirdi bu takımın ismi ve şu anda benfica ile aynı puana sahip olacaktı uefa sıralamasında 2013 senesinde.... anladın mı şimdi? yukarda yazdım kriteri... ne kadar iyi top oynuyor avrupada, kendi liginde naapmış kaç puan toplamış da CL'ye/uefa'ya kalmış geçen sene ve bu sene kendi liginde durumu ne. sonra da o takımın liginin kalitesi ile performansı birbirine bölüyorsun. ama burada kriter diye bir şey yok, pek çok kişi farklı yorumlayabilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bak hala çözemedin olayı. Ben Benfica kötü takım demiyorum, iyi takım diyorum. Çok iyi takım o gruptan çıkardı diyorum. Schalke çok iyi takım da demiyorum, iyi takım diyorum kötü takım o gruptan lider çıkamazdı diyorum. Ne demişim yukarıda bu iki takım da birbirini donunda sallayamaz. Neresinden bakarsan bak yakın takımlar bunlar, biri bi sezon daha iyi bi yıl geçirir diğeri diğer sene. Sen Basel ManU'yu altına alıp elediği sene Basel köy takımı diyemezsin çünkü adamlarda ManU'yu eleyebilecek güç varmış demek ki o sezonda. Çok basit bak söylediğim, bana göre Schalke ve Benfica birbirine yakın takımlar. Kura çekilirken hangisi çıksın deseler baya düşünürüm sonunda Benfica'yı seçerim Alman'lar daha disiplinli bize ters geliyor diye. Sen diyorsan ki bize keşke Benfica değil de Schalke gelseydi o da senin fikrindir ben olsam seçmezdim. Ha şunu da söyleyeyim Chelsea gelseydi keşke Benfica gibi bi cümle de asla kurmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şş az kaykılın da bana da yer açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 benfica şalke celtic ve manu aynı grupta olsa 1 2 3 4 kim olacaktı hadi bunu çözün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 serjuhan said: Asriel elemiş bile Benfica'yı. Ha bence de turu geçer fener ama direk eledi sert olmuş. Ben Fener turu geçer mi dedim?Benfica Fener'dana daha iyi takım diyorum sen turu geçer demişim e getiriyorsun.Ben dedim ki Chelsea daha tehlikeli takımdı Fener için.Ayrıca hala Schalke 1.çıktı o yüzden iyi diyorsunuz.Futbol da bir sürü faktör var işin içinde.GS'da o kadrosuyla 3 maçta 1 puan aldı.Sonrasında yedek Manu + iddası kalmayan Braga'yı yendi çıktı.İlla bunları konuşturacaksınız.Manuyu al çıkar o grupta Avrupa ligi grubundan ne farkı var diğer takımların.Ha siz GS'ı Arsenal,Dortmund,Man city,Milan eşiğine sokuyorsunuz evet sizin grup çok zordu.Sonuçta Cluj ve Braga, Gs ve Manu gibi dünya devlerine karşı mücadele etti.Küçümsemeyin artık ortadaki başarıyı da bu kavga bitsin yoksa ne siz inandırabilirsiniz kendinizin bu sezon muazzam performans sergileyip Avrupada ki en iyi 8 takımdan biri olduğunuza ne de biz gerçekten yarı final kapasitesindeki takım olduğumuza.Kendimizi kandırmayalım gayette sezon başı eleme oynuyor olsaydı elemeyi bile geçemeyecek bir GS olacağını ve aynı şekilde 2-3 maç dışında rezalet top oynayan Fener'in yarı finale çıkacağını.Hayır madem bu kadar iyiyiz Dünya 3.sü olduğumuzun ertesi organizasyonunda kupaya bile gidemeyen bir milli takımımız var.Biz anlık sonuç alan klüplere ve milli takımlara sahip bir ülkeyiz.Bugün şampiyon oluruz sonraki 3 yıl kupaya bile katılamayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: benfica şalke celtic ve manu aynı grupta olsa 1 2 3 4 kim olacaktı hadi bunu çözün! Celtic Benfica'nın üzerinde yer alacaktı o kesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gerçek bir antulu olmuşsun sen. tebrik ederim cevap bile vermiyorum. zira benim adam gibi açıkladığım şeylere hala uefa kriteri objektif falan diyorsun. ben objektif diil demedim, o sadece takımlar arasında eşitliği sağlamak için, geçmiş başarılara önem vermek amacıyla oluştuurlmuş bir sıralama diyorum. ok. takıl. fizban said: bak fenerli kriteri yok. uefanin koydugu bir kriter var. bunu koyuyoruz, begenmiyorsunuz. diyoruz ki tamam, bu seneki puanlara bakalim. olmaz o cok sacma diyosunuz. fenerbahce dandik takimlarla oynadi diyosunuz. peki dandiklerle oynadik. diger takimlar dandikti. lig katsayilarini sen vereceksin gerci, bizim verdiklerimiz dogru olmaz ama soyle bi siralama yapalim; almanya (cunku en buyuk schalke cikmali) > ingiltere > ispanya (cunku fenerbahce ingiliz fransiz takimlariyla oynamadi) > italya > fransa > turkiye > senegal ligi > portekiz fenerbahce fransa ligi 2. siyle oynadi grup maclarinda, 4 puan aldi. o takim 3. oldu biz 1. fenerbahce lazio ile oynadi (en son 5. idi lazio, su an kac bilmiyorum dususteler), onu 2-0 1-1 ile eledi. fenerbahce benfica ile oynadi, portekizde lider, fenerbahce onu elemeye yakin. arkadas diyin ki, fenerbahcenin su kiytirik basarisini bile cekemiyoruz, ondan oturu bahaneler uyduruyoruz. yok bu yemiyo da, kendi gotunuzden kiytirik kriterler uyduruyorsunuz; ustuste 20 pas yapmis top daga kacmadan once kriterine gore schalke > benfica diyosunuz. objektif kriterler koyuyoruz, begenmiyorsunuz. benfica'nin attigi 2. golu gorup, dibiniz dusuyor, sonra yine ama benfica kotu top oynuyo yeaaaaaaa diyosunuz. tamam arkadas, en buyuk sizsiniz de, bu kadar asagilik kompleksinde buyuk de olunmaz ki :) sabonis said: kriter yok, sıkıntı orada zaten. niye anlamıyorsun bunu? ama fenerli kriteri var işte. kalkıp direk benfica schalkeden iyi bilmemne... ben zaten schalke daha iyi demedim. neyse kriter diye bir şey yok. futbol bu, rakiplerin çok önemi var. biz dünya 3.sü olurken adam gibi takımla karşılaşmadık mesela (senegal iyi oynuyordu da, senegal lan yani), bunu kabul edebilmek lazım. keza fenerbahçe henüz adam gibi takımla karşılaşmadı... senin kafan nasıl bir kafa bak açıklıyorum... önce diyorsun ki son 5 seneye bakalım. açıklıyorum sana, bunun saçmalığını, 5 sene önceki bir başarının şu anki sıralamayı etkilemesinin ne kadar mantıksız olduğunu. e iyi o zaman bu seneki sıralamaya bakalım diyorsun. ama benim dediğim şey benfica'nın ve uefa'daki takımların çoğunun tırt olduğu. yani sonuç olarak illa ki X bir takım fenerbahçe'nin rakibi olacaktı yarı finalde. götümbikspor da olabilirdi bu takımın ismi ve şu anda benfica ile aynı puana sahip olacaktı uefa sıralamasında 2013 senesinde.... anladın mı şimdi? yukarda yazdım kriteri... ne kadar iyi top oynuyor avrupada, kendi liginde naapmış kaç puan toplamış da CL'ye/uefa'ya kalmış geçen sene ve bu sene kendi liginde durumu ne. sonra da o takımın liginin kalitesi ile performansı birbirine bölüyorsun. ama burada kriter diye bir şey yok, pek çok kişi farklı yorumlayabilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 basel manu'nun ustunde yer almis demek ki basel iyi takim. manchester city'nin 4. oldugu turnuvada gs 2. olmus demek ki gs de manchester city'den iyi takim. tartisma bitmis, okeye donmusuz beyler. of sabo'nun cevabini da gordum simdi. abi yemin ediyorum gsli olmak kalitsal bir ozellik de degil, hepiniz bu zeka seviyesine nasil sahip oluyorsunuz, cozemedim vallahi. hayir hala fenerbahceden daha basarilisiniz, hala uefa kupaniz var ve bizim yok, asasagilik kompleksi niye var onu da anlamadim. futbol bolumunden kendimi banliyorum, 3 ay mesaj atmiyim de zeka seviyem yukselip normale donsun lan, kivraniyorum aranizda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar