Wyand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 selam. aşama aşama gideyim. 1- 28 yaşını doldurup 29'dan gün aldığı ay (haziran) lisans eğitiminden mezun olup takip eden ağustos-eylül 2013 tarihlerinde yüksek lisans başlatabilir mi? benim bildiğim lisans için 29'u doldurup 30'dan gün alana kadar tecil veriyor, haliyle 1 senelik tecili cebinde oluyor? 2- kabul edilirse tezsiz yüksek lisans programı kaç yaşına kadar askerliği tecil ediyor? atılma yok evet ama öğrencilik haklarının düştüğü bir sene limiti var bildiğim. lisansda bu 29'u doldurup 30'dan gün almak, peki YL'de durum nedir? teşekkürler. ya da 28 yaşını gün/ay olarak doldurmuş biri için en verimli askerlik tecil işi nasıl olur, hangi yolu izlemeli anlatın bakayım. dürüm ayran çalışır temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Abi gitsene ya manyak misin ne ugrasiyorsun bu kadar. Askerlik dedigin bambaska bir hayat tecrubesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ben bankada yedim askerliği. tezkerem dekontum. ufak kardeş için kastırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nesi ufak la 29 olmus adam, gitsin yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 o bir seçenek değil. dürüm ayran sahibini bekliyor. yarın bakarım artık birileri karalar. hayırlı geceler aqila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yanılmıyorsam yaşın kaç olursa olsun bi lisans programından mezun olduktan sonra iki yıl tecil hakkın var*. 29 yaş muhabbeti halen okumakta olup mezun olma durumu olmayanlar için sıkıntı.** ha ama o tecil hakkı devam ederken de yüksek lisans programına ya da başka bi üniversiteye kayıt yaptıramıyorsun.*** *http://eksisozluk.com/entry/32029302 ** 15.soru, http://www.asal.msb.gov.tr/sikcasorulan_sorular/kanun_degisiklikler_sikca_sorulan_sorular.htm ***http://www.askerlik29dan32ye.com/71/29-ya%C5%9F-ve-%C3%BCzeri-%C3%BCnv-kayd%C4%B1?show=220#a220 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 neyse. 3 sene tecil edebiliyormus yüksek ile. sonra doktora bulabilirse 3 de oradan geliyormus. 35 son doktora dahil. vurursa bi bedelli 6 sene icinde güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Biryerde çalışmadığı müddetçe bir sorun olmaz. Yükseğe girince otomatik tecillenir zaten bakayada olsa. Tahmini 38 yaşına kadar vakti var doktora yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 paşa paşa geleceksiniz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 zaten kendi işimiz olduğu için askerlikle ilişiği sorunu yok. :) hatta artık bakaya olanlar gbt'de bile gözükmüyor diyenler vardı. kolundan tutup kışlaya alma devri bitmiş diyorlardı bilmiyorum ne kadar dogruluk derecesi var. askeriye çok takarsa sivil mahkemede yargılayıp para cezası veriyormuş en fazla falan filan. zaten 30+ yaşında olup da yüzbinlerce bakaya olan insan sayısının başka açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yok azimle kaçıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sınavda kalktı yakında hepsi tek tertip olacak bawhahwah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kaçıcan abi. ben şanslıydım yüksek lisans yaparken bedelli çıktı bitirdim askerliği. darısı bekleyenlere valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar