yuttum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Beyler turbobit konusunda link yapıştırıp indirmesi gayet güzel tavsiye ederim http://depodepo.cz.cc
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 real-debrid varken yüzüne bile bakmam.
desertt Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 DareJedi said: real-debrid varken yüzüne bile bakmam. alldebrid varken realin yüzüne bakmam
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bu ne simdi yau neyi indiriyo, legal mi? torrent e alternatifmi noluyo lan!
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 İki siteyide 1yıl denedim indirim döneminde sömürmüştüm üyeliklerini. Alldebrid sürekli ban yiyor sitelerden. Realdebrid de oluyor ama günlük sorun oluyor sadece ertesi gün düzeliyor. Genelde de gün içerisinde düzeliyor. Halen 2 yıllık realdebrid üyeliğim var ben çok memnunum :)
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 DareJedi said: İki siteyide 1yıl denedim indirim döneminde sömürmüştüm üyeliklerini. Alldebrid sürekli ban yiyor sitelerden. Realdebrid de oluyor ama günlük sorun oluyor sadece ertesi gün düzeliyor. Genelde de gün içerisinde düzeliyor. Halen 2 yıllık realdebrid üyeliğim var ben çok memnunum :) Torrent kullanıyorum ancak şu real debrid üyeliği gittigidiyor ile arattım bulamadım Alldebrid vardı onu aldım bakalım ancak hotfile ve 5-6 site için kota yazıyor diğerleri sınırsız mı ?
Öne çıkan mesajlar