Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 en seslı switcgh turu zaten blue blascwidowdaki. ne alsan daha sessız olur nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Keske tuslari sokmemis olsaysin %90 alirdim :( @fizban Deneyebilicegin en cok cesit mediamarkt da var(ankara icin) ve tus takimlarinin en sessiz olanlari mx cherry brown olanlar oda turkiyede en yaygin olarak logitech g710+ larda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 3 tanesini yerine koyabilirim ve kalan kısmı bantlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sanırım aylardır bozuk olan ve rafa kaldırdığım blackwidow'u sonunda tamir edebildim*. tuş ne basmamazlık yapıyor nede double register yapıyor artık. umarım böyle kalır. uyguladığım taktik şuydu - forumun birinde okudum: tuşu çıkartıp, switch'i bastırıp oluşan boşluğa kompressörle hava tutuyoruz. baya şaka gibi geliyor kulağa ama işe yaradı enteresan bir şekilde. 20 dk'dır hiç basmamazlık veya double register yapmadı ki normalde deli gibi yapıyor. içini falan açacaktım last resort, şahane oldu. problem yaşayanlar varsa deneyebilir. fakat saç kurutma makinesiyle falan denemeyin sakın ben g15 erittim öyle. ingottan ore'a dönüştü tuşlar asdasadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar