Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yandan bakınca küfür değil, demek ki ciddi bir şey.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 büyü falan mı olm biri yollamış ama spam falan da değil. korkuyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 neyse siz de gördünüz artık size de girdi napak
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 18. Sayfa Fikrimin birden bire degismesine yine bu oldurdugum horozun hayali sebep oldu. Evvelki gece müthiş bir kabus gecirdim. Kabus ile rüya arasindaki farkı bilirim. Rüyada insan serbesttir. İstedigi gibi hareket edebilir bir dereceye kadar iradesine sahiptir fakat kabus; insan kimildayamaz, ağzını acamaz sesini cikaramaz. Benim gecirdigim kabus rüya ile karisik idi. Horozu faryulamak(?) ayaginin ucuna konmus gordum. Agzinda bir tur tuyaci(?) gibi bir sey bulunuyordu. Dikkat ettim. Sirtina vurup oldurdugum tas bunu kaldirdi ve üzerime firlatti. Korkunc ve gürültü... Sanki bir dag yikildi, ben haykirmak istedim. Nerede?! Nefes bile alamıyorum. Gözlerimi kapamak istedim. O da mumkun degil. Horozun gözleri ateşten bir mercan gibi kipkirmizi parliyordu. Keskin keskin, uzun uzun öttü. Her otusunde titriyordum. Sonra normal bir insan gibi kalin sesli gurbuz bir muharib gibi, bir evvel zaman şövalyesi gibi bana sordu; Niye beni öldürdün ? Ben öldürmedim diyecektim, unuttum diyemedim. Korkudan tutulmus, tas kesildim. Fakat o benim aklimdan cevabi isitti. Onlar etme dedi. İste haberim olmadan sirtima attigin tas! Niye beni öldürdün ? Cevap veremiyorum... Karsimda buyuyor. Buyuyor buyuyor adeta bir dev haline donusuyordu. Hiddetle soylenirken oynattigi kanatlari o kadar........ ( burda yazi bitiyor panpa)
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Theridone said: Horozu karyolamın ucunda gördüm... Ağzında dut ağacı gibi.... Fixed...
Faith Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ömer Seyfettin in hikayelerinden biri ama ismini çıkartamadım şimdi .
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ellerine sağlık nordlydian, ben yetemedim oraya. aklıma kaşağı geldi şimdi ömer seyfettin denince de =P
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 osmanlıcana sağlık Theridone, ama hayal kırıklığına uğradım dandik bi ömer seyfettin hikayesiymiş lel
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Theridone, sen necisin hacıt tam olarak? ^^
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 boş beleş adamın önde gideniyim ben :)
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 olm inanmayın. esnaf arapçası onunki. en fazla very good picture. five dalırs. free. come come buy. bitti.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Theridone said: 18. Sayfa Fikrimin birden bire degismesine yine bu oldurdugum horozun hayali sebep oldu. Evvelki gece müthiş bir kabus gecirdim. Kabus ile rüya arasindaki farkı bilirim. Rüyada insan serbesttir. İstedigi gibi hareket edebilir bir dereceye kadar iradesine sahiptir fakat kabus; insan kimildayamaz, ağzını acamaz sesini cikaramaz. Benim gecirdigim kabus rüya ile karisik idi. Horozu faryulamak(?) ayaginin ucuna konmus gordum. Agzinda bir tur tuyaci(?) gibi bir sey bulunuyordu. Dikkat ettim. Sirtina vurup oldurdugum tas bunu kaldirdi ve üzerime firlatti. Korkunc ve gürültü... Sanki bir dag yikildi, ben haykirmak istedim. Nerede?! Nefes bile alamıyorum. Gözlerimi kapamak istedim. O da mumkun degil. Horozun gözleri ateşten bir mercan gibi kipkirmizi parliyordu. Keskin keskin, uzun uzun öttü. Her otusunde titriyordum. Sonra normal bir insan gibi kalin sesli gurbuz bir muharib gibi, bir evvel zaman şövalyesi gibi bana sordu; Niye beni öldürdün ? Ben öldürmedim diyecektim, unuttum diyemedim. Korkudan tutulmus, tas kesildim. Fakat o benim aklimdan cevabi isitti. Onlar etme dedi. İste haberim olmadan sirtima attigin tas! Niye beni öldürdün ? Cevap veremiyorum... Karsimda buyuyor. Buyuyor buyuyor adeta bir dev haline donusuyordu. Hiddetle soylenirken oynattigi kanatlari o kadar........ ( burda yazi bitiyor panpa) sabah dükkanı açmaya gitmişim. hava da sıcakmış terlemişim. karşıya dükkana yeni açılan yüncüde çalışan kız da yeni gelmiş. ben böyle haşııır!! hşurr!! diye hışımla kepenkleri açarken arkamdan yaklaşmış yardım istemek için. ben görmemişim hızlıca dönünce çarpışmışız. memeleri değmiş bana, yumuşakmış..hmmpffs şöyle çevirsen bile yiiicez anasını satiim . anlamıyoruz tabi salla.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ahahah lan pis herif gene maskemi dusurdun :( Yuncuyu birak da insaat sirketinde calisan bi muhasebeci hatun var beni istismar etsin istiyorum karanlik sokakta beni tenhada kistirsin istiyorum hmmpffs
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bi bahaneyle bedenini sun. yok mu sizde komşuculuk. işte tabakla git öğlen lahmacun söylemiştim siz de buyrun de ne bileyim.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yukarıdan aşağıya yazılmış ama değişik bir kanji bu
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Theridone said: ellerine sağlık nordlydian, ben yetemedim oraya. aklıma kaşağı geldi şimdi ömer seyfettin denince de =P estafurullah bütün olayı halletmişsin sen zaten. asıl senin ellerinesağlık. iyi oldu bu ya gece yatmadan önce egzersiz yapmış oldum ama baya paslanmışım. asdf
Öne çıkan mesajlar