Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Onlar girse biZ giremeyiz problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 vtunnel ile falan zorluyodum ben cin'deyken ama smartphone ile denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Yok beyler hiçbir tunnel li olay yemiyor. Neyse 2 gün daha girmeyivereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 aynen girmeyiver çin'lere gitmişsin hala facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 boşuna great firewall of china demiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ailemle telefonda konuşmiyim faceden haberleşeyim derdim. Arklarla whatsapp falan sıkıntı yokta ailedeki telefonların durumu vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 onavo diye bir uygulama var 3gde çalışıyor sadece ama. bu arada yurtdışındayken aileyle en iyi iletişim yolu skype. 10 euroluk kontür at normal numaralarını ara telefondaki skype uygulamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 2 günlük tunnelbear hesabı verebilirim? ama çinden ne getiricen abine? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bide şu kutunu boşalt bir iyilik yapacaktım kursağımda kaldı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 elinde telefon olan birine sor ne kasıyon? o kadar mı asosyalsin tamam sen çevir bana ver ben sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mayhem kutum boş? Ama eyvallah yine de dönüyorum bi kaç saat sonra. Kucak dolusu sevgiler getiricem sana. -wolas, saflığını iyi niyetine veriyorum. Benim aklıma gelmemişti gerçekten kimseye sormak. Çin de facebook u bilen yok qq kullanıyor buradaki herkes ya da skype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Dediğim gibi Tunelbearl yüklesen rahatça girerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kutun dolu olmasaydı bende tunnelbear account vericektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar