Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bir senedir oynamıyorum ama WoW'un hikayesini hala merak ediyorum. En son Garrosh bariz şerefsizlik peşindeydi. Vol'jin'i Orgrimmar'dan uzaklaştırmış, Vol'jin darbe peşindeymiş galiba. Thrall da evinin babası elementlerinin shamanı olmuş diye duymuştum. Wowpedia'dan bakayım dedim de çok karışık geldi, tek tek karakterleri okumak gerek. Mists of Pandaria'dan sonra neler olup bittiğini özetleyebilecek ya da özetlenmişine yönlendirebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 garrosh en son adını değiştirmek üzere nüfus müdürlüğüne başvuruyor. garumettin olarak değiştirdikten sonra bütün warcraft evreninin hakimi oluyor. çünkü garoş ne lan öle isim mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 lise zamanı suadiye lisesinden bizim liseyi dövmeye gelmişlerdi. liseinin reisinin adı 'okşan'dı. ağzını burnunu kırdılardı o çocuğun. okşan diye reis mi olur aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Garrosh un içine "SHA" kaçtı işte :) kafayı yedi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Garrosh başa geçtiğinden beri muhafazakar bi yönetim benimsedi. Karşı çıkanları susturdu. Vol'jin buna bir son verip darbe için örgütlenmeye çalışırken ergenekondan içeri aldılar. Repair vergisi ve AH kesinti fiyatları arttırıldı. İyi oyuncular isyanda ama casual oyuncular Blingtron 4000'den aldıkları bi çuval dance grenade'e razı gelip sessiz kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar