Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemalizm Kaybetmiştir!

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

haber3

said:
"Rejimin sahiplerine sesleniyoruz; Bunu itiraf edin, kabul edin, ilan edin, kaybettiniz. Hazreti Muhammed kazandı deyin. Kaybetmenin gereklerini yerine getirin. Bu coğrafyanın taşına toprağına yazdığınız zırvaları alın götürün. Lütfen bu minik yavrularımızın beynine yerleştirdiğiniz küfür sözlerini, saygı duruşlarını, puta tapışları alın götürün artık, istenmiyorsunuz. Peygamberle savaşanlar kaybetmişlerdir. Lütfen bunun gereğini yerine getirsinler. Peygamber kazanmıştır, Peygamber sevdalıları kazanmıştır. Şeyh Said Pehlevi kazanmıştır, Bediüzzaman kazanmıştır, İskilipli Atıf Hoca kazanmıştır. Şapka giymediği için idam edilen binlerce müslüman kazanmıştır. Kemalizm kaybetmiştir. Bunu lütfen resmi kurumlar kabul etsinler. Bu sevda öyle bir akıyor ve gidiyor ki bunun önünde hiç kimse duramayacaktır."

Kaynak : http://www.haber3.com/diyarbakirda-govde-gosterisi-haberi-1919364h.htm#ixzz2RB5xjqb4

söylenecek çok şey varda aslında.. yobaz veya bölücülerden daha büyük tehlike bir insanın hem yobaz hem bölücü olmasıdır heralde..

ekleme: Nasıl bir nefretse bu yüzyıllar geçse de dinmeyecek.

/summon çetintaş

/summon çipetpet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"İslam sevdalılarına sesleniyoruz; Bunu itiraf edin, kabul edin, ilan edin, kaybettiniz. Ateizm kazandı deyin. Kaybetmenin gereklerini yerine getirin. Bu coğrafyanın taşına toprağına yazdığınız zırvaları alın götürün. Lütfen bu minik yavrularımızın beynine yerleştirdiğiniz küfür sözlerini, saygı duruşlarını, hayali imgelere tapınışı alın götürün artık, istenmiyorsunuz. mantığa, bilime karşı savaşanlar kaybetmişlerdir. Lütfen bunun gereğini yerine getirsinler. Akıl kazanmıştır, akıl sevdalıları kazanmıştır. george carlin kazanmıştır, darwin kazanmıştır, bill gates kazanmıştır. Dua bilmediği için recm edilen binlerce insan kazanmıştır. İslam kaybetmiştir. Bunu lütfen resmi kurumlar kabul etsinler. Bu sevda öyle bir akıyor ve gidiyor ki bunun önünde hiç kimse duramayacaktır."

bu böyle de oluyormuş.. C/P lan bu bildiri
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar bu ülke için pkk dan daha büyük tehlikedir.fikriyat ve zemin olarak iran ve hizbullaha daha yakındır bunlar,ben elime silah alıp inanç uğrunda kimseyi kesemem edemem ama ,yarın bu adamların ne yapacağı belli olmaz,fikriyat olarak islamı savunanlarla,amaca ulaşmak için herşeyi mübah görenletin arasındaki farkı bu millet ve devlet ayırt etmez ise ,yarın bir gün suriyeden daha beter oluruz.
Edit:başka konuda herif beni takip ettiriyormuş ilgili makamlara bildrmiş,elinden geleni ardına koyarsan namertsin lan,korku verecem diye ne yapacağını şaşırıyor bazıları
2.düzeltme:adım anıldı diye müdahil oldum ismi geçen derneği bir araştırın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...