Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Selam arkadaşlar.Ben yeni yeni www.codeacademy.com sitesindeki tutorialları falan yaparak html,css ve java çalışıyorum.Şimdi orda öğrendiğim kodları nasıl uygulayabilirim.Domain alup oranın üstünde mi çalışmam gerekir?Öyleyse ücretsiz domain veren sunucular var mıdır?Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://jsfiddle.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 enee negzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 html ve css için, firefox a firebug eklentisini kuruosun abi. direk editlediğin anda etkiyi görebiliosun süper bişe. java içinde, javafx2 falan diosun sanırsam onun içinde javafx scene builder falan indirirsen idenin içinde görürsün. netbeans tavsiye ediolla onun için tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Java derken Javascript'i kastetmiş arkadaş sanırım (back-end için Java'yı terch etmediğini varsayıyorum). Öyleyse direkt kendi bilgisayarında bi dizin açıp içine HTML'leriin CSS'lerini JS'lerini koyup HTML dosyalarını browser'da açabilirsin. Bunların yanına bi de server side programlama da yapmak istiyosan PHP ya da ASP.NET öğrenmeyi düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar