nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 samsun np700 var bende win7 64 bit işletim sistemli. sorunum online oyunlarda anlık ping yükselmeleri yaşıyorum. mesela Darkfall oynarken 70lerde seyreden ping bir anda 2k ya falan çıkıyor, war of the roses'da 5 dakikadan sonra ping yüksekliği nedeniyle atılıyorum falan. wtfast falan kullandım ama fayda etmedi. daha once de yazmıstım buraya ethernet kablosunu da görmuyor notebook. ağ bağdaştırıcı sürümü güncel onda bir sorun yok. modemde de bir sorun yok gibi görünüyor ama bilemedim. evde aynı zamanda tivibu var. ondan falan olabilir mi? 12mb bağlantı var sınır falan kota olayı yok.. online oyun işkence benim için. yardım ederseniz sevinirim... ekleme: modem ttnet'in verdiği airtes, benim notebooktan başka modeme bir tane daha notebook, tivibu, iphone ve ipad bağlı ama onlarla falan ilgisi olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Diğer notebookun ne yaptığına bakar mevzu. O değil de benzer problemi bi ara bende yaşadım.Bi program vardı wireless bağlantıyı düzenliyodu.Onu açmazsam pingden oyun oynayamıyodum.Zamanında bayaa bi araştırıp küçük bi programla mevzuyu çözmüştüm ama şu anda programı bulamıyorum.Aşağıda bişiler var.Benim kullandığım program bu değildi. http://wlanbook.com/vista-wifi-60-second-lag-problem/ google da ararken "wireless lag spikes fix" diye ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 benzer bir sorunu ben de yaşıyorum. öncelikle olarak aynı laptopı hem evde hem ofiste kullanıyorum, evde modemle aramda 4-5 duvar var çok sapa yerde kalıyor, aldığım tplink kablolu harici anten ile problemi baya çözdüm çoğu zaman 4-5 tırnak ve 48 - 54 mb bağlantı kuruyorum modem ile. ama arada bir bu bağlantı hızı durduk yere zınk diye 1-2 mb'e düşüyor sonrasında hemen düzeliyor ve bu durum oyunlarda beni çıldırtıyor anlık takılmalar yüzünden. ben hep mesafe yüzünden olduğunu sanıyordum ama geçenlerde ofiste farkettim aynı durum orda da oluyor. modemle aramda 1 metre var ve bildiğin wireless çekim gücü dibe vuruyor bir anda. çok benzer geldi umarım bileni edeni vardır bu problemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 valla dün ben intelin wirelles sürücüsünü sildim sonra dh'de verilen 15.1.1 intel sürücüsünü indirip kurdum. sonuç; 1k-2k gibi değer olmuyor darkfall'da ama 500 falan çıkıyor ve anlık takılmalar baya azaldı gibi. akşam bir daha denicem. o programı dh'de samsung bolumunde bulmustum su anda giremiyorum dh'ye (salak netsafe yüzünden) ordan bir bakın isterseniz. kesin bir çözüm olursa daha iyi olur aslında. ethernet kablosunu da görmüyor notebook ona ayrıca ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Wlan optimizer probleminin çözümü. Ben de kullanıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gleoddyn said: Wlan optimizer probleminin çözümü. Ben de kullanıyorum bunu. Bu da benim problemi çözen programdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 off eve gitmek için sabırsızlanıyorum eğer düzelirse yedi sülalenize duacıyım beyler :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Liebe said: off eve gitmek için sabırsızlanıyorum eğer düzelirse yedi sülalenize duacıyım beyler :))) ahahahaha abi küfür gibi oldu. asdf bot: bende öyle eğer düzelirse allah patilerinize zeval vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Problemin sebebi, belli aralıklar ile wireless ağları taramasından kaynaklanıyor, her tarama yaptığında bağlantının anasını ağlatıyor. Hatta command prompt'ta ping www.facebook.com -t falan yapın, eğer hep aynı periyotlarla yapıyorsa, bilin ki problem ağ taraması yaptığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bana bu donanım işlerinden anlayan bilgi işlemci arkadaşım modemin olduğu prizin oralarda çok adaptör priz vs. elektronik şeyler varsa o da yapar dedi. hakikaten bizimkiler akşamları tv, receiver bir de laptop açıyorlar aynı uzatma üzerinde o zaman oluyor özellikle, zaten benim modem hiç çekmediği için yanında accespointte var wireless modemin yanında o da etkiliyordur diye düşünüyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 oğlum oldu gibi sanki bak şimdilik sadece bi sübhaneke okuyorum böyle devam ederse başka dualar da öğrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar