Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Basliga ne yazsam bilemedim. Konuyu buraya mi acmaliyim ondan da emin olamadim. Neyse. 3 ayri iPhone ile cekilmis bi miktar video var. Ve bu videolarin hepsi bir iPad'te toplanarak imovie ile birlestirilecek. Fakat videolar 150mb civari oldugu icin whatsapp ile filan gönderemiyoruz. Dropbox'u da denedik ama yüklenen videolari ipad'e atamadik. Kafayi yemek üzereyim. Bir care aklina gelen var mi? Alternatif bir cözüm aklina gelen varsa ona da raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 arada bilgisayar kullanın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Usb kablosunu bulun biryerlerden.wireless falan yok galiba, tek secenek 3g mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Arkadasin bilgisayarinda xp yüklüymüs icloud yükleyemedim. Komedi resmen. Pc'den ipad'e atamadim videolari. Yorgunluktan mi nedir. Aklima birsey gelmiyo tikandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ayfon said: Arkadasin bilgisayarinda xp yüklüymüs icloud yükleyemedim. Komedi resmen. Pc'den ipad'e atamadim videolari. Yorgunluktan mi nedir. Aklima birsey gelmiyo tikandim. Oha pc de varmis.Yatin uyuyun sabah ta o iphonelari satin bence :) Kullanabilen birileri alsin bari sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Sagol yardimin icin. Edit: Neyse hallettim. Arkadasin pc'de sync olmuyodu. Sebebini bilmiyorum. Kenci pcmde halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar