fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sene olmuş 2013. Her yerden internete girilirken hala evlerinin 2-3 resmini çekip kiralık veya satılık diye internete koyamayan adamlar var. Bu işi yapan emlakçı Kiralık evden bir kira bedeli, satılık evden ise yüzde 1-5 arası alıyorlar. Para kazanmak bu kadar kolay emlakçılık falan mı yapsak ne?
chrome Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 izmir narlıdere belediyesi sürekli eğitim merkezinden sertifikalı emlakçılık eğitim kursuna katılabilirsin dilersen.
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben diyorum ki emlakçıya bana temiz yeni bi daire göster adam gelmiş bana dediğimin tam tersi bir ev gösteriyor. ha bi de metroya 2dk muhabbetleri çok iyi onların.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 benim b planım emlakçılık. neden böyle yaptın şimdi ya?
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Evi kiraya verecem ilana özellikle yazdım emlakçılar aramasın diye adamlar inatla arıyorlar. Bir tane çakalda bakabilir miyim ev arıyorum dedi telde. Neyse buluştuk gittik, daha girişte adam teli çıkardı başladı foto çekmeye.
Öne çıkan mesajlar