Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaşımla parkta otururken ilk defa bu kdar dikkatimi çekti..devamlı bir kafa sallayış..her adımda..bazen dururken.. hiçmi rahatsız olmuyor bu hayvanlar.hiçmi başları ağrımıyor..acıdım walla böhüügghn.. veya yürürken bir ileri bir geri gördükleri için nasıl dengelerini sağlıyorlar..nasılllll :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sarhoş onlar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 biz yürüken elimiz bi ileri bi geri yoruluomuyuz :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: YSidiousY, 27 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki: biz yürüken elimiz bi ileri bi geri yoruluomuyuz :) tmmda el var göz var..bi ileri bi geri..şaşırmıyomu bu hayvancıklar :P[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kuşlar normalde 2 boyutlu görür 3 boyutlu görebilmek için görüşlerini çizmeleri gerekir. anlatamadım ama anlayın işte[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 anatomik yapıdan dolayı ayaklar haraket ederken kafada oynuo bizdede eller oynuo tamamen aynı o yüzden bi terslik yok + dümdüz ileri geri oynadığından hayvanlar bi görüntü farkı olmuo görüntüdeki derinklik onlar için önemli deil.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 valla ben discovery nin yalancısıyım adamlar oturup çekmişler 2saat izledim aklımda kalan bi tek buydu[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tarikat örgütünden onlar başlarını sallarlar birde şaka bi tarafa : ata sözü salla başını al maaşını takılıyorlar :p[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben ellerimi oynatmadan yürüyebilirim onlar kafalarını sallamadan yürüyebilirler mi bence denge meselesi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 2 tane ayakları var onlar her öne doğru adım attıklarında kafaları öne doğru eğiliyo tavuklarda da böyle zaten denge olayı olabilir belki[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 denge mantıklı bencede..aklıma gelmemişti daha önce[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 mesela uçarken kafa sallamıyorlar bööyle melül melül bakıyorlar. havada kanatlarla dengeyi sağlıyor , yerde kafayla bence[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bide havada ayak oynatmadıklarından.. direk anatomik yapıyla alakalı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben bu soruyu çizdiğim bir teknik resim ile anlatmak istiyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lol! soldaki güvercin nedir öyle, istanbul beyefendisi gibi bıyık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 27 Kasım 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 AHAHAHAHAH :D:D:D[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Head, 27 Kasım 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ben bu soruyu çizdiğim bir teknik resim ile anlatmak istiyorum teknik resim yalanı[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet onlar öyle. benimde bi arkadaşım onlara bu yüzden takıktı ama severdi :) bence çok sempatik görünüyorlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73)
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 adam dinamikten çıkarmaya çalışmış :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 head o ne biçim resim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73)
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi bu güvercinlerin hepsi haluk leventçi:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Öne çıkan mesajlar