Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sole adam Akilli pvp serveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sole adam akilli bir pvp serveri yokmudur 2 skill 50 baslasin ama her in lorda mage her tame yapmada taming gelsin gibi bizde oyniyalim bende scp leri var aslinda ama acacak kisi yok ole dandik oalrakta degil en son haliyle
Mesaj tarihi:
said:
Dread_Dance, 26 Kasım 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
Sole adam akilli bir pvp serveri yokmudur 2 skill 50 baslasin ama her in lorda mage her tame yapmada taming gelsin gibi bizde oyniyalim bende scp leri var aslinda ama acacak kisi yok ole dandik oalrakta degil en son haliyle

puhauhau pvp serverıymış
her inlorda mage gelsin bab ya aç sphere oyna kendin bide pvp serverı euheuhue[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
walla iyi bi skill artışı yoktur ama süper bi pvp serveridir...ben 1999 da oynuyodum(nebula açılınca bırakmıştım) Rw-Realm i önerebilirim...Yabancı-Türk savaşı baya vardı ben oynarken...ama şimdi nasıl bilemem....ilk uo tecrübemdi....çok iyi bi serverdır item ı boldur ve adam gibi sistemlere sahiptir....[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
Sana Agirlikla pvp diyemeyecegim fakat gayet saglam pvp yapan kisileri izlemedim degil.Bagzi sistemlerimizde pvp yaparken sizlere zevk katmaya yonelik yapilmistir.Eger bekleyebilecek zamaniniz varsa 2 gun icinde bakimimizi tamamlayip tekrar servis vermeye devam edecegiz.Buyrun
(Acildigimizda p.h i affettirmek amaci ile tekrar acacagiz.Istediginiz durumda olacaktir.)

www.gamelandtr.com

[Bu mesaj Owner_666 tarafından 26 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eger gamesites200 sitesine bakarsan tonla pvp serveri bulabilirsin
[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Kasım 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...