Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 selam arkadaşlar. Elimdeki alet Laptop i5 2450m 2.5ghz 6 gb ram 1 gb geforce gt 630m [128bit] Fps şaka gibi. Eskiden Masaustu p4 3.2ghz 2gb ram gt8600 512mb 128bitle bundan cok daha iyi fps alıyordum nası ya? Ne yapıp düzeltmem lazım arkadaşlar nette araştırdım ama çok kolpa şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kasayı aç, cpu yu iyice temizle. bende daha önce olmuştu. cpu+ekran kartı+ ramler. ama özellikle cpunun içi tozla dolunca anında düşüyo fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Havalar isininca kasa da isinmaya baslamis olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hep mi düşük fps arada düşüp düzeliyor mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hep düşük fps. Deli gibi sekme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fan kirlenmiştir. notebook kasayı açıp temizlemen lazım. başka birşey olma ihtimali yok gibi. pc bilgin belirli bir düzeyin üstündeyse. mesela açtığında oyunları onboard ekran kartı ile de açıyor oalbilisin o da doğal oalrak çok yavaşlar. noteboook'da sadece bir tane fan var o da ekran kartı ve cpu'yu soğutuyor onu temizleyeceksin, ne ram'lere ne hdd'ye gerek var. ilk yazan arkadaş normal kasa için yazmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bir de yeni bir ısı iletkeni al fanın metalini de sökmen gerekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ilk tozluyken denedim aynı. Garantiye götürdüm içini temizlettim ekranı düzelttirdim yine aynı :/ Frapsle 10 fps ile kayıt yapar gibi mübarek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervegun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Ekran kartın gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Kardeş o zamanlar ekran kartı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Ayrıca neden GPU dilimize EKRAN KARTI olarak geçmiş Ç0q sAçM4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar