cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bence çok iyi olmuş "So cool" Duruyor https://music.twitter.com Full tracklar için bikerelik VPN ihtiyacınız olabilir ben Rdio ile bağlamanızı öneririm ama spotify ilede bağlantı yapabilirsiniz. http://www.rdio.com/ İsteyene Hemen VPN sağlarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bende bomboş çıkıyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tasarımı çok iyi. başka bişey anlamadım. ne işe yarıyor şimdi bu app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sence ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu nasıl bir soru abi? bilsem neden sorayım. bilmediğim için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://i.imgur.com/7ndRp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tamam da public döngü nerde? algoritma nasıl işliyor? neden birşey çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 zzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa said: Twitter'ın uygulaması sadece iPhone'lar için geçerli olacak; Google Android ve Windows tabanlı telefonlarda olmayacak. Amerika Birleşik Devletleri'nin yanısıra, uygulama, İngiltere, İrlanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da da devreye giriyor; diğer ülkelerin de listeye daha sonra eklenmesi bekleniyor. http://www.bbc.co.uk/turkce/ekonomi/2013/04/130418_twitter_music.shtml?ocid=socialflow_twitter_bbcturkce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sadece bikere VPN ile girdikten sonra bağlantılarıda yaptınızmı çıkıyor herşey ortaya Mesela sadece takip ettiğiniz şarkıcıların müziklerini dinleyebiliosun tweeterda kimne dinlio ona göre populerlik var o da süper işliyor birde yeni şarkıcılar keşfedebiliyorsunuz oda güzel bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bunlarin dinlendigini nerden buluyo ki? eskiden msnde, ircde filan su sarkiyi dinliyo diye cikardi, twitterda da mi var, yoksa hashtaglenen sarkilar filan mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hastaglerden buluyor ayrıca #music ten dinliosan zaten otomatik alıyor onu bildiğin müzik piyasasının anlık popüleriterliğini gösteren bişi ya mesela bi bakiosun rihanna trend oluo haha sonra bi bakiosın pink trend olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 vpn i kapattığım anda gidiyor peki onu ne yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 spotify ile saatlerdir full dinleyebilmek için kasıyordum meğersem rdio ile ne kadar kolaymış anasını satim. meh. sonunda başardım!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ren said: vpn i kapattığım anda gidiyor peki onu ne yapıcaz rdio ile dene spootify öyle sorun çıkartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Beyler DOWN :( Türkiyeden girince Coming soon yaziyor. dayanamadı 1 gün :) VPN siz girilmiyor Proxy ile de olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 HAh adiliğin son noktasına ulaştılar normalda sitelerinden dinleyebilioz ama music.twitterdan dinleyemioz artik full şarkıları preminum istio adi herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar