Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 www.delikanliyiz.biz ahahah işte budur :D[signature][hline]İmza buysa Kral benem [Bu mesaj Freya tarafından 26 Kasım 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 auhauha siteye girmedim ama giriş kısmı yetti be abiii.... :D[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahahah iyimis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Racon Giriş nedir yaw[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tadaaa (Windows 95 açılış müziği)[signature][hline]mono - life in mono
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bone senin gelismis bir tur bot olduguna inanmaya basladim iyice ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Eno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Patiden bir kardeşimizin projesi ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 üye olamıyoz ki[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bunu daha once de görmüştüm. en gral sitedir kendisi. Manyak bişe :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 "Delikanlı Olunmaz, Delikanlı Doğulur." Bu kural nedeniyle yeni üye alımı yapılmamaktadır. ahahah yarildim.[signature][hline]john the insane fork.
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Elit Delikanli kesme hitap ediyo (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ahaha gereksiz bişi bu ya[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Öne çıkan mesajlar