devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kendi yapmaya çalıştığım bi kart oyunu var görüntüleri paylaşayım dedim. ve daha birçok var. Bu arada frame'ler magic'in frame'leri. En güzel framelerdi ben de kullandım :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehheeHead, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arka kapaklarını da hazırladım bakalım arkadaşın matbaasında bastırıcam bitince deste...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 magic'teki gibi karizmatik sözler de yazsana "sen şur'a bezmine ahu, en son gelir bezm'e kabir"[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ehue "Güçlü Duvar" biraz komik olmuş onu değiştir :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 font manyak ama :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Güzel olmuş, benzer birşey ben ve arkadaşlarımda düşünüyoruz. Biz şuan da içerik araştırıyoruz ama sen kalıp, şekil felan düşünmüşsün bile. Tebrikler, ne kadar zamanını aldı?[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1-2 haftadır araştırıyordum yarım saatte tasarımı yaptım . Zaten resmi buluyor sonra photoshop 'ta yaptığım hazır kalıp sayesinde kolayca yapıyorum .[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bi on-onbeş dakika sonra biriki kart daha yapacağım onları da gönderirim. Sonra kuralları da yazmayı düşünüyorum. İsteyen varsa deste bitince kargo parasını kendisinin ödemesi karşılığında gönderebilirim...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben isterim, eğer sorun olmassa.. Bu arada sen oyun için bir konu düşündün mü? Yada tarz? Ben ve arkadaşlarım türk mitolojisi ve destanları üzerine birşeyler düşünüyoruz. Yani biraz komik biraz da öğretici bir takım kartlar olacak.. Mesela; Şahmaran, Ebegümeci, Tarkan.. vb. gibi :D[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Olm madem turkce olacak..Kendin cek fotolarıda gidicen Hisar a al sana guclu duvar.Gidecen Hayvanat bahcesine cekecen fotoları analadın mı beni hayalperest arkadasım benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 eee o zamandan bu zamana hiiiç haber yok :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 zaten yörünge dışı olmuş[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 "yeni" account'u darth devochi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 simdiki darth_devhochi eski devhochi iste.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hakkaten bende bekliyorum hala... :([signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar