stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Arkadaşlar konusu varmı göremedim ama sign up açık. Ancak hiç bir şekilde üye olamadım. 3 farklı tarayıcı ile denedim. Siz bir dener misiniz. http://zamunda.net/signup.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Birtek burda ratiom var burasıda ratio felan istemiyor, bulamadım bi torrentleech felan ratio kasılıcak yer. freshon.tvde banladı zamanında te allm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 açık da üye olabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bende acıkken üye olamamıştım bi seyi vardı onu yapmıstım olmustumda neydi hatırlamıyorum iyice bi bak,ya böyle bi seyi clikliycekdin yada secicektin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ayık ol forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sitede trafik yaptınız lan bi cıkında bişi bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şu ücünüde cliklemediysen olmaz mesala ... http://i.imgur.com/6Gvnw6A.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 clicklediysen de olmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Herşey clickli. opera-firefox-chrom-ie hepsini denedim. Alamıyorum üyelik. 40 yılda bir açılıyor, onuda alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 zamanında 3 tane almıştım hala duruyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Çerezler etkin olmamalı diyor üyelik alırken, kapatıyorum gene aynı şey çıkıyor.. garip. Kitlendim. var mı yardım edebilecek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yekeyeke said: Çerezler etkin olmamalı diyor üyelik alırken, kapatıyorum gene aynı şey çıkıyor.. garip. Kitlendim. var mı yardım edebilecek biri? Aksine etkin olmalı diyor. Ancak o da fark etmiyor. Açık olsun olmasın alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Doğru yanlış okumuşum. 3 tarayıcıda etkin çerezler genede üye olamıyorum. Herhalde kapandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 var mı üye olabilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 beyler zamunda heykırlanmış 4 tane mesaj atmışlar üyelerine 2 gün içinde. herşeyimiz çalındı falan filan mesajlara cevap veremiyoruz falan diye üye olamama sorunu bununla alakalıdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 backup'ı çalmışlar sadece aman fake sitelere girip şifreleri çaldırmayın beyler diye haber etmişler. 2 gündür yemedik içmedik bununla uğraştık diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tl var kankut ^^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tl ile zamunda takas edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Torrentleech zamunda dan iyi mi ? Film arşiv olarak mesala ? Ayrıca yok mu hiç zamunda invite, hayrına hesap falan. Açık olduğu halde alamıyorum. 4 yıldır zamunda hayranlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 stormeagle said: Torrentleech zamunda dan iyi mi ? Film arşiv olarak mesala ? Ayrıca yok mu hiç zamunda invite, hayrına hesap falan. Açık olduğu halde alamıyorum. 4 yıldır zamunda hayranlığım var. Zamunda güzel ancak ben tlyi merak ettiğim için öylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Catalogues kısmı güzel , şimdi müzik Catalogue eklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 peki zamunda da ratio çok önemli mi ? Kaçın altında düşmemesi lazım banlanmamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hiç umursamıyorum ben ve 2 senedir hic sorun olmadı, türk sitelerinde önemli ratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar