KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mevzu o zaten...vücut direnci azaldığı halde aynı şekilde içmeye devam edince sorun var işte...
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şöle demek istedim gençk iken sarhoş olma eşiğin çok yüksek içtikce içiyorsun e tabi spor yapacak enerjinde var bunu harcayabiliyorsun . yaşlandıkca sarhoş olma ve içkiye dayanabilme limitinde aşağı iniyor buda senin az içmene sebep oluyor doğru orantılı olarak az kalori alıyorsun. yaşlılıkdan zaten enerjin az içkidende az kalori alınca gene kendi içinde spor yaparsan bunu dengeleyebilmiş oluyorsun anlatabildimmi bilmiyorum. sakın bana deme yani gençken içtiğim gibi hala içiyorum diye yemezler. yılların alkoliği var karşında :)
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yaş - alkol toleransı ile ilgili makale fln var mı? ben hep şöyle düşünürdüm; gençken daha çok alkol alıyoruz, ve alkol alım seviyesi yüksek olduğu sürece tolerans da yüksek. ama zaman geçtikçe alkol alma sıklığı düşüyor tolerans da düşüyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Wolas said: şöle demek istedim gençk iken sarhoş olma eşiğin çok yüksek içtikce içiyorsun e tabi spor yapacak enerjinde var bunu harcayabiliyorsun . yaşlandıkca sarhoş olma ve içkiye dayanabilme limitinde aşağı iniyor buda senin az içmene sebep oluyor doğru orantılı olarak az kalori alıyorsun. yaşlılıkdan zaten enerjin az içkidende az kalori alınca gene kendi içinde spor yaparsan bunu dengeleyebilmiş oluyorsun anlatabildimmi bilmiyorum. sakın bana deme yani gençken içtiğim gibi hala içiyorum diye yemezler. yılların alkoliği var karşında :) içki kadromuz var, asker arkadaşlarım-canlarım. 4ümüz bir araya gelince 2 büyük yeşil efe biter.ardından keyfimiz gıcırsa 1 ufakla devam ederiz...cilasını da 1 bira ile yaparız. gençken bundan fazla içemezdim,ne yalan söyleyeyim. ama sorun şu ki gençken vücudum bu türden bir aktiviteyi daha sık kaldırırdı, haftada 1 yapardım. şimdi 3-4 ayda 1 yapabiliyorum.
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben her gün yapıyorum kalkmıyor ama.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 votka gerçekten kötü. rusların,polonyalıların,ukraynalıların durumu ortada. dünya güzeli kadınların tipsiz türk-kürtlere atlamalarının nedeni bu votka değil de nedir?
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Dworgian said: yaş - alkol toleransı ile ilgili makale fln var mı? ben hep şöyle düşünürdüm; gençken daha çok alkol alıyoruz, ve alkol alım seviyesi yüksek olduğu sürece tolerans da yüksek. ama zaman geçtikçe alkol alma sıklığı düşüyor tolerans da düşüyor. benim yasim ilerledikce daha fazla alkol kaldirabiliyorum. ters oranti var bence.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ah be gozum.karacigerinin dili olsa da konussa.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Akşam hatunla karşılıklı içerken http://i.imgur.com/q8duEnD.jpg
nienna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bira ve ekmek gibi bir zevkim var ama sık yapamıyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 tamam zevkler ve renkler tartısılmaz ama bomonti ne yahu
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bence o kadar kötü değil,efes yerine tercih ediyorum çoğu zaman.hatta gurmeler bira sıralamasında bomontiyi efes'in üzerinde seçmişlerdi,lezzeti fena değil,tabi bu zevk işi beğenmeyebilirsin (sadece türkiye'deki biralar test ediliyordu.)
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Şerefe http://imageshack.us/a/img5/2238/img20130608231920.jpg
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 nienna said: bira ve ekmek gibi bir zevkim var ama sık yapamıyorum. Bira zaten likit ekmek, şapşal.
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Çetintaş'a "Geri dön be Reis Solcular yalnız Gündem kimsesiz. Olmuyor be büyük Usta Seni çok sevdi paticik Olmuyor sensiz."
nienna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Jim_E_Rustler said: nienna said: bira ve ekmek gibi bir zevkim var ama sık yapamıyorum. Bira zaten likit ekmek, şapşal. bunu hep duyuyorum da açıklama please :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abi nasıl üzümü ezip şarap yapıyolar, ekmeği de ezip bira yapıyolar görmedin mi hiç?
Öne çıkan mesajlar