Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabaya teyp sorunu

senko

Öne çıkan mesajlar

beyler selam
şöyle bir problemim var şimdi benim.
bilen bilir bazı pejo'larda arabanın kontrolleri, işte dil seçimini saat tarih seçimi, ve diğer biton zımbırtı arabanın teybi üzerinden yapılıyor.

Benim 307'nin de durumu bu. teypteki cd çalar sadece waw dosyalarını çalıyor, mp3 çalmıyor. teybi değiştireyim dediğimde ise o kontrolleri kaybetmiş oluyorum ayrıcana da direksiyonun yanındaki teyp kontroller da deaktif olmuş oluyor.

alternatif olarak ya şu pirana'nın fln dandik fm transmittert'larını alıcam ona sd kart takıp mp3 dinleyecem ki kalitesinden feci şekilde şüpheliyim onların

ya da şöyle bişiye yönelecem
link

bunun dışında yapabilecğeim başka bişi var mı? bir de yukardaki ürün benzeri ürün kullanan var mı? kaliteleri ne durumdadır, veya çalışmamazlık yapabilirler mi

ha bir de benim teybin aux çıkışı yok, önde yok arkada da yok, olsa direk mp3 playerımı bağlardım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Direksiyon kumandasını kullanmanı sağlayan ara parçalar mevcut. Lâkin bahsettiğin kontrolleri kaybedeceğin garanti.

Eğer Aux girişin yoksa belki arkada cd-changer için falan bağlantı vardır. Hardware'e dalıp aux ekleyen manyaklar var ama yine de teybin kartında böyle bir yerin ayrılmış olması yani teybin destek vermesi gerekli.

Benim kıçı kırık Renault bile Aux'a imkân veriyor. Sansa oradan bağlıydı :D Şimdilerde tableti bağlıyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...