Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Action Figure vs.


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

deneme satışları gg'deki fason dükkanda tam hızıyla devam ediyor. Geçen konuya göre daha genişledi yelpaze, satıştan kalkanlar oldu, tükenenler oldu bir iki tane vs. Eklenecekler olacakta neyse :)Dün Play Art'larda gelince yeni konu zamanı geldi diye düşündüm.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Red_Dog_Collectibles/

Bu olaydaki amaç zati ne satar ne satmaz, ne kadar fiyat aralığında verebilirim millet ne kadara alıyor incelemesi yapmak. O yüzden bir gelen ürünü bir daha görmeyebilir ya da çok az adetle yakalayabilirsiniz vs...

Neyse işinize yarar varsa alın :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üç yeni One Piece figürü geldi.

Shanks
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/shanks-one-piece-83655921

Marco
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/marco-one-piece-83496112

Zoro Nitoryu
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/zoro-nitoryu-battle-version-one-piece-83659433

Marco defolu gerçi ilanda bahsediliyor. Zoro tavsiye edilir asdfasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik yok, tek tek sattığım ve kâr amacı gütmediğim için maliye iplemiyor bizim gibileri :D Zati yaz sonuna kadar böyle, sattığım ürünleri bir daha satmıyorum ya da türlere göre dağıtıyorum bir nevi deneme satışı olarak. Yaz sonu işte webshop ile giriş yaparım olaya tam tamına :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi çok adamla görüştüm ben, hobi amaçlı satış bunlar şikayet edilse de sorun olmaz. Sonuçta ticari bir geliri yok, bende para kazanmak için yapmıyorum şuan bunları.

Maliye asıl PS3 spotçuları, cep telefonu aksesuarcıları tarzı böyle hayvan gibi para kazanan adamların peşinde, hatta bunları ufak çapta yapanlar bile olsa deli gibi peşindeler çünkü bu ürünlerin genelde Türkiye distribütörleri, getiren büyük firmaları falan oluyor. Kimsenin geriden gelmesine izin vermiyorlar. Ben mesela Jedbang'dı, Dreamers'tı falan onların yasal anlaşmalı olduğu firmaların figürlerini kesinlikle getirtip satışa koymuyorum ki sorun çıkmasın. O durumların farkındayım yani :)

Zati benim gibilere de direk vurmuyor. Uyarı veriyor önce ki çekilme şansı doğuyor :) Araştırıldı, sorun olmaz yani dert etmeyin asdfsad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Red_Dog_Collectibles/

bitiriyorum artık, elimde fazlalık 6-7 tane figür kaldı onları elden çıkardım mı yeni işime doğru rahatça yelken açabilirim :D patiden almak isteyen olursa stoktaki her ürüne %20 indirim yapıyorum. Onun dışında toplu alırsanız da düşünürüz. Şu ön şipariş temalı ürünlere indirim yok, zaten ilan süreleri bitene kadar kalacaklar. Ona indirim ancak toplu alımlarda olur, express kargo fiyatını katlıyor çünkü vs. vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o 16'lık boktan dhgate ürünü zoro'ların kılıçlar ele yapışık, renkler mavi pikachu gibi falan oluyor yalnız. Bunda öyle bir şey bulamazsın çünkü aynı banttan çıkma ürün, lisanssız ama doğruya doğru. aynısının lisanslı ürünü zaten kargo dahil olmadan 20 dolar falan amerika'da ve japonya'da ki kargo ile TR'ye benim fiyatı da geçiyor.

Sanji desen aynı fiyata o var sadece ki o ürün direkt olarak lisanslı, ben satar diye ondan zamanında çok getirtmiştim ama resmen elimde patladı. Sevilmiyormuş TR'de sanji onu fark ettim :) %5 kâr + sadece gg komisyonu ekli bir şekilde satıyorum. Zaten Zoro'nun fiyatı da Sanji üstünden koydum.

Geri kalan ürünlerden sadece Shanks'e kefil olmam, onda harbi kazık yemiştim. Figürün orjinal fotoğrafları var ilanda, kılıç eline yapışık. Bana orj diye birkaç figür satmıştı test olarak endonezyalı bir firma da kazık yedim işte, hepsi ya defolu ya da sahte geldi. Zaten konunun 3. mesajı mı ne işte Marco falan vardı o pakette vs... Aldığım fiyat + gg ilan ve komisyon parasına satıyorum o shanks'i de, hatta magnum sorunca bir an önce gitsin diye zararına indirim bile yaptım sadece onun üzerinden asdfasd Gerçi ondan iki tane vardı, biri sattı mesela geri şikayet almadım.

Geri kalanları daha ucuza bulma imkanın yok, yani orjinal olarak bulma imkanın yok diyeyim en azından. DHGate, Alibaba fiyatlarını baz alma abi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...