reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 beslemis olupta tecrubeleri paylasmak isteyen birileri var mi? sole bisi oluyo kendileri . http://mypetcareblog.com/wp-content/uploads/2013/03/male-betta-fish-in-aquarium.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben vardı ama betti şaka bi yana beslemesi kolay bir balık diye biliyorum az oksijenli gibi sularda yaşıyodu. eşey dimorfizmin bokunun çıktığı gruplardandı çok net ayırd ediliyordu. annenin yavru yeme gibi bir huyu var yalnız çiftleşmesi ve sonrası falan baya dertli yaşatabilmek için yavruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Çok uzun süre beslemiştim ve çok keyifli bir balıktır. Ben kıyma ve sosisle beslerdim ama yan etki olarak suyunu çok sık değiştirmek gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aslinda kopek almak istiyodum ama apartmanda oldugum icin izin yok, bide bahceli bir eve gecene kadar apartmanda besleme fikri cazip gelmiyor.. bu baligi almamdaki en buyuk sebeplerden biride hayvani kucucuk su bardagi kadar bi yere hapsedip olece bekletmeleri, icim parcalandi resmen, en azindan fanusun icine koyarim eziyetten bir nebze kurtaririm hayvani diye dusundum. hatta 3-5 tane aliyim dedim ama yalniz yasayan bi balikmis ve baska baliklarla bir arada yasamiyormus, birbirlerine saldiriyolarmis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kuş al o zaman daha bi tatmin edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar