Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu rezaletin dünyada örneği yok!

bucurukunannesi

Öne çıkan mesajlar

Ayar olsan nolur ceto olmasan nolur, seni ciddiye alan mı var actıgın yüzlerce 3üncü sayfa haberi tadındaki konudan sonra?

Ulusalcılarla şeriatçıların zerre varkı yok, ikiside ekstrem uçlar, ki hatta az önceki lafımı geri alıyorum, şeriatçıları yeglerim cünkü ne kadar dalavereci tiksinç ve milleti soyan adamlarda olsa , kürt açılımı, yok türbanla üniye girilsin cart curt derken sizden daha ılımlı adamlar.

saçma salak konusup bana akp olacak adamlarıda desteklettiniz ya sözüm yok size.

ama evet çeto özünde şeriatçılardan farkınız yok. bir grup dinine laf konduramayıp putlaştırırken, digeriniz ki atatürkü putlaştırıyor ki, sırf bu tip bir şeyin önüne geçmek için nüfus cüzdanına sırf dogum senesini yazdırmış bir adam hala gelmiş "ama bizi şeriatçılarla aynı kefeyemi koyuyorsunuz böhü böhü böhü" diye aglıyorsunuz.

bu arada zeka testini sana yapsak ilk banından sonra tekrar hesap açma ekranına dahi girebilirmiydin şüpheliyim abiyim diye gezip lise seviyesi argümanların ötesine geçemiyorsun, ciddiye alınmak istiyorsan uzaykekinden feyz al biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Ayar olsan nolur ceto olmasan nolur, seni ciddiye alan mı var actıgın yüzlerce 3üncü sayfa haberi tadındaki konudan sonra?

Ulusalcılarla şeriatçıların zerre varkı yok, ikiside ekstrem uçlar, ki hatta az önceki lafımı geri alıyorum, şeriatçıları yeglerim cünkü ne kadar dalavereci tiksinç ve milleti soyan adamlarda olsa , kürt açılımı, yok türbanla üniye girilsin cart curt derken sizden daha ılımlı adamlar.

saçma salak konusup bana akp olacak adamlarıda desteklettiniz ya sözüm yok size.

ama evet çeto özünde şeriatçılardan farkınız yok. bir grup dinine laf konduramayıp putlaştırırken, digeriniz ki atatürkü putlaştırıyor ki, sırf bu tip bir şeyin önüne geçmek için nüfus cüzdanına sırf dogum senesini yazdırmış bir adam hala gelmiş "ama bizi şeriatçılarla aynı kefeyemi koyuyorsunuz böhü böhü böhü" diye aglıyorsunuz.

bu arada zeka testini sana yapsak ilk banından sonra tekrar hesap açma ekranına dahi girebilirmiydin şüpheliyim abiyim diye gezip lise seviyesi argümanların ötesine geçemiyorsun, ciddiye alınmak istiyorsan uzaykekinden feyz al biraz.

ilk 2 satırdan sonra zerresini okumadım...laf atıp durmaktan başka faydanız yok. burası forum ortamıysa sadece geyik olacak diye bir şart yok...ne lan bu? adamın biri bir başkasına ana avrat sövecek...öbürü de yarabbi şükür diyecek? var mı lan öyle şey?
aha bak atıp tutuyporsun ulusalcılar-kemalistler şeriatçılarla iki aşırı uç diye...beynini ve omurilik soğanını sabahın şu saatinde yorma diye şıkları bile yazmışım...bir zahmet cevapla bakalım hangi hkümet kemalist?
Sosyal ağlarda paylaş

iyi geçti chrome, sağol.
ilk 2 gün ve hatta dün gece biraz sıkıntılı oldu ama bugün gayet iyiydi çok şükür. zaten o yüzden annemi babamla bırakıp erken ayrıldık bugün kardeşimle. annemlere geldim ve biraz dağıttım kendimi...neyse, sağol dostum. sen dahil tüm dostlara bir kez daha teşekkürler iyi dilekleriniz ve destek mesajlarınız için...
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Ulusalcilarin hangi dedigi uc?
Dogum tarihi yazdirmakla putlastirmanin alakasi ne?
Anlamadim ben bunlari.

gecmis olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Ceto, "ilk iki satırdan sonrasını okumadım.." tadındaki bana adeta lise münazaralarını hatırlatan mükemmel tepkin için teşekkürler, tartışmaya en azından mantıklı argüman sunabilen insanlarla devam edecegim.

@Mille, sanada ömden cevap attım.

Insan gibi yazip laubali cevaplar vermezsen ve su ceto asagi,ceto yukari tarzindan vaz gecersen tabi ki okunmayi hak edersin.ama hem sacmalayip,hem de saygi beklemeyeceksin.
Burada sorulan soruya adam gibi cevap veremeyince argumanlarin liseli diyen ilk insan degilsin.sonuncusu da olmayacaksin.

Netice olarak kemalist bir hukumetle yonetilmedigimiz gercegi itiraf etmeyi bile beceremedigin sekilde ortadayken "daha ne argumani la?" sorusunu hak ediyorsun.
Yok oyle 3 kurusa kofte.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

KuddusiMavra said:

ulusalcı diye aşağıladığınız insanlar ile şeriatçıları eş görüyorsanız zaten siz tehlikenin farkında değilsiniz ve zaten başınıza ne geliyorsa hek ediyorsunuz demektir...sorun şu ki, biz hak etmi,yoruz...sizin gibi adamlar yüzünden olan bize oluyor...

ee farkınız yok ki?

biriniz bir ekstrem uç, öbürünüz bir başka ekstrem uç?

hani şahsen ulusalcıları şeriatçılara yeğlerim ama özünde ikisininde aşırı uç olup normalde ülkeyi yönetmemesi gerkene gruplar olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

"ulusalcılar" içi inasn dolu oteli yaktı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yakmamış olmaları sparkcaster, bir 5-10 sene sonra, Kutlu Doğum Haftasında (ki dini bir şey olarak rumi degil hicri takvime sabitlediler kimse bilmiyor) Hacı-Hoca Toplantısı tadında bir etkinliği basıp yakacak potansiyele sahip olacaklarını değiştirmiyor.

hani su forumda liseli oldugum dönemlerde abi darbe olsun ya demiş bir insanımda, ki su forumda ulusalcı olan cogu ksiininb benzer mesajlarını bulabilirim, bir yerden sonra insanın ufku gelisince darbe denen haltın ülkeye ne kadar çok şey kaybettirdiği görülüyor. simdi ubndan niye bahsettim dersen spark, darbe olsun demek bence otelde aydın yakmaktan daha kötü olmasada bir o kadar kötü, bir o kadar vizyonsuzluk göstergesi bir argüman, bu tip adamların ben ülke yönetmesini su akp iktidarından daha cok istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslinda senin gibi adamlarin farkiniz yok bu seriatci gozu donmus tayfadan.baksana olmayan,yapilmamis bir sey icin bile,"5-10 sene sonra yapmayacaklarinin garantisi yok" diyebiliyorsun hic utanmadan,sikilmadan.ergenekon,balyoz davalarini savunanlarla ayni kafa degilmidir bu?olmayan darbeler nedeniyle yatiyor adamlar.
Bu ulkede seriatcilar defalarca kan dokmuslerdir.sen takip etmiyorsundur ama bak hala devam ediyorlar.turkiyeden giden bir cok seriatci suriyede alevileri olduruyor.bir tek kemalistin gerceklestirdigi siddet eylemi olsa zaten tefe koyarlar.ayrica kemalistleri,ulusalcilari terorle birlikte anmak bile cok cirkin.

Isine gelmediginde asagiladigin liseliler,isine geldiginde senin icin arguman oluyor he? Yahu forumdaki liseliler darbe olsun dediler diye ulusalcilari niye sucluyorsun? >:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...