Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Arkadaşlar Paticik'a geldiimden beri görüyorum ki burdaki insanlar oldukça arkaş canlısı, kafa adamlar.Güzel espriler yapan, kaynaşmış kişiler.Herkes birbirini tanıyo(Yok bu çok bomba oldu),seviyo. Gelgör ki bugün, geldiimden beri ilk kez Spor bölümünü açtım ve o da ne; Millet kanlı bıçaklı düşmancasına birbirine "Bizim Takım sizin takımı yener", "Yendik şişirdik, dolma yaptık pişirdik" gibisinden mesajlar atıyo.Yapmayın arkadaşlar, içinizde biraz sporcu ruhu olsun, holiganlık yapmayınız.Hem ne demiş Mahsun Kırmızıgül; "Hepiiimiiiiz karddeeeeşiiiiz, bu ööfkeeeee ne diiiyeeeee"[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Spor bölümüne girenden mesuliyet kabul etmiyoruz zaten. Burası aynen şiddetli bir futbol maçından sonraki hafif ter kokulu ve gergin soyunma odası gibidir.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 iyi de arkadaşım yendik şişirdik, dolma yaptık pişirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Burayı bir saha olarak kabul et. Sahada olan sahada kalır :) Tanım güzelmiş :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Tamam yenmiş olabilirsiniz ama tepkinizi yenildiinizde göreceğiniz tepkiyi de gözönünde bulundurarak gösterirseniz, daha sağlıklı bi ortam oluşur bence. Ayrıca o ter kokulu ve pis ortamı seveniniz var mı onu da bilmiyorum yani[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Takım olarak spor yapan herkes bence sever?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Takım olarak spor yapan herkes bence sever?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 en büyük taraftar ve fairplay!!![hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hafif ter kokusu? direk bayıltan bi ter kokusu var aslında :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Spor dostluk kardeşlik barış[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lol hafif ter kokusunu naim süleymanogluan göremi hafif dedin:P maçtan sonra soyunma odasında oluşan ter kokusu 1 koca otobüs dolusu yarmanın cıkaracagı ter kokusundan fazladır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar