Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hooligans!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Paticik'a geldiimden beri görüyorum ki burdaki insanlar oldukça arkaş canlısı, kafa adamlar.Güzel espriler yapan, kaynaşmış kişiler.Herkes birbirini tanıyo(Yok bu çok bomba oldu),seviyo.
Gelgör ki bugün, geldiimden beri ilk kez Spor bölümünü açtım ve o da ne; Millet kanlı bıçaklı düşmancasına birbirine "Bizim Takım sizin takımı yener", "Yendik şişirdik, dolma yaptık pişirdik" gibisinden mesajlar atıyo.Yapmayın arkadaşlar, içinizde biraz sporcu ruhu olsun, holiganlık yapmayınız.Hem ne demiş Mahsun Kırmızıgül;
"Hepiiimiiiiz karddeeeeşiiiiz, bu ööfkeeeee ne diiiyeeeee"[hline]What the hell are you looking down here for?
Mesaj tarihi:
Tamam yenmiş olabilirsiniz ama tepkinizi yenildiinizde göreceğiniz tepkiyi de gözönünde bulundurarak gösterirseniz, daha sağlıklı bi ortam oluşur bence.
Ayrıca o ter kokulu ve pis ortamı seveniniz var mı onu da bilmiyorum yani[hline]What the hell are you looking down here for?
Mesaj tarihi:
hafif ter kokusu?
direk bayıltan bi ter kokusu var aslında :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
  • Yeni Oluştur...