zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 konuştuk şimdi tatlıya bağladık olayı.adamın oğlu, benim çocukluk arkadaşım, 2 sene kadar barınakta çalışmış.ben köpeğe bişey olsun istemem falan dedi.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 valla o eve zabıta gelirse seni hastaneye hayvanları baranığa alırlar 3 köpek 13 kedi 2 tavuk olan evden hayırmı gelir zipzip
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yanlış bilgilendirme insanları.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: yanlış bilgilendirme insanları. ama ciddiyim zabıta gelirse işin zor alırlar o bütün hayvanlarını
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıta gelirse elveda köpek doğru barınağa alırlar işi tatlıya bağlamaya çalış alttan al vs bi daha salmayacam falan de bul bi yolunu bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gündüz sıcağında tavuk s..inde bile olmaz
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tavuklara yazık olmuş kim bilir komşun ne güçlükle gözlü gibi bakmışdır tavuklarına.. bugun köpeği böyle yapanın yarın çocuğunun adam öldürmeyeceği ne malum? köpekle birlikte sahibi de uyutulmalı..
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hayır bu tavukları yemeden öldürmüyorlar mı arkadaşım, yeselermiş işte. ne tavukmuş arkadaş. bana göre tavuk çiçek gibi bir şey işte.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olayı tatlıya bağlayalı çok oldu ya.
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: olayı tatlıya bağlayalı çok oldu ya. arkadaş söylesenize ya burda boşuboşuna trollük yaptırıyorsunuz insana...
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: konuştuk şimdi tatlıya bağladık olayı.adamın oğlu, benim çocukluk arkadaşım, 2 sene kadar barınakta çalışmış.ben köpeğe bişey olsun istemem falan dedi.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 izmir bornova buzpisti karşı .. tavukların ne işi var apartman dairesinde diye sormadın mı adama
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 NeoStyle said: bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gece salıyorumdan kasıt tavuklar gece dolanmaz etmez.kapalı kümesleri var.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Llama said: izmir bornova buzpisti karşı .. tavukların ne işi var apartman dairesinde diye sormadın mı adama yav sanane adamın zevkinden.herkesin tavuğu, kedisi, köpeği var bizim orda
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıta gelir alır diyenler ilkokul mezunları.
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: NeoStyle said: bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gece salıyorumdan kasıt tavuklar gece dolanmaz etmez.kapalı kümesleri var. tamam işte böyle dersen daha bi suçlu olur köpeğin yerinde kendi halinde duran tavukların kümese dadanıyor böyle bakarsan
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 reampage said: zabıta gelir alır diyenler ilkokul mezunları. la olum adamın evi hayvanat bahçesi gibi alırlar götürürü olmadı belediye götürür gidin görün zipzipi
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mahkeme kararı lazım. Köpeği yine almazlar tavuğun parasını ödetir, tavuk diye. Başı boz geziyorsa köpek sokaklarda o zaman alırlar sahipsiz diye.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıtanın gelip köpeği alıp götürme olayı falan yok bu arada ne oluyor hangi setup lan orası? şerif mi olm zabıta
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 köpeğin nohut pilava benzemiyosa alamamaları lazım öle lak diye
Öne çıkan mesajlar