zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 konuştuk şimdi tatlıya bağladık olayı.adamın oğlu, benim çocukluk arkadaşım, 2 sene kadar barınakta çalışmış.ben köpeğe bişey olsun istemem falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Geçmiş olsun, dikkat et abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 valla o eve zabıta gelirse seni hastaneye hayvanları baranığa alırlar 3 köpek 13 kedi 2 tavuk olan evden hayırmı gelir zipzip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yanlış bilgilendirme insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tavuğa yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 AHAHAHSFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: yanlış bilgilendirme insanları. ama ciddiyim zabıta gelirse işin zor alırlar o bütün hayvanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıta gelirse elveda köpek doğru barınağa alırlar işi tatlıya bağlamaya çalış alttan al vs bi daha salmayacam falan de bul bi yolunu bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gündüz sıcağında tavuk s..inde bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tavuklara yazık olmuş kim bilir komşun ne güçlükle gözlü gibi bakmışdır tavuklarına.. bugun köpeği böyle yapanın yarın çocuğunun adam öldürmeyeceği ne malum? köpekle birlikte sahibi de uyutulmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hayır bu tavukları yemeden öldürmüyorlar mı arkadaşım, yeselermiş işte. ne tavukmuş arkadaş. bana göre tavuk çiçek gibi bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olayı tatlıya bağlayalı çok oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: olayı tatlıya bağlayalı çok oldu ya. arkadaş söylesenize ya burda boşuboşuna trollük yaptırıyorsunuz insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: konuştuk şimdi tatlıya bağladık olayı.adamın oğlu, benim çocukluk arkadaşım, 2 sene kadar barınakta çalışmış.ben köpeğe bişey olsun istemem falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 izmir bornova buzpisti karşı .. tavukların ne işi var apartman dairesinde diye sormadın mı adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 NeoStyle said: bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gece salıyorumdan kasıt tavuklar gece dolanmaz etmez.kapalı kümesleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Llama said: izmir bornova buzpisti karşı .. tavukların ne işi var apartman dairesinde diye sormadın mı adama yav sanane adamın zevkinden.herkesin tavuğu, kedisi, köpeği var bizim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıta gelir alır diyenler ilkokul mezunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zipzip said: NeoStyle said: bi de gece salıyorum demek bahane degil köpek esasen gece yapıyor bu işleri gece salıyorumdan kasıt tavuklar gece dolanmaz etmez.kapalı kümesleri var. tamam işte böyle dersen daha bi suçlu olur köpeğin yerinde kendi halinde duran tavukların kümese dadanıyor böyle bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 reampage said: zabıta gelir alır diyenler ilkokul mezunları. la olum adamın evi hayvanat bahçesi gibi alırlar götürürü olmadı belediye götürür gidin görün zipzipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mahkeme kararı lazım. Köpeği yine almazlar tavuğun parasını ödetir, tavuk diye. Başı boz geziyorsa köpek sokaklarda o zaman alırlar sahipsiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zabıtanın gelip köpeği alıp götürme olayı falan yok bu arada ne oluyor hangi setup lan orası? şerif mi olm zabıta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 köpeğin nohut pilava benzemiyosa alamamaları lazım öle lak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar