Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 psikolog + mimar + güzel sanatlar mmm nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yaa tabi artıkarı vardır uzun saçın. Ama cidden kısa saçın rahatlığını unutuyor insan, uzun süre saç uzatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: aquila said: senin gibi bi arkadas daha vardi, nerde acaba simdi. KITANAAA NERDESSIIN, GERI DOOON. nick değiştirmiti o ya kitana said: asıl giden sessiz gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 serjuhan said: Yaa tabi artıkarı vardır uzun saçın. Ama cidden kısa saçın rahatlığını unutuyor insan, uzun süre saç uzatınca. bakalım ne olucak . cidden dediğin gibi toplamaktan , bakımından v.s.den biraz daraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kestirirsen foto koyarsın artık. Facebooku olmayıp stalklayamayanlar da görsün önce ve sonrasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ne kalitesiz saçınız varmış ya 7 aydır yıka ve çık yapıyorum sadece şirkette blendaks kızı gibi dolanıyoprum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 BabacumMostors said: ne kalitesiz saçınız varmış ya 7 aydır yıka ve çık yapıyorum sadece şirkette blendaks kızı gibi dolanıyoprum sonra saçlarımı uzatmak yerine çocuk yapsaydım 12 yaşında olucaktı şimdi . belki kız olurdu sırma saçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 serjuhan said: Kestirirsen foto koyarsın artık. Facebooku olmayıp stalklayamayanlar da görsün önce ve sonrasını :) koyarım ya . geçen sene yapmıştım before after. 15 ay sakallarımı kesmemiştim sonra kesince manyak olmuştum. içimde bastırdığım uygunsuz kişilik ortaya çıkmıştı. sonsuz yalamak istiyordum sevdiğim herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sakallar fenaymis :) Hadi sakalı kestin de o poz ne be yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 : ((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 olayım poz vermek asdfgg ;D oyun cinematiği tadında yaşıyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sakallarını acil bırak saçlarını kes .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: Wolas said: hayır kendi saçımı kendim kesiyorum epeydir elimden geliyor böyle anime vari birşeyler istiyorum yapabilir misin ki . arkalar kısa önler uzun falan =) Emo Style yapacaksan bırak yere kadar uzasın elleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kestirme. bi iki hafta rahat edersin ama sonra kesin pisman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 2 kere sacımı sırtıma kadar ulasmısken kestim. ilkinde takım kuralıydı finale cıkınca herkesin sacını 3 e vuruyoduk zorla kestilerdi. 2.de berbere gittim 3 e vur abi dedim vurdu. kesilirken bi garip oluyo insan da sonra bisey yok aynen devam ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 komentler bir biri ile çelişiyor ve bu da kafamı karıştırıyor. emo style kesmicem bu esnada ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 screwy'e bakmayın. şişmanlıktan o. düzgün adamda çok değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bornovada Ege hastanesinin karşısında Özer var. O güzel kesiyor. Zaten kuaför dükkanının içi ve dışı bilimum SC2, Diablo, Starwars, The Endless vsvs posteri olduğundan bulması da bayaa kolay oluyor. Eğer antin kuntin bi model istiyorsan da açarsınız bilgisayardan milgisayardan bakarsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 adama bak lan sakallıyken ERKEK kestirince irkik bile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Aceace said: Bornovada Ege hastanesinin karşısında Özer var. O güzel kesiyor. Zaten kuaför dükkanının içi ve dışı bilimum SC2, Diablo, Starwars, The Endless vsvs posteri olduğundan bulması da bayaa kolay oluyor. Eğer antin kuntin bi model istiyorsan da açarsınız bilgisayardan milgisayardan bakarsınız işte. oh süper çok sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 karaktersiz said: adama bak lan sakallıyken ERKEK kestirince irkik bile degil neyseki kestiremediğim bazı şeyler var erkekliğimi fazlasıyla sağlama alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ooops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: karaktersiz said: adama bak lan sakallıyken ERKEK kestirince irkik bile degil neyseki kestiremediğim bazı şeyler var erkekliğimi fazlasıyla sağlama alan neyseki kestiremediğim bazı şeyler.... kestir"e"mediğim bazı şeyler... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dna kesilebilir bisey degil pek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şerit şerit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar