Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçı kestirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

aquila said:

senin gibi bi arkadas daha vardi, nerde acaba simdi.

KITANAAA NERDESSIIN, GERI DOOON.

nick değiştirmiti o ya

kitana said:

asıl giden sessiz gider
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Yaa tabi artıkarı vardır uzun saçın. Ama cidden kısa saçın rahatlığını unutuyor insan, uzun süre saç uzatınca.

bakalım ne olucak . cidden dediğin gibi toplamaktan , bakımından v.s.den biraz daraldım.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ne kalitesiz saçınız varmış ya 7 aydır yıka ve çık yapıyorum sadece şirkette blendaks kızı gibi dolanıyoprum sonra

saçlarımı uzatmak yerine çocuk yapsaydım 12 yaşında olucaktı şimdi . belki kız olurdu sırma saçlı.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Kestirirsen foto koyarsın artık. Facebooku olmayıp stalklayamayanlar da görsün önce ve sonrasını :)

koyarım ya . geçen sene yapmıştım before after. 15 ay sakallarımı kesmemiştim sonra kesince manyak olmuştum. içimde bastırdığım uygunsuz kişilik ortaya çıkmıştı. sonsuz yalamak istiyordum sevdiğim herşeyi.

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Wolas said:

hayır kendi saçımı kendim kesiyorum epeydir elimden geliyor

böyle anime vari birşeyler istiyorum yapabilir misin ki . arkalar kısa önler uzun falan =)

Emo Style yapacaksan bırak yere kadar uzasın elleşme
Mesaj tarihi:
2 kere sacımı sırtıma kadar ulasmısken kestim. ilkinde takım kuralıydı finale cıkınca herkesin sacını 3 e vuruyoduk zorla kestilerdi. 2.de berbere gittim 3 e vur abi dedim vurdu. kesilirken bi garip oluyo insan da sonra bisey yok aynen devam ediyosun.
Mesaj tarihi:
Bornovada Ege hastanesinin karşısında Özer var. O güzel kesiyor. Zaten kuaför dükkanının içi ve dışı bilimum SC2, Diablo, Starwars, The Endless vsvs posteri olduğundan bulması da bayaa kolay oluyor. Eğer antin kuntin bi model istiyorsan da açarsınız bilgisayardan milgisayardan bakarsınız işte.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Bornovada Ege hastanesinin karşısında Özer var. O güzel kesiyor. Zaten kuaför dükkanının içi ve dışı bilimum SC2, Diablo, Starwars, The Endless vsvs posteri olduğundan bulması da bayaa kolay oluyor. Eğer antin kuntin bi model istiyorsan da açarsınız bilgisayardan milgisayardan bakarsınız işte.

oh süper çok sağol =)
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

adama bak lan sakallıyken ERKEK kestirince irkik bile degil

neyseki kestiremediğim bazı şeyler var erkekliğimi fazlasıyla sağlama alan
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

karaktersiz said:

adama bak lan sakallıyken ERKEK kestirince irkik bile degil

neyseki kestiremediğim bazı şeyler var erkekliğimi fazlasıyla sağlama alan

neyseki kestiremediğim bazı şeyler....

kestir"e"mediğim bazı şeyler...