toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 avrupada da alamayan birsuru insan war, hepsi blizzard a kin kusuyorlar :) zaten Ce alan daha gormedim hicbiryerde de normalini de pre order box halinde onceden alanların dısında bugun siparis verebilen olmamıs fazla.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 beyler birkac site buldum ama türkiye ye getirmeyebilirler, ve ingilizce de olmayabilir ama Ce isteyenlere duyurulur. burası türkiyeye yollamıyor,ama siz de bakın gene de: http://www.gameorder.be/advanced_search_result.php?keywords=world+of+warcraft http://www.edv-buchversand.com/blizzardshop/product.php?cnt=product&id=biz1002 http://www.gameshop.ro/default.php bunda sag ustte ingilizce secenegi var, en buyuk umudum sonuncusunda.ve son 2 si vivendi resmi dagıtıcıları ulkelerinin.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gameorder.be Türkiye'ye shipping yapıyor: We ship to the following country's: Netherlands = France = Germany = Belgium = Luxembourg = Denmark = Italy = Spain = Portugal = United Kingdom = Finland = Austria = Greece = Finland = Gibraltar = Liechtenstein = Ireland = Malta = Sweden = Turkey = Yugoslavia = Monaco = Iceland Takip edin buradan alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu arada: Official release date: Friday 14 January, 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Şuan tükenmiş deniyor wowun avrupa forumlarında öle yazmış eleman bitmiş sanırım orda da bu arada 15 ocak mı cıkış tarihi löl gercekse güzel haber ama iyi oldu hem blizzard hemde vivendi ders almış oldu artık daha çok önem verirler umarım[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Kasım 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: zebany, 26 Kasım 2004 14:22 tarihinde demiş ki: gameorder.be Türkiye'ye shipping yapıyor: ewet ama siparis werirken de select shiping method kısmında TPG Post, Not insured Only for Games and Anime DVD's No shipping available to the selected country TPG Post, Hardware, or shipping abroad. No shipping available to the selected country Free shipping Not insured Free shipping Only for Anime DVD's, not insured. diyor ??[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Blizzard online alım için link koymuş, ama Türkiye'ye göndermiyorlar.. Yinede linki isterseniz... http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/worldofwarcraft.asp?ref=WOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Türkiyeye gönderen bir yer bulamıyacakmıyız acaba ? :([signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1154 bunu okuyabilecek biri var mı aranızda ? artık ihtimalleri deniyoruz :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: toprak, 26 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki: said: zebany, 26 Kasım 2004 14:22 tarihinde demiş ki: gameorder.be Türkiye'ye shipping yapıyor: ewet ama siparis werirken de select shiping method kısmında TPG Post, Not insured Only for Games and Anime DVD's No shipping available to the selected country TPG Post, Hardware, or shipping abroad. No shipping available to the selected country Free shipping Not insured Free shipping Only for Anime DVD's, not insured. diyor ?? bende no shipping demedi hatta direk shipping to TR dedi(bursa seçili) ama paypal ile ödemek zorundayız anladığım kadarıyla. onu biraz incelicem sonra sipariş vericem büyük ihtimalla burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 malesef CE stokları bitti, ben de veremedim. ama gene de belki tekrar satarlar umuduyla vermeyi dusunuyorum fakat paypal hesabım olmasına ragmen hata veriyor. gecersiz karakter kullandınız falan diye sacma bir hata . http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/worldofwarcraft.asp?ref=WOW asıl burası iyi, ama tr yok. yurt dısında birisine yollasak nasıl olur acaba.gerci kisi bası 1 tane satıyorlar sadece :( o da problem olacak.adamlara mail attım ama muhtemelen birsey olmaz, siz de atın tr ye yollamaları konusunda.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Please select the preferred shipping method to use on this order. Please Select TPG Post, Not insured Only for Games and Anime DVD's The dimension of the consignment exceeds the criteria for this shipping method, Criteria:38 x 26,5 x 3,2 cm, please choose another shipping method. 0,00EUR TPG Post, Hardware, or shipping abroad. Shipping to TR : 892.5 gr(s) 10,00EUR Free shipping Not insured Free shipping Only for Anime DVD's, not insured. 0,00EUR[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 blizzard official almanya sitesinde CE yok ama normal versiyonu pre-order yapıyorlar şu anda. site aşırı yavaş 10 dakkadır bekliyorum ama sonunda yapabilcem galiba.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lan koskoca ingilterede 1 dükkan mı şeyebilmiş oha yaw, oda gıcık gameloaded çıktı amazon.co.uk takiler uyuyomu ki acaba? italya bile 30 küsür shopta satılıyor oyun lol[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 27 Kasım 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hayır blizzard'ı anlamıyorum. sonuçta millet aç gibi bekliyor almak için niye kısıtlı yaparsın ki? sonuçta para kazanmıyor mu bu adamlar? 10 dakkada bitti hepsi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Lol ıtalyada baya var ama hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tam mail atıcaktım soracaktım ki cevabı buldum forumlarda, birileri benden önce sormuş :): "don't know if anyone else has said this, but I've been told by Blizzard's PR company that there will be CE packs available for sale at launch... so, if all else fails, wait for that." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar