Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

bu pre-order versiyonları için alınıyor. yoksa pre-order yapıp cd'leri aldıktan sonra iptal edersin.

pre-order versiyonunu alıyorsun paranı verip. sonra oyun çıkınca retail'ini bedava yolluyorlar.

hatta pre-order versiyonları daha önce de bahsettiğim gibi yarın dükkanlarda da satılmaya başlanacak. dükkandan alınca da içinden retail versiyonu için geçerli olan bir hediye kuponu çıkıyormuş. bu kuponla mağzaya gittiğinizde retail'inizi bedava alıyorsunuz yani.

sonuç olarak pre-order versiyonu ısmarladığınızda para alınıyor diye biliyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bi sn arkadaşlar
tamam eğer pre order sonucu sana bir ıvır zıvırı önceden yolluyorsa alırlar

ama zilyon kere pre-order verdim ben, hiçbirinde de oyun çıkıp sana yollanmadan önce para çekilmiyor, öyle de olması lazım

yoksa sana cd vs yolluyorsa alır o başka, mesela EQ2 de bunu yaptı, pre order verdiğim için ücretsiz karakter yaratma paketini aldım, ama oyunun ücretini çekmediler, sonra oyun çıktı parayı çekip oyunun kendisini gönderdiler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle tabii de wow'da durum farklı. normalde herhangi bir oyunu ya da herhangi bir şeyi preorder yaparsınız. oyun çıktığında parayı çekip yollarlar.

ama wow'da, pre-order paket diye bir şey var. bu paketi seçiyorsunuz ve paketi ısmarlıyorsunuz, preorder yapmıyorsunuz diye biliyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

lol bu firma bizim abarttığımızdan bile daha beter paragöz olmuş bu ne yaw

EQ2 için kullandığım kartın limiti elvermedi diye sony mail attı hatta CE kutuyu iptal ettiklerini söylediler, ama sonuçta ben bedavaya karakter yaratma zımbırtısını almıştım bile, sonra yeniden sipariş vermesem ücretsiz bir hizmetten yararlanmış olacaktım (hoş elimde oyun olmayınca anlamı olmayacaktı ama başka firmadan alabilirdim)

pre-order için hede hödö veriyoruz olayını firma niye çıkarır, insanları daha fazla çekmek için, ön siparişle beklenen satış rakamını bir nebze de olsa belirleyebilmek için falan filan

bu adamlar bi yandan da nası yapsak da yine bişeler kazansak boyutunu aşmışlar artık :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 25 Kasım 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
evet öyle tabii de wow'da durum farklı. normalde herhangi bir oyunu ya da herhangi bir şeyi preorder yaparsınız. oyun çıktığında parayı çekip yollarlar.

ama wow'da, pre-order paket diye bir şey var. bu paketi seçiyorsunuz ve paketi ısmarlıyorsunuz, preorder yapmıyorsunuz diye biliyorum.

eheh işte o paketten EQ2'de de vardı :D
neyse her koyun kendi bacağından asılırmış :)
kendileri bilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye için ukgames.com iyi gibi. bir de garantiden sanal kartınız varsa tamamdır.

olmazsa avrupada bir tanıdığınıza aldırabilirsiniz. almanca versiyonuna tahammül edebilecekseniz ben de yollayabilirim (key'i mail ile, arkasından box'u kargo ile). ama serverların açıldığı gün elime geçer mi onu da bilmiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm.. enteresan.
Almanca biliyorum ve inceledim.
usttekinin almanca oldugu belli Deutsche Version yazmislar.. Ama alttakinde oyle bir ibare yok..
Ve normal versionun tahmini 16 subatta, CE'nin ise tahmini 26 ocakta cikacagini yazmislar.. CE daha mi once cikacak acaba.
Bir de CE'nin almancasi uretilmemis olabilir.. Dikkatinizi cekerim. Bence o ingilizce buyuk ihtimalle. Almanca olsaydi yazarlardi.
Arti, Collectors Edition yaziyor.. ismini de cevirmemisler.
Bu arada adres bu .
[signature][hline]Seek & Destroy

[Bu mesaj Elufulec tarafından 25 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben birkactane site gormustum pre order set (beta ile) satan.onların siparisi bazı yerlerde yarın baslayacak bazı yerlerde hala var.ama hollanda danimarka falan gibi siteler olunca siteyi okuması da bir eziyet.benim icin betada oynamak okadar onemli degil ben adam gibi bir CE alayım zamanında elimde olsun istiyorum sadece.
Not: anlayanlar wow europe un almanca ve fransızca forumlarını takip edebilirlerse daha taze haberlere ulasabiliriz.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1111, 25 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
paşa paşa bekleyin şubatı işte.25euroymuş oyunun yarısı bu fiyat yaa!

preorderkit denen şey ayrı satılmıyor bildiğim kadarıyla normal oyunu preorder ediyorsun ve eğer ettiğin yer blizzardın açıkladığı retaillerdan biri ise sana ekstradan preorderkit zımbırtısını da oyunun göndermeden önce gönderiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...