Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

Ben ingilteredeki akrabamdan aldırtıcam 4 kutu ve gümrükte sorun çıkmasın deyü 2 ayrı şahsa ikişer 1st class dhlle yollatıcam. Peki benim merak ettiğim şu kendi pre-orderimi versem kredi kartıyla adres olarak ingilterede yaşayan akrabamın adresini vermeyi düşünüyorum. Beta keyleri bana telefondan söyler ve asıl oyun geldiğindede yollatırım. Sizce sorun çıkarmı?[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue)
Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman)
For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

elu yok ole birşey olmıcak sadece oyunu dısardan getırıceksın o kadar oda zor birşey değil suan için benım tek kafamdakı sorun oyunu sipariş edince ne kadar sürede gelecego yanı serverlar acıldıktan 1 hafta sonra gelırse oyun gerı kalıcam cok :P[signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bilmiyorsam almanca ve fransa versiyonları tamamen çevrilmişken, italyanca ve ispanyolca versiyonlarının ise sadece kitapçıkları çevrilmiş. geri kalan ülkelerin (isveç vs) kutuları ingilizce tamamen.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

forumlara baktım da,

almanyadayı ingiltereyi falan bırakın, finlandiya danimarka ve isveçte 1 box bile kalmamış. ne CE ne normal. sanırım pre-order ve beta hayal oldu.

şimdi endişem, oyun çıktığında kutu bulabilmek![signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu işte acayiplik var. İtalya'da 90 tane site varken İngiltere, Almanya, Fransa gibi yerlerde, oyunun dilinin çevrildiği yerlerde 3-5 yer var. Sonracığıma listelere baktığınızda bazı siteler 3-5 kere yazılmışlar bazen. Sanki üstün körü yazılmış bir liste bu. Blizzard'a yakışmadı bu saçmalık.

Ayrıca daha 26'sı olmadı :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

preorder versiyonları 26'sında dükkanlarda da satılacak avrupada. ama netten satış yapan yerler 26'sından 1-2 gün önce 26'sında sahiplerine ulaşacak şekilde yollamaya başlamış bile.

amazon.de'de daha CE versiyonunu görmediğimden belki yarın çıkacak diye umutla bekliyorum. direk abancam bulursam. ama çok kısa sürede onlar da tükenecektir o da.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar, simdi bilmem hangi avrupa ulkesinde kayincosu biraderi falan olmayanlar icin konusuyorum..
Bekleyin, simdi pre-order a falan gerek yok, bu adamlar parayi onceden almayi haketmiyolar, oyun cikmasina yakin pre-order yaparsiniz, betayi falan da bosverin.. oyun cikinca oynariz iste.. shipping ulasana kadar (en kotu ihtimal) maksimum 1-2 hafta kaybederiz o da hic onemli degil.. zaten hemen bir anda level 60 olmamiz gerekmiyor.. aceleye gerek yok.[signature][hline]Seek & Destroy

[Bu mesaj Elufulec tarafından 25 Kasım 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...