Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 pre-order 26 sinda yaw biraz sakin olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rinen, 24 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bişey sorcam ukgames.com garantinin sanal kartını kabul eder mi ve kargo için kaç para alıyolar? evet ediyor kargo için 3 pound alıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol! ukgames sitesindeki wow bilgisine girdiğimde solid snake isimli bir vatandaşın yazdıklarını görüp apışıp kaldım, adam nefret kusmuş , 1/10 vermiş oyuna :D http://uk.special.reserve.co.uk/q_JL1138_world_of_warcraft.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bitek o arkadas 1/10 vermis zaten :) gerisi 10/10, "ömrü billah wc oyunlarından hoslanmadım" die bi açıklama getiren bi zihniyet için 1 puan bile gelisme sanırım :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zaten 4 kişinin fikri bi anlam ifade etmiyo da ben adamın 1 vermesine koptum, kusmuş resmen oraya :) yani bir insanevladının bu oyuna 1 verebileceğini hiç tahmin etmezdim, 3 ver 5 ver 1 ne :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yorum yapılan tarihlerde bi garip zaten bu oyun o kadar uzun zamandır orda pre order damı yahu . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 www.wow-europe.com yumulun bilgiye[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 e UK'de sadece 1 tane "game" adında bi retailer gözüküyor. orda da collectors edition yok, bir yanlışlık vardır kesin. italyada bile onlarca retailer var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ee abi link yok nasıl alıcaz birde uk de sadece 1 tane dagıtıcı var sanırım[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İtalyanca bilen var mıııı?[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi yanlislik var ya Uk kisminda yani italya 2 adim yok ordanmi pre-order versek acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 manual'ların italyanca olmasına katlanabilcekseniz verebilirsiniz, tabii türkiyeye yolluyorlarsa. kesin bir yanlışlık vardır ama ya.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya tamam iyi güzelde bu yerlerın linkleri nerde nasıl ulasıcam bunlara -,-[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 google.com dan teker teker arat ben deniyorumda alakasiz siteler cikiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 game.co.uk diye bir site varmış, ama orda daha pre-order box'u bırakın, normal wow bile gözükmüyor. garip. google gücünü kullancaz, adamlar link koymamış pof.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 italyanca mı olur manueller? google dan arat illuvatar[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Mirage, 25 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki: manual'ların italyanca olmasına katlanabilcekseniz verebilirsiniz, ben italyanca istemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 http://www.ebgames.se/ isveççe isteyen ? [signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago [Bu mesaj Abyss tarafından 25 Kasım 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oyun dil olarak ingilizce, fransızca ve almancaya çevrilmiş. ama manual'ler ve kutu italyanca ve ispanyolcaya da çevrilmiş diye okumuştum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 abi bu ne off kaldık yine girdim amazon.de bulduk ama getırmıyor sanırım[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya bu blizzarddaki herifler her seferinde bizi uyuz etmeyi basarıyorlar artık bitti derken! hem adres verme,hem ingiltere icin hicbirsey verme... icinizden biri adam gibi bir site bulursa CE icin haber versin, benim isveççem yok ki[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya benim, çok önemli bir sorum var. haftalardır kafamı kurcalıyor. şimdi almanyadayım. almanyadan pre-order yapmak çok kolay benim için. box'ın ve manual'lerin almanca olması da sorun değil, ama oyunu kesinlikle ingilizce istiyorum. şimdi beta oynarken zaten oyunu indirmemiz gerekecek. ben betada ingilizcesini indirirsem, almanyadan almış olmama rağmen oyun geldiğinde o indirmiş olduğum ingilizce client ile oynayabilir miyim? ya da bir şekilde netten bulabilir miyim ingilizce eu client'ini? cidden uğraşmak istemiyorum ingiltereyle falan, zaten kredi kartım da yok, tam dert.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bulabilirsin tabiki. zaten etrafındaki birsuru insan ingilizcesini almıs olacak indirmene gerek kalmaz bile.sorun da olmaz sen sadece cd key ile acc. acıyorsun gerisi sadece client[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 fince isteyen http://www.playerone.fi/ delireceemm[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada zor durumda kalırsanız ben burdan box alıp cd-key yollayabilirim. hatta parasını verirseniz box'u da arkasından yollayabilirim (almanca :p).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar