Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Rinen, 24 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bişey sorcam

ukgames.com garantinin sanal kartını kabul eder mi ve
kargo için kaç para alıyolar?

evet ediyor
kargo için 3 pound alıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
lol!
ukgames sitesindeki wow bilgisine girdiğimde solid snake isimli bir vatandaşın yazdıklarını görüp apışıp kaldım, adam nefret kusmuş , 1/10 vermiş oyuna :D

http://uk.special.reserve.co.uk/q_JL1138_world_of_warcraft.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
zaten 4 kişinin fikri bi anlam ifade etmiyo da ben adamın 1 vermesine koptum, kusmuş resmen oraya :)

yani bir insanevladının bu oyuna 1 verebileceğini hiç tahmin etmezdim, 3 ver 5 ver 1 ne :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
e UK'de sadece 1 tane "game" adında bi retailer gözüküyor. orda da collectors edition yok, bir yanlışlık vardır kesin. italyada bile onlarca retailer var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
manual'ların italyanca olmasına katlanabilcekseniz verebilirsiniz, tabii türkiyeye yolluyorlarsa. kesin bir yanlışlık vardır ama ya.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
game.co.uk diye bir site varmış, ama orda daha pre-order box'u bırakın, normal wow bile gözükmüyor. garip.

google gücünü kullancaz, adamlar link koymamış pof.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
oyun dil olarak ingilizce, fransızca ve almancaya çevrilmiş. ama manual'ler ve kutu italyanca ve ispanyolcaya da çevrilmiş diye okumuştum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
ya bu blizzarddaki herifler her seferinde bizi uyuz etmeyi basarıyorlar artık bitti derken! hem adres verme,hem ingiltere icin hicbirsey verme... icinizden biri adam gibi bir site bulursa CE icin haber versin, benim isveççem yok ki[signature][hline]I'm blind, not dead !
Mesaj tarihi:
ya benim, çok önemli bir sorum var. haftalardır kafamı kurcalıyor. şimdi almanyadayım.

almanyadan pre-order yapmak çok kolay benim için. box'ın ve manual'lerin almanca olması da sorun değil, ama oyunu kesinlikle ingilizce istiyorum.

şimdi beta oynarken zaten oyunu indirmemiz gerekecek. ben betada ingilizcesini indirirsem, almanyadan almış olmama rağmen oyun geldiğinde o indirmiş olduğum ingilizce client ile oynayabilir miyim? ya da bir şekilde netten bulabilir miyim ingilizce eu client'ini?

cidden uğraşmak istemiyorum ingiltereyle falan, zaten kredi kartım da yok, tam dert.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
bulabilirsin tabiki. zaten etrafındaki birsuru insan ingilizcesini almıs olacak indirmene gerek kalmaz bile.sorun da olmaz sen sadece cd key ile acc. acıyorsun gerisi sadece client[signature][hline]I'm blind, not dead !
Mesaj tarihi:
bu arada zor durumda kalırsanız ben burdan box alıp cd-key yollayabilirim. hatta parasını verirseniz box'u da arkasından yollayabilirim (almanca :p).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...