Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

said:
Rinen, 24 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bişey sorcam

ukgames.com garantinin sanal kartını kabul eder mi ve
kargo için kaç para alıyolar?

evet ediyor
kargo için 3 pound alıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

lol!
ukgames sitesindeki wow bilgisine girdiğimde solid snake isimli bir vatandaşın yazdıklarını görüp apışıp kaldım, adam nefret kusmuş , 1/10 vermiş oyuna :D

http://uk.special.reserve.co.uk/q_JL1138_world_of_warcraft.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 4 kişinin fikri bi anlam ifade etmiyo da ben adamın 1 vermesine koptum, kusmuş resmen oraya :)

yani bir insanevladının bu oyuna 1 verebileceğini hiç tahmin etmezdim, 3 ver 5 ver 1 ne :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim, çok önemli bir sorum var. haftalardır kafamı kurcalıyor. şimdi almanyadayım.

almanyadan pre-order yapmak çok kolay benim için. box'ın ve manual'lerin almanca olması da sorun değil, ama oyunu kesinlikle ingilizce istiyorum.

şimdi beta oynarken zaten oyunu indirmemiz gerekecek. ben betada ingilizcesini indirirsem, almanyadan almış olmama rağmen oyun geldiğinde o indirmiş olduğum ingilizce client ile oynayabilir miyim? ya da bir şekilde netten bulabilir miyim ingilizce eu client'ini?

cidden uğraşmak istemiyorum ingiltereyle falan, zaten kredi kartım da yok, tam dert.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...