Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Seele said: bu forumda 10k dan fazla mesaji olan her nerd emin adimlarla asosyal olmaya dogru ilerliyor. 500 post kalmış sabret hasetinden çatlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 10kdan fazla postu varsa asosyalligi gecmistir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 teenage isen normal değil ise sosyopatlığa kadar yolun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sosyopatlık kötü bir şey değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kötülük zaten göreceli bir kavram abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sosyonom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sosyomat diye gerizekalı bir site vardı. gerçi öyle de dememek lazım öyle sitelerden korkunç seks döndüğünü her duyduğumda kumbaraya bir para atsaydım şu an paticiğe reklam verecek kadar param birikirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: sosyonom. mesaj sayina baktim. grandmaster asosyal olabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ama %99 tek kelime oldugu icin yazdiklarin. bir cümle ortalama 6-7 kelime. yok yine 10k'nin altina düstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bol 11 yila, kac kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 nordlydian said: Ortalama kurumsal bir işim var + bok gibi param var harcıyacak yer bulamıyorum. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yeterli özgüven ve giderilmiş seks ihtiyacı mevcutken hissettiklerin çok doğal. ama sıkıntılı olabiliyo tabi napmalı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 paspatur said: Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? Sinir ve asabiyet var mı? midende reflü gibi köpürme oluyor mu stress sıkıntı sinir anlarında , tahamülsüzlük var mı? impotans problemin var mı? yada seks esnasında sıkıldıgın bitsede gitsek dediğin oluyor mu? Şaka yapmıyorum problemin hormonal olabilir eğer bu kadar ciddiye alıyosan ve yazdığım belirtilerden bazıları varsa endokrinoloji ile görüşmeni tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Nako said: Eve gidip oyun oynamak istiyorsun, sorunun bu. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: hmmm allah dedelerin mekanını cennet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sorunun en büyük sebebi internet. Bütün mevzu internette ne istiyorsan onun hakkında konusabilecegin adam, community, board bulabilirken kısıtlı 7-8 civarı adamla aynı ortama hapsedildiğinde zihnen alış verişin esnekliğini kaybetmesi. Ben çok yaşıyorum bunu, ve çok zorluyorum dısarıdayken muhabbettin beni çok sıkmamasını o yüzden bütün muhabbetim ya oyun oynarken inner circle'la skype yada steam chatroom'a kadar düştü yani. Sorun asosyal değil, fazla sosyal olman ve eski sosyallik anlayışının outdated olması. Ne güzel tez konusu bulmuşum farkında olmadan. ORIGINAL CONTENT, DO NOT STEAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 chrome said: sosyomat diye gerizekalı bir site vardı. gerçi öyle de dememek lazım öyle sitelerden korkunç seks döndüğünü her duyduğumda kumbaraya bir para atsaydım şu an paticiğe reklam verecek kadar param birikirdi. sosyomat ya kapanmış geçen gün gördüm üzüldüm. Sosyomatı asla unutmayacağım neler neler döndü hala köklerinden çiçekler açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 taksim.biz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Sorunun en büyük sebebi internet. Bütün mevzu internette ne istiyorsan onun hakkında konusabilecegin adam, community, board bulabilirken kısıtlı 7-8 civarı adamla aynı ortama hapsedildiğinde zihnen alış verişin esnekliğini kaybetmesi. Ben çok yaşıyorum bunu, ve çok zorluyorum dısarıdayken muhabbettin beni çok sıkmamasını o yüzden bütün muhabbetim ya oyun oynarken inner circle'la skype yada steam chatroom'a kadar düştü yani. Sorun asosyal değil, fazla sosyal olman ve eski sosyallik anlayışının outdated olması. Ne güzel tez konusu bulmuşum farkında olmadan. ORIGINAL CONTENT, DO NOT STEAL. oha aferin lan. ben de diyordum sorun nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aslında o öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Nako said: taksim.biz vardı. ssshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 nordlydian said: Dworgian said: hmmm allah dedelerin mekanını cennet eylesin. anladım. amiiin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Sorunun en büyük sebebi internet. Bütün mevzu internette ne istiyorsan onun hakkında konusabilecegin adam, community, board bulabilirken kısıtlı 7-8 civarı adamla aynı ortama hapsedildiğinde zihnen alış verişin esnekliğini kaybetmesi. Ben çok yaşıyorum bunu, ve çok zorluyorum dısarıdayken muhabbettin beni çok sıkmamasını o yüzden bütün muhabbetim ya oyun oynarken inner circle'la skype yada steam chatroom'a kadar düştü yani. Sorun asosyal değil, fazla sosyal olman ve eski sosyallik anlayışının outdated olması. Ne güzel tez konusu bulmuşum farkında olmadan. ORIGINAL CONTENT, DO NOT STEAL. güzel yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Sorunun en büyük sebebi internet. Bütün mevzu internette ne istiyorsan onun hakkında konusabilecegin adam, community, board bulabilirken kısıtlı 7-8 civarı adamla aynı ortama hapsedildiğinde zihnen alış verişin esnekliğini kaybetmesi. Ben çok yaşıyorum bunu, ve çok zorluyorum dısarıdayken muhabbettin beni çok sıkmamasını o yüzden bütün muhabbetim ya oyun oynarken inner circle'la skype yada steam chatroom'a kadar düştü yani. Sorun asosyal değil, fazla sosyal olman ve eski sosyallik anlayışının outdated olması. Ne güzel tez konusu bulmuşum farkında olmadan. ORIGINAL CONTENT, DO NOT STEAL. http://img.mu.cdn.li/Ao/xqefEH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 lan internet mis gibi sosyallik supplementi. bi ton adamlar tanisiyosun, sonra onlarla biseyler yapip basklariyla tanisiyosun, baska ortamlara giriyosun filan, acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar