paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Selam, Acer A110 tabletimin içinde kuzu kuzu duran 32GB Sandisk Micro SDHC kartım an itibarıyla cihaz tarafından görülmüyor. Telefona falan da taktım; ı-ıhh. Şimdi bu durduk yere neden uçup gider? Yere kondurmanın bir yolu var mıdır yoksa geri dönüşüm tek seçenek mi? Daha 3-4 aylık bir karttı yahu :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 oymaklarını güzelce bir okşayıp üfledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Selam, Yağsız kontak spreyi ile silmek haricinde hepsini yaptım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 o zaman mirkelamdan gelsin; uçup giden hu huu, datalarııııı huhu huhuuu bir yerlerde bulsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar