blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kumandası çok kötü,tv kumandası gibi kocaman kumanda.çok çetrefilli kumandası. ama içeriği güzel, bir kere italya ligi ve lig 1 var. film arşivide güzel.tivibu iyi de ttnet kötü:d biz 1 ay bedava denemesini yaptık sonra iptal ettik:d
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Eğer uzun süre Digiturk Dsmart kullandıysan Tivibu çok dandik geliyor. HD kanal sayısı az, kanal sırası kötü, kumanda gereksiz büyük vs vs. Isınamadım bir türlü yani.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 peki abi bu tivibu için ayrı bir cihaz getirip modemle eşleştiriyorlar ve tv izlenirken benim internetimden yararlanıyor değil mi? kotayla hiç bir ilgisi yokmuş sanırsam bir tek internetiniz yavaşlıyor dediler doğru mudur? evimde hazır digitürk anteni var takılı, onunla falan uğraşmak istemiyordum açıkçası ama siz hangisini tercih edersiniz? tivibu birazcık pahalı gibi
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 tivibu sayesinde evde wifi oluıyor, net yavaşlamıyor pek yaşamamıştık.modemi değiştiriyorlar zaten, lnb fazladan taktırdıysan tek kablo çektirirsin çanağa işte. öbür türlü modem neredeyse oradan kablo çekiyorlar tv ye.bide net gidince tabi haliyle tivibu da gidiyor.ha bide tivibuya uygun olması gerekiyor bölgenin.fiyatı ucuzdu 12 tl flaandı
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bu arada Tivibu pahalı değildi. Ha pahalıysa zaten direkt siktir et afedersin. Sana modem TTnet modem verir internet için. İşte o uyumluysa direk onun bir portuna takıveriyorlar. Ama uyumsuzsa değiştiriyorlar uyumlu olanla. İnternet kotandan yemiyor. Esasında yavaşlama da olmaması lazım da hattının alabileceği maksimum BW'yi zorlarsan tabi yavaşlama oluyor. Ama pek yaşamadım ben.
Öne çıkan mesajlar