Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aydın Örs Farkı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

fenerbahce uzun süredir basketbolda kötü sezonlar geçirir ve uzun zamandır zevk alamadığım için takip etmem bu senede takip etmiyorum ama son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı 5 de 5 gidiomusuz ve galiba bu AYDIN ÖRS farkı oluyor ya...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bi süre sonra atlatırsınız merak etme.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
[Nickname: DoRuK | Kayıt: 02/11/02] Soldaki nickimi hala geri alamıyorum. 3 günlük adamların beni 3 aylık adam sanmasından bıktım. 1.5 yıl boyunca okul nedeniyle pati dahil bütün ortamlardan uzak kalmıştım ve şimdi sorunum bu kayıt tarihi mi? Peh!
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşı yenerek 6 da 6 oldu sanırım.
biz efes ve ülkeri kendi sahamızda yeneriz bu sezon ama şampiyonluk zor gibi.
conrad mcrae olacaktı rahmetli bide marko milic, yanınada mahmud abdul rauf of of..
iboda dönse artık şu nba den gerçek takımına o kadar oynadıgı yeter nba de. :D[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

evet 5 te 5 miş.
avrupadada iyi gidiyor fenerbahce 3g 1m heralde grubunda.

bide www.tbf.org.tr den baktım puan durumuna hadi tekeli geçtimde turk telekom ve darüşşafakanın galibiyetleri yok?
yılların dişli ekiplerine noolmuş böyle?[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fener uzun süre sonra basketbol takımına adam gibi transfer yaptılar e haliyle sonuç bu

Ayrıca Abdul - Rauf ve İbo diyenler var acaba bu diyenler Abdul - Rauf un takımdan ayrılma sebebinin İbo olduğunu biliyorlar mı ?[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda antrenörün etkisi 1 se baskette 10 dur benim görüşüm. nedenleri sıralamak yersiz. aydın örsü kutlarız lige zevk geliyor yavaş yavaş. iişallah gs de para bulurda naskete yatırım yaparlar 3 üyükler basketbolda tekrar şampiyonluğa oynarlar :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

fener adam olsaydı da zamanında kurdukları kadroyu korusaydı
abdul rauf-ibo-miliç-McRae-tabak böyle beş değil türkiyede avrupada bile zor kurulur. fener şimdilik iyi oynuyo ama bu kadro şampiyonluk için yetmez. zaten bu sene şampiyonluğu hedeflediklerini sanmıyorum. bu yılı 3 ila 5 arası kapatabilirler asıl önemli olan gelecek yıllarda bu yatırımın devam edip etmeyeceği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 26 Kasım 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
said:
uncla, 24 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
türkiye ligi izlenirmi ya NBA dururken

Sonrada Türkiye de niye basketbol gelişmiyor diye isyan edersiniz...

blackchaos la aynı fikirdeyim kıyamet alametidir sayın patiler...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

Basketten çok fazla anlamam ama genel izlenimim futbol'a göre bireysel yeteneğin daha ön-plana çıkması ve oyuncuların koçlardan daha etkin olması diye bir olay var sanırım.

futbolda kadrosu dar olup iyi takımlara karşı doğru oynayarak kazanma oranı baskete göre daha fazla sanırım.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin nba de geçerli daha çok. aslında basketin içinde olduğun zaman oyunun tamamen bir kalıp olduğunu ve sen o kalıbı en güzel şekilde sağladığında iyi bir oyuncu olduğunu anlıyorsun. bu nedenle futbol çok daha özgür, yaratıcı ve çekici bir oyun. basketbolda tek eğlence haa dunk bastı yok son saniye üçlüğü..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

NBA tv bende 24 saat açık..Ama trt felan güzel maçları verio o zaman izliyorum.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...