Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada allah belanı versin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz "36 ay sıfır vade farkı" lafına da inanıyorsunuzdur şimdi. gerçi ona inanmak daha kolay. bakıosun peşin alsan da aynı para, taksitle alsan da.

heh

edit; bunu dalga geçmek için söylemedim de. kazın ayağı öyle değil ondan :D
Mesaj tarihi:
24 saatde hızlı kargo olayı olan ürünü aldım. 24 saat doldu tık yok.
şikayet açtım. Acilen çıkışı için işlem yapıyorum diye bir bot mesajı geldi.
hala bir ilerleme yok....
Mesaj tarihi:
Joker said:

varan diyebilir ama 100 TL'lik hediye çeki vermiyor. toplamda 100 TL'ye VARAN hediye çekleri veriyor. yukarda yazdığı yazıda tek parça veriyorum diyor, altta küçük punto ile 2 parça yazıyor.

türkçede çoğul eki öyle kullanılmıyor ya. size iki tane çekler vereceğiz denmez yani çek denir.
Mesaj tarihi:
"iki tane çek" dersen problem kalmaz orda "iki" çoğul anlamı katıyor ama sen cümleye hiç çoğul anlamı katan figür koymazsan o çek tekil demektir.
Mesaj tarihi:
senin yazdığında anlam eksiği var, çekin çoğul olma ihtimali olduğu anlaşılmıyor.

senin mantığına göre;

"toplamda 100 tlye varan hediye çeki dağıtıyoruz"
doğru kullanım? burdaki hediye çekinin çoğul olma ihtimali yok anlamı çıkıyor.
Mesaj tarihi:
bak burdaki adamda benim düşündüğüm anlamı çıkarmış(herkes gibi).

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/306319-hepsiburada-com-100-tl-hediye-ceki-olayi.html
Mesaj tarihi:
ikizlere takkeler

kimin ne anladığı değil olay. adamlar güzle güzel yazmışlar oraya kampanyayı. biz de yaptık geçen hafta alışveriş gayet okuyabildik açıklamaları
Mesaj tarihi:
Ya sorun şu yasada bu konuda yeterli açıklama yok

Alta karınca duası ile yazman yetiyor kampanyayı

Ha bu devirde karınca duası koşulları kampanya detayı okuyamadığın yerden ürün almak saflık o da ayrı
Mesaj tarihi:
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1496516/hepsiburadacom-1-alana-1-bedava-ama-bedavasi-yok-yan/eggag

bende böyle birşey yaşamıştım.

5 ay sonra evet tam 5 ay sonra (2 gün önce) aradılar hatamızı telafi etmek amacıyla aldığınız ürünlerin aynısını size bir defa daha gönderiyoruz dediler, ok dedim.

bugün gelmiş ürünler. meh.
  • Yeni Oluştur...