Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 siz "36 ay sıfır vade farkı" lafına da inanıyorsunuzdur şimdi. gerçi ona inanmak daha kolay. bakıosun peşin alsan da aynı para, taksitle alsan da. heh edit; bunu dalga geçmek için söylemedim de. kazın ayağı öyle değil ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 24 saatde hızlı kargo olayı olan ürünü aldım. 24 saat doldu tık yok. şikayet açtım. Acilen çıkışı için işlem yapıyorum diye bir bot mesajı geldi. hala bir ilerleme yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 olm seni keklemişler bence. o ürün gelmez 1 haftadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hepsiburada rezil bi yer almayın bi bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ayda 1mio paketleme yapılan bir yerde olur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 skrler iptal ettim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Joker said: varan diyebilir ama 100 TL'lik hediye çeki vermiyor. toplamda 100 TL'ye VARAN hediye çekleri veriyor. yukarda yazdığı yazıda tek parça veriyorum diyor, altta küçük punto ile 2 parça yazıyor. türkçede çoğul eki öyle kullanılmıyor ya. size iki tane çekler vereceğiz denmez yani çek denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 "iki tane çek" dersen problem kalmaz orda "iki" çoğul anlamı katıyor ama sen cümleye hiç çoğul anlamı katan figür koymazsan o çek tekil demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 toplamda 100 tlye varan çekler yanlış kullanım. toplamda 100 tlye varan çek kazanacaksınız doğru kullanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 senin yazdığında anlam eksiği var, çekin çoğul olma ihtimali olduğu anlaşılmıyor. senin mantığına göre; "toplamda 100 tlye varan hediye çeki dağıtıyoruz" doğru kullanım? burdaki hediye çekinin çoğul olma ihtimali yok anlamı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi naptınız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ikizlere takke bimilyon bimilyon bimilyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bak burdaki adamda benim düşündüğüm anlamı çıkarmış(herkes gibi). http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/306319-hepsiburada-com-100-tl-hediye-ceki-olayi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ikizlere takkeler kimin ne anladığı değil olay. adamlar güzle güzel yazmışlar oraya kampanyayı. biz de yaptık geçen hafta alışveriş gayet okuyabildik açıklamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ya sorun şu yasada bu konuda yeterli açıklama yok Alta karınca duası ile yazman yetiyor kampanyayı Ha bu devirde karınca duası koşulları kampanya detayı okuyamadığın yerden ürün almak saflık o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben de bastım iptali. aldatmaca ve dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 iptal ettiğim ürünü 100 mt ilerde mağzada 15 lira düşük fiyat buldum, hemde eşantiyon verdi bi ton adam yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1496516/hepsiburadacom-1-alana-1-bedava-ama-bedavasi-yok-yan/eggag bende böyle birşey yaşamıştım. 5 ay sonra evet tam 5 ay sonra (2 gün önce) aradılar hatamızı telafi etmek amacıyla aldığınız ürünlerin aynısını size bir defa daha gönderiyoruz dediler, ok dedim. bugün gelmiş ürünler. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 iyide öyle bi durum sadece sana olabilir. bu firmayla alakalı bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tamam abi pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mayhem. git. cidden ya. Ayıp ayıp ekstradan göndermediler ise zaten hakkın olanı almışsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mayhem gene mi bi yerlerden bişiler kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aslında firmaların yarışmaları düzenlerken mayhem'i düşünmesi lazım mesela "xxx'den 50 adet ipad" yerine "xxx'den 49 adet ipad (+1 mayheme)" diye lanse etmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 küçük yazılarda yazıyor o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar