Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Buyrun bakın ödevimiz vardı ve biriktirilen sıgara paketleri işe yaradı :).[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Buda son hali :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 merak ettim ne ödevidir bu? o ortam nedir öyle, tabela gibi birşey de var?... enteresan olmuş :) bir de sen winston mı içiyorsun LM mi? :p[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dadacılık nedir ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o kutuların bali ile yapıştırılmış olduğunu düşünmeni istiyorum :p[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 psikopat olmamak lasım :) bi de resmi koyup kaçmak olur mu yaf, açıklama isteriz! :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lixad su cirkin grid leri isz mi yapıyorsunuz hani ortaalrında teller camlar aynalar falan var ? çok çirkin yapmayın lütfen : P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Golge-i_Khan, 25 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki: lixad su cirkin grid leri isiz mi yapıyorsunuz hani ortaalarında teller camlar aynalar falan var ? yemek haneni önünde kulelerin tepesinde deler hani ışılarıda sökmüşsünüz gece her atölyeden cıkısımda carpcam diye tırsıyorum çok çirkin yapmayın lütfen : P [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: CraftedbyMalibu, 25 Kasım 2004 21:52 tarihinde demiş ki: dadacılık nedir ? sanat akımı ayrıntılı hedehödöbla[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 imzan cok hos : ) da du cahmpdan adam olmaz hocana söyle bunu lix gözetime girersin ki güzeldir : ) şaka bi yana klozet yollarak ortamı parça etmiş karizma cakmıs sekil dökmüştür saygımız vardır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hehe unutmuşum böle bi topic açtımı :)) mat çalışmaya çalışıyordumda :) Biz yapğmıyozz abi o telli şeyleri çok kıl bende sevmiyom onları hehe :) Dushamp bencede .odoşun teki. Ama delikanlı çocukmuş :)).[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bide o poster 210 a 100 boyutunda yapması baya kastırdı bi arkadaş baya bilgiliydi bu konuda yardımlarıyla ıkına sıkına yaptık :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oo o posteri siz mi yaptınız ? cok hos... cidden ben de ne hos diye düşünüyordum yarın gelir bi bakarım atölyede misiniz siz su zemin kattaki ? cıktısına 23 milyon baymışsınız ama ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 golge? abi sen taşkışladamısın tanışalım kaynaşalım yahu. Evet kesimine çıktısına toplam 60 kaat bayıldık (ne 23 ü yahu :)). biz en alt katta ders yapıyozda 217 de oluyoz bazen habitat1 de değişiyor yani.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 teknik el işi olmus bu lol.[signature][hline]just look at the radar. damn radar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o ne demek abi? teknik el işi??[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Lixad, 25 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: golge? abi sen taşkışladamısın tanışalım kaynaşalım yahu. Evet kesimine çıktısına toplam 60 kaat bayıldık (ne 23 ü yahu :)). biz en alt katta ders yapıyozda 217 de oluyoz bazen habitat1 de değişiyor yani. tabii bulusalım kaynasalım ehe ben içmimarlık 2ci sınıfım yarın catı 5 teyim du yarın ugruyim bi sana ben aslında bu gece hic uyumayacagım o yüzden ne halde olurum bilmem de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Lixad, 26 Kasım 2004 00:08 tarihinde demiş ki: o ne demek abi? teknik el işi?? anlamaya calısma lix ehe elvyn böyle işte... ben de anlamıyorum öyle kısa yazıyor o yoksa okunmuyormus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 heuheuh çok merak ettim o paketler tek kişi tarafından mı biriktirilmiş yoksa bi grup çalışması mı söz konusu :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Tahminimce 2 kisi Var Biri winston light dieride lm iciyor Valla cok zekiyim ya :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tek kişi :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Lixad, 26 Kasım 2004 00:08 tarihinde demiş ki: o ne demek abi? teknik el işi?? kiza ve golge, kiza ve oz. lixad sanirim teknik resimi biliyor. hehe burada da malzemelerle bir bina yaptigi icin dedim. bir epsriyi nden aciklamak gibi bir girisimde bulnayim ki? aciklattirdiniz gerci tadi kalmadi ama neyse.[signature][hline]just look at the radar. damn radar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bide bunu malborosunu kaptan blekini felan yapmak lasım sööle çatılı felan bişi olsun üst üste dizmekle olmuo zaten yaparken bunların yarısını efkardan içerim yafs[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 winston guzelde lm laz marlborosu ya berbat bisi le$ kokutuyo adami[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 27 Kasım 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar