Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 valla ilk gorduumde div x fln sandim ama diil o kadar 1.5 gb lotr u cekdim bu xvid dosyalarini nasi acabilcemi soleyebilirmisiniz tabi bilen biri varsa[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bu siteden xvid le ilgili karsilastigin sorunlarin cevabini ve xvid codeclerini bulabilirsin.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: _-Sturm-_, 25 Şubat 2003 11:17 tarihinde demiş ki: Nedir bu xvid Bir tur sıkıstırma yontemi divx gibi aralarındakı farkı daha anlayamadım birisi dersten sıkıstırıo galiba Divx <=> Xvid *!Kosarak uzaklasır*[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yo hakikaten öle yani, tersten sıkıstırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hakkatenmi bi bakiim su siteyede umarim calisir[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 burdan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Çok fazla bug var ama yeni olduğu için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bir soru yazmıştım ama çözdüm problemi neyse.. [Bu mesaj Jezz tarafından 27 Kasım 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla xvid le ilgili bi sorunun varsa bende codec pack var cvidin tum son codeclerı var xvid divx le birlikte çalısır sadece codec gerekir.istersen msn den bana ulaşabilirsin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Jezz, 27 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki: bir soru yazmıştım ama çözdüm problemi neyse.. silmek yerine sorununu ve bulduğun cevabı yazsaydın, başkası da aynı problemle karşılaşınca cevabı bulabilirdi kolayca...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar