Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DarKRideR said: Bayraktar'dan çarpıcı savunma: ''Dikkat ettiyseniz o genç kızımız parayı geri getirdiğinde saymadan geri aldım. Benim vatandaşıma güvenim tam...'' sdfdxvxjkcxmcvnxc fdbgc bcvbdfbgdf gercek mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Saeros said: DarKRideR said: Bayraktar'dan çarpıcı savunma: ''Dikkat ettiyseniz o genç kızımız parayı geri getirdiğinde saymadan geri aldım. Benim vatandaşıma güvenim tam...'' abi çok güldüm ama şaka değil galiba yok olamaz ya, şakadır yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 zaytung haberi abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 zaytung haberleri daha ciddi ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Burada üzücü olan okuyunca insanın aklına Zaytung olmayabileceği ihtimalinin geliyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ihtimallerin en guzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ben şunu izlemeye bile utandım, kızın ağlayarak parayı iade ettiği yerde kapattım. Bilmiyorum bana mı oluyor lan sadece bu? Resmen o parayı ben sıkıştırıp başımdan savmışım gibi yerin dibine girdim bilgisayar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 parada 300 tl imiş galiba..çok para verdim düşürme,cebinden çıkarma dediği paraya bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi zaytung demeyin artik reklam yapmayın o şeref yoksunlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 zaytung niye şeref yoksunu oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi o haber zaytung da bu da mı zaytung http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1130026&categoryid=78 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın kendisinden yardım isteyen kanser hastası genç kızın yardım isteğini geri çevirmediğini belirterek “Bakan vicdan sahibi insan olduğu için cebindeki 2 bin lirayı çıkarıp vermiş’ dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 cebindeki IKI BIN LIRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Az ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 10 adet banknot yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 cep, para diyince aklıma hep bu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar