Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asosyallik

tunca

Öne çıkan mesajlar

said:
Mighty_THoR, 21 Nisan 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
bütün gün dışarda dolaşıp sosyal olduğunu iddia eden insanlar acaba bir gün içinde bizim muhattap olduğumuz kadar çok ve çeşitli insanla iletişim kuruyolar mı[hline]MAN WHO WALKS ALONE

Sen gerçek hayatta o kadar insanla muhattab ol o zaman ben sana sosyal insanın kralı derim.

said:
Prawler, 20 Nisan 2003 19:39 tarihinde demiş ki:
asosyalim arkadaşım
gene koptum dünyadan
bilgisayarı kaldıracam kaldıramıyorum[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#...
[email protected]

Bunu ben mi demişim? Nası yani? Peh tanıyamıyorum 1,5 sene önceki halimi. Vay be.

[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım

[Bu mesaj Prawler tarafından 26 Kasım 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 25 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
çikolata soslu hamburger yiyince asosyal oluyosun
buarada ''asosyallik insanın kendine yakışanı giymesidir'' esprisini yapan olmadımı ya hayret..

topic in açıldıgı tarihe bakarsak, o tarihte daha penguende x insanın kendıne yakısanı giymesidir yazan bolum daha yoktu ondan öyle bir espri yok merak etme birazdan biri kesin yapar...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neye gore kıme gore asosyal

Asosyal nedir ya

Insanlarla sureklı konusmak iliski kurmak zorundamıyım ben belki boyle kendımı rahat hıssedıyorum, yapım geregi belki istemiyorum kalabalık yerleri sevmiyorum hoslanmıyorum

alalal[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 26 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
Ya neye gore kıme gore asosyal

Asosyal nedir ya

Insanlarla sureklı konusmak iliski kurmak zorundamıyım ben belki boyle kendımı rahat hıssedıyorum, yapım geregi belki istemiyorum kalabalık yerleri sevmiyorum hoslanmıyorum

alalal

sana bi sey diyen olmadı neden bole bı i cıkıs yaptın hala anlamış degilim...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fordcus, 26 Kasım 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
Asosyalle sosyal arasında pek fark yok bence.. Konsere maça sinemaya gitmek pek zor değil.Ama ben pc'den yana kullanıyorum hakkımı yeri geldiğinde..

mac mı pc mı desınler du$unmeden macı secerim.[signature][hline]SlayerTr

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Kasım 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 26 Kasım 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
[quotesana bi sey diyen olmadı neden bole bı i cıkıs yaptın hala anlamış degilim...

Bende sana bana bole dedin demedim

Asosyallik kavramı uzerınde konustum..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Tüm gün pcden konusan bi insan %100 asosyal bir insandır.Sonuçta karşındakini görüyor musun? Hayır!Dışarıya çıkıyor musun?HAyır! Eee o zmn tüm gün oturup tv seyretmekte sosyallik olur mu ondada milleti görüosun evdekilerle (annen baban fln) konusuosun arada...Sosyallik yeni insanlarla tanısmak maça,sinemaya,gezmeye,tiyuatroya gruplarla gitmek yeni yeni arklar edinmektir...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi arklar dersten sonra bilardo, batak filan oynuyolar topluca
bende biran önce evime gidip bilg. açıp internetten batak oynuyom, ultima online oynuyom, gelip burda cevap yazıyom okuyom
şimdi benim yaptığım asosyallikse ben bundan son derece memnunum
yalnız tek sorunum var oda iyi ve etkili konuşmak sanırım asosyallik bu konuda kendisini gösteriyor[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 26 Kasım 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 26 Kasım 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
Asosyalle sosyal arasında pek fark yok bence.. Konsere maça sinemaya gitmek pek zor değil.Ama ben pc'den yana kullanıyorum hakkımı yeri geldiğinde..

mac mı pc mı desınler du$unmeden macı secerim.
bence sen önce seçimini türkçe klavyeden yana kullan sonra pc yerine mac (macintosh) i seçip sosyal oldum gibi cümleler ortaya çıkmasın :lol:[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Katsa, 26 Kasım 2004 09:45 tarihinde demiş ki:
said:
odchu, 26 Kasım 2004 08:59 tarihinde demiş ki:
Asosyallik, sırtını kaşıyacak kimseyi, tanımamaktır, bulamamaktır.[hline]Chem'e uyduk imzayı sildik, hayırlı ola
yok öyle imza bundan sonra
Asosyallik, yanağına yanak değil; gerçek bir öpücük konduracak kimseyi bulamamaktır.

İmzanız özetliyor ;) +1

;)
aHha göz kırptı.. (bi' daKka bir le0parr var).... :))
slm, nbr, asl??
lfg, wts, wtb, gf... !

gibilerini gerçek hayatla dile getiremeyendir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...