KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Walla internet ortamındaki insan ilişkileri insanı asosyaleştirir mi yada burdaki ilişkiler sosyal statüde değilmidir.Sadece açık alanda fiziksel etkileşimli ilişkimi sosyaldir.Bu soruların cevabı yıllardır tartışılır ve iki büyük karşı görüşün varlığı devam ettikçe aslada sonuçlanmaz kendini nasıl hissediyorsan osundur.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sabahtan aksama kadar bilgisayarda takilirim hatta ve hatta oyun oynarim sirf ama elemanlar gelip 15 dakka konustukmu sosyallik dozumu alirim yani...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bir insan herhangi bir sebebten dolayı çevresindekilere iletişimi sağlayamıyor/sağlamıyorsa asosyaldir.Kurtulmak için bilgisayar yok edilebilir,kızlara ilgi duyulur,arkadaş edinilir...Eğer bilgisayarı insanlara (hele sevdiklerine) tercih ediyorsan bilgisayarı azaltmalısın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hani olurda insanın canı oynamak ister diye yok etmek yerine bırakmak daha iyi olur :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bütün gün dışarda dolaşıp sosyal olduğunu iddia eden insanlar acaba bir gün içinde bizim muhattap olduğumuz kadar çok ve çeşitli insanla iletişim kuruyolar mı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ege bak sende siyirtion simdi birden okuldan cikinca tak tak gelse bi arkin yada ben gelip benle dolasmican mi yada cok bunaldiinda o telefondaki arkini aramicanmi tamam olay budur a sosyal olmuosun mrk etme ala ala. Bak bende ole evde takit takir nette car car car car ama okuldada oyleydim ben yaa :) napiim kapanmio meret[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Asosyallik ne demek oluyor tam olrak yanı nasıl olursak asosyal oluruz?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çikolata soslu hamburger yiyince asosyal oluyosun buarada ''asosyallik insanın kendine yakışanı giymesidir'' esprisini yapan olmadımı ya hayret..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 asosyallik mi göbek adım desem....sinemaya felan arklarla maça felan da giderm ama.... bilgisayarın başında günde 6-7 saat duruyorum....gözler iyi dayanıyoda...bi de bilgisayardan arta kalan zamanlarda kitap okuyorum olmuo tabii...ulan bi kız arkadaş yapabilsek kurtulucazda....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 asosyallik insana yapışanı giymesidir...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tanrım bana güzel bi pc ver şöyle alienware tadında sosyallik adına yapacağım maksimum şey foruma mesaj atmak veya icq kullanmak olacaktır pls pls radeon pro kart isterim pretty pls ![signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Asosyelim. Asosyelsin. Asosyeller.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 alienware imiz olsa aahhh foruma mesaj mı atarız beuee =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yaw çok zevkli bir olay yok böyle bi dalga ya çok zevkli bişi hiç sıkılmıyorum asosyal olmak daha bi zevkli.Ama internettede bir sosyal ortam var yinede:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Asosyallık bence baska bı sey yanı kesınlıkle asosyal olmak sosyal olmamak nası annatıcam bende anlamadım ama sosyal aktıvıte yonunden 0 olanlar asosyaldır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abi neden saplar derneiği kuruyoruzki asosyaller derneği kuralım o saplarıda az çok kapsamazmı? Yoksa tam tersi mi hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nerden hortladı bu topic ya of sadun topiği ardından bu ardından imzaam off kötü oldum egeylede konuşmuom uzun zamandır iyi ahımı aldı topiği uplayan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sınıfta geçersin en köşeye.. kapşonunu takarsın kafana.. alırsın müziini yanına ne dinliosan.. okul böyle geçer..ne sen biriyle konuşmak istersin nede millet seninle konuşmak ister... eve gelirsin oturursun makina başında takılırsın.. asossyallik böle bişeydir... he bide bundan mutluluk duymak vardır, o bambaşka bi olay..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ayrıca asosyal olmak ıcın (ısteyenler ıcın yazıom) sureklı ders calısmak en etkılı yontem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sadece cok bilgisayar oynamakla asosyal olmassın ama bilgisayardan baska birsey yapmayıp insalarla iletisim kurmassan cevrende asosyalsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Asosyallik, sırtını kaşıyacak kimseyi, tanımamaktır, bulamamaktır.[hline]Chem'e uyduk imzayı sildik, hayırlı ola yok öyle imza bundan sonra Asosyallik, yanağına yanak değil; gerçek bir öpücük konduracak kimseyi bulamamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: tunca, 20 Nisan 2003 19:10 tarihinde demiş ki: sabahtan aksahama kadar internetten baska insanlarla oyun oynamak ama insan yuzu gormemek asosyallikmidir ? yani bazen biz bunu böyle adlandiriyoruz ama sen ne dersin bilemem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: odchu, 26 Kasım 2004 08:59 tarihinde demiş ki: Asosyallik, sırtını kaşıyacak kimseyi, tanımamaktır, bulamamaktır.[hline]Chem'e uyduk imzayı sildik, hayırlı ola yok öyle imza bundan sonra Asosyallik, yanağına yanak değil; gerçek bir öpücük konduracak kimseyi bulamamaktır. İmzanız özetliyor ;) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Çok bilgisayar oynamak asosyellik değildir ama hayatini bilgisayara göre ayarlman asosyelliktir bence. Mesela arkina abi bu akşam çikiyoruz sende gel 10 gibi dediğinde aldiğin cvp yok abi saol shire çıkıcak cevabını aliyosan. Eger net ortami dişinda arkin yoksa asosyelsindir arkadaş.. P.S: Tabi benim fikrim bunlar size ters gelebilir :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dışarıdaki Hayatı tanıdıkça pc me kapanıyorum okul flan davasına bile gitmek istemez oldum sabah akşam uo hack msn başka bişi yok[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar