Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asosyallik

tunca

Öne çıkan mesajlar

Walla internet ortamındaki insan ilişkileri insanı asosyaleştirir mi yada burdaki ilişkiler sosyal statüde değilmidir.Sadece açık alanda fiziksel etkileşimli ilişkimi sosyaldir.Bu soruların cevabı yıllardır tartışılır ve iki büyük karşı görüşün varlığı devam ettikçe aslada sonuçlanmaz kendini nasıl hissediyorsan osundur.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insan herhangi bir sebebten dolayı çevresindekilere iletişimi sağlayamıyor/sağlamıyorsa asosyaldir.Kurtulmak için bilgisayar yok edilebilir,kızlara ilgi duyulur,arkadaş edinilir...Eğer bilgisayarı insanlara (hele sevdiklerine) tercih ediyorsan bilgisayarı azaltmalısın bence...
Sosyal ağlarda paylaş

ege bak sende siyirtion simdi birden okuldan cikinca tak tak gelse bi arkin yada ben gelip benle dolasmican mi yada cok bunaldiinda o telefondaki arkini aramicanmi tamam olay budur a sosyal olmuosun mrk etme ala ala.
Bak bende ole evde takit takir nette car car car car
ama okuldada oyleydim ben yaa :)
napiim kapanmio meret[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
çikolata soslu hamburger yiyince asosyal oluyosun
buarada ''asosyallik insanın kendine yakışanı giymesidir'' esprisini yapan olmadımı ya hayret..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

asosyallik mi göbek adım desem....sinemaya felan arklarla maça felan da giderm ama....
bilgisayarın başında günde 6-7 saat duruyorum....gözler iyi dayanıyoda...bi de bilgisayardan arta kalan zamanlarda kitap okuyorum olmuo tabii...ulan bi kız arkadaş yapabilsek kurtulucazda....[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Sosyal ağlarda paylaş

tanrım bana güzel bi pc ver şöyle alienware tadında
sosyallik adına yapacağım maksimum şey foruma mesaj atmak veya icq kullanmak olacaktır
pls pls radeon pro kart isterim pretty pls ![signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden saplar derneiği kuruyoruzki asosyaller derneği kuralım o saplarıda az çok kapsamazmı? Yoksa tam tersi mi hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

nerden hortladı bu topic ya
of
sadun topiği ardından bu ardından imzaam
off kötü oldum
egeylede konuşmuom uzun zamandır
iyi ahımı aldı topiği uplayan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfta geçersin en köşeye..
kapşonunu takarsın kafana..
alırsın müziini yanına ne dinliosan..
okul böyle geçer..ne sen biriyle konuşmak istersin nede millet seninle konuşmak ister...
eve gelirsin oturursun makina başında takılırsın..
asossyallik böle bişeydir... he bide bundan mutluluk duymak vardır, o bambaşka bi olay..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 20 Nisan 2003 19:10 tarihinde demiş ki:
sabahtan aksahama kadar internetten baska insanlarla oyun oynamak ama insan yuzu gormemek asosyallikmidir ?

yani bazen biz bunu böyle adlandiriyoruz ama sen ne dersin bilemem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 26 Kasım 2004 08:59 tarihinde demiş ki:
Asosyallik, sırtını kaşıyacak kimseyi, tanımamaktır, bulamamaktır.[hline]Chem'e uyduk imzayı sildik, hayırlı ola
yok öyle imza bundan sonra
Asosyallik, yanağına yanak değil; gerçek bir öpücük konduracak kimseyi bulamamaktır.

İmzanız özetliyor ;) +1
Sosyal ağlarda paylaş

Çok bilgisayar oynamak asosyellik değildir ama hayatini bilgisayara göre ayarlman asosyelliktir bence. Mesela arkina abi bu akşam çikiyoruz sende gel 10 gibi dediğinde aldiğin cvp yok abi saol shire çıkıcak cevabını aliyosan. Eger net ortami dişinda arkin yoksa asosyelsindir arkadaş..

P.S: Tabi benim fikrim bunlar size ters gelebilir :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...