fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Maas iyi degil demissin de; maas iyi, cunku niteliksizsin. Senin gibi yuzlerce mezun var bu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dün cevap vermen gerekiyordu yanlış anımsamıyorsan. Nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sostizm said: Dün cevap vermen gerekiyordu yanlış anımsamıyorsan. Nooldu? abi burdaki arkadaşlarında fikirlerinden yola çıkarak cevabı çalışmaya karar verdim şekilde ilettim,cv'mi falan dün gönderdim italyaya yollucaklar cv'me onay için,ama hiç ses soluk yok dünden beri açıkcası biraz midem bulandı acaba vazmı geçtiler diye,aramak da istemiyorum bakalım kısacası ben olumlu cevap verdim de onlardan ses yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 lan dur dun 1 bugun 2 ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 seni oyaliycaklar, senin diger planlarin iptal oldugunda gel diycekler ama daha dusuk maas teklif edicekler. yapcak birsey yok diyip basliycaksin, ingilizce de ogrenemedigin icin ayni seviyede sonsuza kadar calisicaksin. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Marty said: seni oyaliycaklar, senin diger planlarin iptal oldugunda gel diycekler ama daha dusuk maas teklif edicekler. yapcak birsey yok diyip basliycaksin, ingilizce de ogrenemedigin icin ayni seviyede sonsuza kadar calisicaksin. gecmis olsun ya hadi ya cnm :( uff bundan kurtuluş yok mu ? nolur bana bi yol göster marty :( :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6-7 aylik surecten gecenler var burda ise girmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: 6-7 aylik surecten gecenler var burda ise girmek icin. valla 29 nisana kadar bekleyebilirim,29 nisanda vize görüşmem var o zamana kadar hiç aramazlarsa zaten yerime başkasını tercih etmişlerdir diye düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Raistllin said: Xaenin said: Raistllin said: Okudum üniversite çok şükür, işim gücüm de var o yüzden yorum yapıyorum. Elinde hazır iş varken, ortalama bir maaş alma ihtimalin varken, güzel bir kariyere başlayabilme imkanın varken, işbaşında her şeyi öğrenebilme imkanın varken, bunu tepip amerikaya gideyim derse bir insan ben bunu götü yemiyodan farklı türlü yorumlayamıyorum hala. teşekkür ederm sen buraya düşünüp yorumunu yazman bile önemli benim için fikirlerinde gayet önemli ben sadece şunu sorayım sana madem iş hayatının içindesin sorumu cevaplarsın.Benim götümün yememesi değil mevzu,olay ben şimdi işe başladığımda 30-35 yaşlarına geldiğimde terfi alıcakken senin dilin yeterli değil dediklerinde geriye dönebilcekmiyim ? ve 2.sorum şu ben amerikadan 4 ay minimum diyorum o dili rahat bi şekilde konuşup döndükten sonra yani 5-6 ay askerliğimi yaptıktan sonra yaşım en fazla 26 olucak o saatten sonra bu iş ayarında iş bulamazmıyım ? bunları senin yazdıklarına cevap gibi verdim ama buraya yorum yazan arkadaşların hepsine gitsin.Yarın karar vericem hala artılarıyla eksileriyle düşünüyorum.Gezmek rahat geliyo diyenlere de ekstra bi cevabım var bana baba parası yemek zor geldiği için düşünüyorum şu an işe başlamayı.Belki az çok karakterimin ne yönde olduğunu da anlatır size. Lan dil öğrenmek bu kadar zor mu? Bkunu çıkarttınız resmen. Sen nasıl mühendissin ağa, aklım almadı. aryudiskocu değilsen ne taktın bu kadar dile bilmem ki! Hiçbir şirket anadilin gibi döktürmeni beklemez. Sanki İngiltere'de İngilizce öğretmeye gidiyor. Üç seçenek var, ya arkadaşların da anladığı gibi yemiyor işe başlamak. Ya İngilizcen, telaffuzun, kendini ifaden şuyun buyun tırt. Ama teklifi almışın o kadar da zırt değilsindir diye düşündük ama; son seçenekten yana durup seni çok açgözlü buldum diyim ne diyim. Amerika'daki dört ay dil eğitiminden sonra CEO olarak kapışılacan sanki. Ama dert değil, bolca narsistik özellik gösteren Türk toplumunda azcık başarı sahibi gençlerimiz ellerine geçen fırsatları akıllıca değerlendiremeyebiliyorlar :P Tereddüte düşmen de bişi yine bari. Teklifi ve şirketi beğendiysen değerlendir. Beğenmezsen çıkarsın, sanki birşey kaybedeceksin. Hem yiyor mu yemiyor mu o da açıklığa kavuşmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ilk askere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Raistllin said: amerikaya 4 aylığına dil eğitimine mi gitmeliyim abi.. şaka mı bu? yüksek lisans fln sandım.. şaka mı yapıyorsun? are you testicling me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nazik_iskenceci said: fikirlerin için teşekkür ederim zaten bende tecrübesiz olduğum için sizin gibi çalışan adamların fikirlerini aldım ve iş teklifini kabul ettim,sadece şunu söyliyim sana fazla mükemmelliyetçi bir yapım var yani çatur çutur konuşmak istiyorum ingilizceyi akışkanlığım yok,yoksa kimseye ihtiyacım olmadan derdimi anlatırım,karşı tarafıda anlarım ama arada ııı,hııı falan derim akışkanlık işte mevzu,neyse şu an ki planım işe girmek 2 yıl falan çalışır askere giderim sonra askerlikten sonra belki yurtdışı yaparım,ha g.t yememesi falan hiç takılma onlara,zannettiğin gibi baba parası yedikçe mutlu olan biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 grelynx said: ilk askere git askere gidince döndüğüm gibi böyle bir iş bulucağımın garantisi var mı ? onu zaten eledim,ha ortama alışamam beklentilerimi karşılıcak bi iş olmaz zaten ağustosta askere giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bilmiyorum verilen tavsiyeleri dinleyip işe mi girdin yoksa şu an Amerika'da mısın ama şunu niye denemedin ya da ilerde aklında olsun firmalarla o tarz pazarlığa giriş, sen kursuna gidip döndüğünde kabul edildiğin pozisyonda başlayabilirdin.İşte herşeyi ayarladım ama sizin gibi bir firma benim zaten kariyer hedefimi süsleyen bir şirket falan filan bir de kendimi ne kadar geliştirirsem size de o kadar artı değer katarım gibi bir konuşma yapsaydın Amerika'da kursunu bitirir işine başlardın yani ya o ya o derdi ortadan kalkardı,genelde firmalar çok acil eleman aramıyorsa böyle başlangıç tarihlerinde esneklik sağlayabiliyor, yarın başka bir firmada çalışırken bir başka ilana başvurursun,seni beğenirler, dersin şu ay başlayabilirim diye, zaten sendeki parıltıyı gördülerse eğer 3-5 ay onlar için farketmez.Ama şu konuda da arkadaşlar haklı, 4 ay o kadar da yeterli bir süre değil, 12 ay falan desen tamam.Komple lisansı Amerika'da yapanlar tanıyorum, öyle döktürmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Yeni mezuna o dediğini zor yaparlar. Diploması dışında bir özelliği olmayan adamı neden beklesin aylarca, piyasada aynısından yüzlerce varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 2300 e iyi bi şirkette iş bulmuşun daha kasmana pek gerek kalmamış zaten. o şirkette tecrube kazanırsan ilerde arkasıda gelir zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 said: ben lise 2 deyim üsküdar amerikanda 3.2 ortalamam var kırık yok ingilizce, edebi metinler, geometri 2 dierleri 3-4-5 falna tisisisii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dil öğrencem diye gezmeye gidiyor millet aylarca ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Masakari said: Bence sen, işe hazır değilim, yaşım genç amerikaya gideyim, dam üstünde fındık kırayım modundasın. İşe girip çalışmak işine gelmiyor, bu yüzden kendini vicdanen rahatlatmak için sebepler arıyorsun gibi duruyor ama hadi hayırlısı. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 tr de çalışmayı düşünüyorsan askerlik yap. sonra çok zor gelecek. ha bedelli çıkana kadar dayanırım diyorsan başka. ben askerdeyim şu an keşke hemen gelseymişim zibidilik yapmayıp. burda en genç benim şu an herkes 27,28,30 yaşında falan pişmanlar geç geldiklerine. ay farkıyla bedelli kaçıran var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yaşıtız senle bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Beyler 2 gün sonra asker oluyorum,işe girmeye karar verdim adamlar işe alıyoruz dedi italyanlar ama bi daha hiç aramadılar bende aramadım ayar oldum 2 gün sonra erzincana askeri birliğe teslim oluyorum,götün çalışmayı yemiyor diyenler gezmek istiyosun diyenlere lafım gelsin,he amerikaya askerden dönünce gitmeye karar verdim ilk askerliği çıkartıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar