Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplantı Mevsimi

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

offf of ki ne offfff........
toplantı mevsimi açıldı beyler...öğrenci avı serbest!!!!
babamlar 5 zayıfım olduğunu biliyolar ama bi de toplantı da duymak daha da pis koyacak!!

ama işin garibi çevredeki herkesin toplantısı var ve herkes berbat bi sonuç bekliyo.....yeter bea yeter zaten yaptıkları sözlülerinizi kırarız tehditlerini toplantıda şöyle konuşcam böyle konuşcam diyerek dahada azıttılar....

çekiceğimiz var....umarım bu toplantı mevsiminide kazasız belasız atlatırız....[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Sosyal ağlarda paylaş

millet gençlik tribine girmiş süper abi :D

ben valla arıcamın farkındayım ve seviyorum böyle heyecanlı bekleyişleri...
ama umarım baba gaza gelip bilgisayara el koymaz....
bi de öğretmenleri ikna edebilsem kurtulcam şöyle bi iki tanesi memnunum dese süper olur gerçi...babam harbi yumuşar...

ama bi edebiyatçı hocamız var valla verip veriştircekmiş gibi geliyo...nayırrrrr![signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 26 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
millet gençlik tribine girmiş süper abi :D

ben valla arıcamın farkındayım ve seviyorum böyle heyecanlı bekleyişleri...
ama umarım baba gaza gelip bilgisayara el koymaz....
bi de öğretmenleri ikna edebilsem kurtulcam şöyle bi iki tanesi memnunum dese süper olur gerçi...babam harbi yumuşar...

ama bi edebiyatçı hocamız var valla verip veriştircekmiş gibi geliyo...nayırrrrr!

Ahh ah nasıl özlemişim.. Ama yaş 21 :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

takıl baba sende yaş 70 iş bitmiş der gibi söylüyon resmen ha!
yaş 21 akıcan ortamlara biz bi şu sıralardan kurtulsak :D[signature][hline]Aşkıma:
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm öğrencilik hayatim boyunca toplantiya gelmesinler diye yapmadiğimi birakmadim.Şimdi olduk lise 3 öss yüzünden adam olduk derslerde piçlik yapmak yerine efendi gibi test çözüyoruz. Toplnati haberi gelio ilk defa mutluyum anneme iyi şeyler söyliycekler diye kadinin dediği lise 3 oldun şikayet gelmez gitmiycem off off :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...