Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 offf of ki ne offfff........ toplantı mevsimi açıldı beyler...öğrenci avı serbest!!!! babamlar 5 zayıfım olduğunu biliyolar ama bi de toplantı da duymak daha da pis koyacak!! ama işin garibi çevredeki herkesin toplantısı var ve herkes berbat bi sonuç bekliyo.....yeter bea yeter zaten yaptıkları sözlülerinizi kırarız tehditlerini toplantıda şöyle konuşcam böyle konuşcam diyerek dahada azıttılar.... çekiceğimiz var....umarım bu toplantı mevsiminide kazasız belasız atlatırız....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bıze karnede verdıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 "daha çok çalışıp notları düzeltelim de hocaların diyecek birşeyi kalmasın" yok dabi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Seninkiler iyi biliyo benimkiler bilmiyo :-) işimiz var gene bi sürü ala vere dala vere heühe...[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Üniversitemi seviyorum :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Okul bittikten sonra bu günleri arıyacaksın.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ehehh gencligime goturdunuz beni bir an[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 millet gençlik tribine girmiş süper abi :D ben valla arıcamın farkındayım ve seviyorum böyle heyecanlı bekleyişleri... ama umarım baba gaza gelip bilgisayara el koymaz.... bi de öğretmenleri ikna edebilsem kurtulcam şöyle bi iki tanesi memnunum dese süper olur gerçi...babam harbi yumuşar... ama bi edebiyatçı hocamız var valla verip veriştircekmiş gibi geliyo...nayırrrrr![signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Rewendor, 26 Kasım 2004 23:23 tarihinde demiş ki: Üniversitemi seviyorum :) eheh az kaldı bızımde boyle dıyıcez ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mandooo, 26 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: millet gençlik tribine girmiş süper abi :D ben valla arıcamın farkındayım ve seviyorum böyle heyecanlı bekleyişleri... ama umarım baba gaza gelip bilgisayara el koymaz.... bi de öğretmenleri ikna edebilsem kurtulcam şöyle bi iki tanesi memnunum dese süper olur gerçi...babam harbi yumuşar... ama bi edebiyatçı hocamız var valla verip veriştircekmiş gibi geliyo...nayırrrrr! Ahh ah nasıl özlemişim.. Ama yaş 21 :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 takıl baba sende yaş 70 iş bitmiş der gibi söylüyon resmen ha! yaş 21 akıcan ortamlara biz bi şu sıralardan kurtulsak :D[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Tüm öğrencilik hayatim boyunca toplantiya gelmesinler diye yapmadiğimi birakmadim.Şimdi olduk lise 3 öss yüzünden adam olduk derslerde piçlik yapmak yerine efendi gibi test çözüyoruz. Toplnati haberi gelio ilk defa mutluyum anneme iyi şeyler söyliycekler diye kadinin dediği lise 3 oldun şikayet gelmez gitmiycem off off :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar