Wolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ofis ortamında çevremdekileri rahatsız etmeden müzik dinleyebileceğim kulaklık arıyorum engin bilginize soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 para? tarz? over-ear? in-ear? on-ear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 On-ear'larla dışarıya ses vermeme işi zor gibi ötekilere nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ben disarda on-ear ya da iem kullaniyorum, hic ses vermiyor bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 iem kesin çözüm evet. ya da kapalı headphone lara bakılacak, beyerdynamic dt990 770 660 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ben de on-ear kullanıyorum v-moda m80 dışarıya pek ses vermiyor ama illa çıt çıkmasın kimse hissetmesin denirse over-ear'la, iem daha iyi olur diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar